03 Ağustos 2011, Çarşamba 13:30:51

VE TALHA GÖRGÜLÜ KONUŞTU...

Sky Airlines’ın yılda yüzde 15 ile 25 aralığında büyüyen iç hatlardan çekilmesiyle ilgili açıklama yapan Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, “Ben bir işadamıyım. 2 yıl sonra koşulların uygun olması durumunda tekrar iç hat uçuşlarına girmeyi düşünebilirim” dedi...
  • ne kadar para kaybettiniz bu iki yillik sürede Talha Bey. sizden sonra ic hatlar ucmaya calisan cengaverlere örnek olmasi acisindan soruyorum .
  • Ne yazık ki hiç tatmin edici bir haber değil. Madem bir iş adamısınız sizin hiç mi danışmanınız ve analistiniz yok? Söz konusu koşuların ne olduğunu hiç mi tahmin etmediniz? bu olabilecek bir is değil açıkçası. Yangından mal kaçırır gibi bir anda olup bitti herşey. Üzücü.
  • Yemedi yani...
  • çok bilen çok yanılır. Charterde cartlamasın dikkat.
  • Talha Beye sormalı AWAS'a uçak kiralarını niye ödemiyor o zaman? Yakında diğer leasing şirketleri de bastıracak. Talha Bey havacılığı tur operatörlüğü sandı ama durum öyle değil. Yeni bir Turquaz olayı yaşanıyor. Kasım'da olmazsa Mart'ta göreceğiz. SHGM lütfen göreve.
  • ne sirketinizde eleman olarak calistim ne de sizden bir cikarim var.sizi taniyan birisi olarak sizin ne kadar titiz ne kadar kalite ve servis e onem veren birisi oldugunuzu biliyorum.kim me derse desin haksiz rekabetle karsi karsiya kaldiniz.ama bir de su gercek var ki sizin sky airlines ile daha cok yakindan ilgilenmeniz gerek.bir sure de olsa koltugunuza oturmaniz lazim.belki de 2 yila kalmaz siz ic hatlara tekrar girersiniz cocugunuz gibi buyuttugunuz bu sirketi
  • Nasil ve hangi tip ucaklarla yapilir birisi bu isi Turkiye de herkeze gostermek zorunda. Hala 737 ve 319 larla domestic ucmanin olmayacagini gormeyenler mi var? Alirsin yada kiralarsin 10 adet atr yada CRJ pasa pasa isine bakarsin. Bunu kavramak cok mu zor? Bu ne feryat figandir boyle?
  • Yorumlara bak, çözüm tavsiye üretin işiniz gücünüz yıkama yağlama
  • Biraz yalakalığa girmiş.Ama olsun o da lazım bazı insanlar için ihtiyaç.
  • Anlamıyorum, iç hatlarda imkânlar tükendi mi? Bizden hayli küçük ülkelerde bile iç hatlar mevcut. Türkiye'deki büyükşehir statüsünde olan kentlerin matrisini yaptığımızda kendi aralarında hiçbir uçuşun olmadığı şehir çiftleri görürüz. Örneğin Bursa - Adana. Bu iki şehrin toplam nüfusu 3,5 milyon. Aralarındaki mesafe de jet uçuşlar yapılması için son derece uygun. Eğer Taha Görgülü bu hatta uçak koymadıysa kendisinin iyi bir girişimci olmadığını iddia edebiliriz. Başarı hiçbir zaman kesin değil ama eldeki sayısal veriler kendisini bu "girişime" zorlamalıydı. Piyasanın daha doymadığı bir ülkede herkesin olduğu hatta girmek gerçek bir girişim sayılmaz. /pg10
Sky Airlines’in 15 Ocak 2011 tarihinde başlattığı iç hat uçuşlarını 3 Ağustos’ta durdurma kararı aldı. Habertürk’ten Ünsal Ereke’nin haberine göre, Sky Airlines'ın bağlı bulunduğu Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, sektörde rekabete bağlı olarak ticari koşulların uygun şekilde oluşmadığını belirterek, “Bu ortamı görünce çekilme kararı aldık” dedi.
 
25 bine yakın bilet satılmıştı
 
Sky Airlines’ın iç hat uçuşlarını bitirme kararı sonrasında satışı gerçekleştirilen yaklaşık 25 bin civarında bilet sahibinden isteyene hemen ücretinin verileceği, isteyene ise AnadoluJet ile ulaşım imkânı sunulacak. Koşulların oluşması halinde 2 yıl sonra tekrar iç hatlara girebileceğini ifade eden Talha Görgülü, “Ben bir işadamıyım. 2 yıl sonra koşulların uygun olması durumunda tekrar iç hat uçuşlarına girmeyi düşünebilirim. Ancak şimdiki durum itibarıyla charter şirketi olarak operasyonlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
VE TALHA GÖRGÜLÜ KONUŞTU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar para kaybettiniz bu iki yillik sürede Talha Bey. sizden sonra ic hatlar ucmaya calisan cengaverlere örnek olmasi acisindan soruyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne yazık ki hiç tatmin edici bir haber değil. Madem bir iş adamısınız sizin hiç mi danışmanınız ve analistiniz yok? Söz konusu koşuların ne olduğunu hiç mi tahmin etmediniz? bu olabilecek bir is değil açıkçası. Yangından mal kaçırır gibi bir anda olup bitti herşey. Üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yemedi yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok bilen çok yanılır. Charterde cartlamasın dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Talha Beye sormalı AWAS'a uçak kiralarını niye ödemiyor o zaman? Yakında diğer leasing şirketleri de bastıracak. Talha Bey havacılığı tur operatörlüğü sandı ama durum öyle değil. Yeni bir Turquaz olayı yaşanıyor. Kasım'da olmazsa Mart'ta göreceğiz. SHGM lütfen göreve.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne sirketinizde eleman olarak calistim ne de sizden bir cikarim var.sizi taniyan birisi olarak sizin ne kadar titiz ne kadar kalite ve servis e onem veren birisi oldugunuzu biliyorum.kim me derse desin haksiz rekabetle karsi karsiya kaldiniz.ama bir de su gercek var ki sizin sky airlines ile daha cok yakindan ilgilenmeniz gerek.bir sure de olsa koltugunuza oturmaniz lazim.belki de 2 yila kalmaz siz ic hatlara tekrar girersiniz cocugunuz gibi buyuttugunuz bu sirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nasil ve hangi tip ucaklarla yapilir birisi bu isi Turkiye de herkeze gostermek zorunda. Hala 737 ve 319 larla domestic ucmanin olmayacagini gormeyenler mi var? Alirsin yada kiralarsin 10 adet atr yada CRJ pasa pasa isine bakarsin. Bunu kavramak cok mu zor? Bu ne feryat figandir boyle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumlara bak, çözüm tavsiye üretin işiniz gücünüz yıkama yağlama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biraz yalakalığa girmiş.Ama olsun o da lazım bazı insanlar için ihtiyaç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlamıyorum, iç hatlarda imkânlar tükendi mi? Bizden hayli küçük ülkelerde bile iç hatlar mevcut. Türkiye'deki büyükşehir statüsünde olan kentlerin matrisini yaptığımızda kendi aralarında hiçbir uçuşun olmadığı şehir çiftleri görürüz. Örneğin Bursa - Adana. Bu iki şehrin toplam nüfusu 3,5 milyon. Aralarındaki mesafe de jet uçuşlar yapılması için son derece uygun. Eğer Taha Görgülü bu hatta uçak koymadıysa kendisinin iyi bir girişimci olmadığını iddia edebiliriz. Başarı hiçbir zaman kesin değil ama eldeki sayısal veriler kendisini bu "girişime" zorlamalıydı. Piyasanın daha doymadığı bir ülkede herkesin olduğu hatta girmek gerçek bir girişim sayılmaz. /pg10

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000