06 Temmuz 2018, Cuma 13:10:20

Yolcular Anadolujet'e tepki gösterdi

Anadolujet'in Mardin-Sabiha Gökçen seferini yapan yolcu uçağı teknik bir arıza nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.
  • Guzelim memleketimin kara cahil insanlari artik sizin gibi insanlari memlekette gormek istemiyorum ama ne yazikki ki ekmek parasi. Ucak gecikmeye girmis ise biz napalim çok mu merakliyiz Sizi bekletmeye. Avrupa ucuslarinda gecikmelerde kucuk bir aciklama ile insanlari susturabiliyorken turkiyemin kara cahil insanlari dediklerimize inanmiyor. Arkadaslar ya havaciligi ogrenin ya da s.g. Havaciligin guzelligi vardi boyle P. C kurulari yuzunden o da kalmadi. Tum bu yorumlarimi okuyan arkadaslar First-read.
  • Uçak bu gecikir ,diveryt eder ..alışın artık.sen arabayla gidceğin yere nasıl zamanında gidemiyorsan uçakta da bu yaşanır. Binseydin otobüse 20 saatte mardin -istanbul yapsaydın... biz de istiyoruz erken inmeyi zamanında gitmeyi ama trafik var,arıza vat, hava durmu var vs.. demek ki neymiş dizi de oynayarak sanatçı olunmuyor ,davarlığa devam...
  • Türkler kadar cahil bilgisiz olup, Türkler kadar bos konusan yorum yapan baska bir millet daha yok. Bütün yolcularımız Avrupalı olsa keşke
  • misss gibi charter da ucuyorum . Ne sorun var ne bağıran cagıran . Egoları 0 .. Türküm ama türkler hep şikayetci
  • Öyle bir durum Avrupa’da olduğu zaman yolcular o kadar olgunlukla karşılıyor ki Bütün rezalet bizim millette cahil cühelalar!!!!
  • Yıllarca yerdenher birinde çalıştım bilgi verilmemesi gşbi bir durum söz konusu olamaz fakat her dakika bilgi vrrilemez ancak çalışma devaö ederken hiç bir şey netlik kazanmamışken vatandaşa çalışma devam ediyor dendiğinde yetrierli gelmiyor açıklama, istiyorlarki ne demek efendim hemen sizi başka uçağa alalım siz gidin başkaları bekler..
  • Kimden neden tesekkur ediyor.
  • Dün gece Pegasus uçağı Ankara - İstanbul SG, 1,5 saat geçikmeliydi. Maalesef bazı yaratıklar kıyameti kopardı, hatta kavga eden adam kavga arasında OHAL’ı sorgulamaya başladı. Utanç verici bir tablo.
  • Turkler heryerde mutsuz thy ye biner anadolujet zamanında kalkıyor der över, anadolu jete biner pegasusu över, ne versen hep daha fazlasını ister yabancı insan görgülüdür karşısındakini anlayabilcek eğitime sahiptir , Türk yolcu heryerde kendini belli eder mesela ucaga halısıyla horozuyla binmeye çalışır bunun tanımı yok bu başka bişey.
  • Sağ salim indiğine şükretmiyor da kimse bizimle ilgilenmedi diye yaygara koparıyor. Yok abi istersen her şehire 2 havalimanı koy. BİZİM HALKIMIZDA UÇAK YOLCULUĞU KÜLTÜRÜ YOK! Öncelikli amacının bir noktadan başka noktaya emniyetli şekilde seyahat etmek olduğundan en ufak haberdar değil!! Bu bilinçte olmadıkları için herkes özel ilgi bekliyor şaka gibi! Uçak teknik arıza yapmış ve tek parça inmiş bi otur olayı idrak et ve şükret bre nankör! Sabaha kadar orada kalsan ve açıklama yapılmasa ne olur ki eminim açıklama yapılmıstır. En azından uçuş ekibi bilgi vermiştir. Tek parçasın tek parça buna şükret burnun bile kanamamız bre oyuncu bozuntusu!

Anadolujet'in Mardin-Sabiha Gökçen seferini yapan yolcu uçağı teknik bir arıza nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Ancak inişten sonra kendileriyle lgilenilmediğini ve saatlerce bekletildiklerini belirten yolcular, duruma tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre; Esenboğa Havalimanı'nda bilgi verecek bir yetkili bulamayan yolcular mağdur olduklarını sosyal medyadan duyurdu.

Uçağın yolcuları arasında yer alan tiyatro ve televizyon oyuncusu Caner Cindoruk da Twiter'dan tepki gösterdi:


 

Yolcular Anadolujet'e tepki gösterdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Yetkili ~ 6 yıl önce
Guzelim memleketimin kara cahil insanlari artik sizin gibi insanlari memlekette gormek istemiyorum ama ne yazikki ki ekmek parasi. Ucak gecikmeye girmis ise biz napalim çok mu merakliyiz Sizi bekletmeye. Avrupa ucuslarinda gecikmelerde kucuk bir aciklama ile insanlari susturabiliyorken turkiyemin kara cahil insanlari dediklerimize inanmiyor. Arkadaslar ya havaciligi ogrenin ya da s.g. Havaciligin guzelligi vardi boyle P. C kurulari yuzunden o da kalmadi. Tum bu yorumlarimi okuyan arkadaslar First-read.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oy ~ 6 yıl önce
İşte bu adamla benim oyum eşit. Düşünün işte
Gecikir ~ 6 yıl önce
Uçak bu gecikir ,diveryt eder ..alışın artık.sen arabayla gidceğin yere nasıl zamanında gidemiyorsan uçakta da bu yaşanır. Binseydin otobüse 20 saatte mardin -istanbul yapsaydın... biz de istiyoruz erken inmeyi zamanında gitmeyi ama trafik var,arıza vat, hava durmu var vs.. demek ki neymiş dizi de oynayarak sanatçı olunmuyor ,davarlığa devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedim ~ 6 yıl önce
Türkler kadar cahil bilgisiz olup, Türkler kadar bos konusan yorum yapan baska bir millet daha yok. Bütün yolcularımız Avrupalı olsa keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allahtan charterda ucuyorum ~ 6 yıl önce
misss gibi charter da ucuyorum . Ne sorun var ne bağıran cagıran . Egoları 0 .. Türküm ama türkler hep şikayetci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Öyle bir durum Avrupa’da olduğu zaman yolcular o kadar olgunlukla karşılıyor ki Bütün rezalet bizim millette cahil cühelalar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalannnnn ~ 6 yıl önce
Yıllarca yerdenher birinde çalıştım bilgi verilmemesi gşbi bir durum söz konusu olamaz fakat her dakika bilgi vrrilemez ancak çalışma devaö ederken hiç bir şey netlik kazanmamışken vatandaşa çalışma devam ediyor dendiğinde yetrierli gelmiyor açıklama, istiyorlarki ne demek efendim hemen sizi başka uçağa alalım siz gidin başkaları bekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tsk ~ 6 yıl önce
Kimden neden tesekkur ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamanyalı ~ 6 yıl önce
Dün gece Pegasus uçağı Ankara - İstanbul SG, 1,5 saat geçikmeliydi. Maalesef bazı yaratıklar kıyameti kopardı, hatta kavga eden adam kavga arasında OHAL’ı sorgulamaya başladı. Utanç verici bir tablo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offf ~ 6 yıl önce
Turkler heryerde mutsuz thy ye biner anadolujet zamanında kalkıyor der över, anadolu jete biner pegasusu över, ne versen hep daha fazlasını ister yabancı insan görgülüdür karşısındakini anlayabilcek eğitime sahiptir , Türk yolcu heryerde kendini belli eder mesela ucaga halısıyla horozuyla binmeye çalışır bunun tanımı yok bu başka bişey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik arıza yaşayan uçakta ~ 6 yıl önce
Sağ salim indiğine şükretmiyor da kimse bizimle ilgilenmedi diye yaygara koparıyor. Yok abi istersen her şehire 2 havalimanı koy. BİZİM HALKIMIZDA UÇAK YOLCULUĞU KÜLTÜRÜ YOK! Öncelikli amacının bir noktadan başka noktaya emniyetli şekilde seyahat etmek olduğundan en ufak haberdar değil!! Bu bilinçte olmadıkları için herkes özel ilgi bekliyor şaka gibi! Uçak teknik arıza yapmış ve tek parça inmiş bi otur olayı idrak et ve şükret bre nankör! Sabaha kadar orada kalsan ve açıklama yapılmasa ne olur ki eminim açıklama yapılmıstır. En azından uçuş ekibi bilgi vermiştir. Tek parçasın tek parça buna şükret burnun bile kanamamız bre oyuncu bozuntusu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000