26 Mart 2017, Pazar 10:16:14

UKÜ'de Anadolu jet uçuş semineri

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde Anadolu Jet Uçuş Semineri düzenlendi. Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminere konuşmacı olarak Anadolu Jet Başkanı Şamil Karakaş ve Türk Hava Yolları-Anadolu Jet Antalya Müdürü Ömer Durna katıldı.
  • Thy önce bilet satış ofislerindeki elemana çeki düzen versin. İnsanın yüzüne bakmıyorlar kıbrısta.
  • Anadolujet Bursa Merkezli çıkışlarına önem vermemekte olup doluluk oranlarının %87 olursa yeni hatlar açabileceğini söylüyor.Ama yaz döneminde erzurum,trabzon,diyarbakır ve muş seferleri %100 dolulukla uçuyor.o zaman yaz döneminde neden ek seferler koymuyorsun ANADOLUJET yetkilileri.bu illerin yıllık ortalaması %85 miş miş.%2 lik kayıp ANADOLUJET için çok önemliymiş.Sayın BAKANIMIZ her 100 km'ye bir havalimanı yapacağız diyor ama BURSA,KOCAELİ ve SAKARYA'yı SABİHA GÖKÇENE MECBUR HALE GETİRİYORLAR.BURSA VE KOCAELİ HAVALİMANINI ATIL HALE GETİRELEREK DEVLET BÜYÜK ZARARA UĞRATILIYOR....YAZIK....

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde Anadolu Jet Uçuş Semineri düzenlendi. Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminere konuşmacı olarak Anadolu Jet Başkanı Şamil Karakaş ve Türk Hava Yolları-Anadolu Jet Antalya Müdürü Ömer Durna katıldı.

UKÜ'den verilen bilgiye göre, açılış konuşmasını yapan UKÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Toycan, Kıbrıs’ta çok sayıda öğrenci olduğunu ve öğrenciler için havayollarının promosyon ve indirimlerinin önemli olduğunu söyledi. Toycan, Anadolu Jet’in tercih edilen bir havayolu şirketi olduğunu da belirtti.

Tüm dünya havayolları arasında ilk gençlik platformu: Jetgenç

Havacılık sektörünün sosyal ve kültürel etkileşimin yanı sıra ekonomik büyüme de sağladığını ifade eden Anadolu Jet Başkanı Şamil Karakaş, sivil havacılığın ticari amaçlar için kullanılan uçuşları ve hava taşıtı ile ilgili olarak tüm eylemleri ve kurumları kapsadığını açıkladı. 2014 yılına göre dünyada 3,3 milyar, Türkiye’de ise 123 milyon insanın havayolu ulaşımını kullandığını vurgulayan Karakaş, “Türk havayolu sektöründe Anadolu Jet 2008 yılında Türk Hava Yolları’nın düşük maliyetli havayolu markası olarak kurulmuştur ve Ankara, İstanbul (Sabiha Gökçen) ve Bursa merkezli uçuşlar gerçekleştirmektedir.” dedi. Jetgenç hakkında da bilgiler veren Anadolu Jet Başkanı Şamil Karakaş, Jetgenç’in tüm dünya havayolları arasında gençlere yönelik ilk gençlik platformu olduğunu ve 2009 yılında Anadolu Jet çatısı altında kurulduğunu söyledi.

Motivasyon, iletişim ve sosyallik                                            

“Kariyer Uçusu” konusunda konuşan Türk Hava Yolları-Anadolu Jet Antalya Müdürü Ömer Durna, kariyer hayatı boyunca kişinin olmazsa olmazının motivasyon, iletişim ve sosyallik olduğunu belirtti. Motivasyonun kariyer hedefi süresinde ve kariyer hayatı boyunca önemli faktörlerden biri olduğunu ifade eden Durna, “Motivasyonunu sağlayamayan kişi hedeflerine ulaşmakta zorluk çekecektir. Tam motivasyonla hem başarı hem hedeflere ulaşmak mümkündür.” dedi. Kariyerin bir diğer olmazsa olmazından bahseden Ömer Durna, iletişimin de kariyer hedefinde ve başarıda önemli rol oynadığının altını çizdi. İletişimsizlikten doğan sorunlar nedeniyle iş hayatında sıkıntılar çıktığını belirten Türk Hava Yolları-Anadolu Jet Antalya Müdürü Ömer Durna, sosyallik ve sosyal ortamın da kariyer hayatını etkilediğini kaydetti.





UKÜ'de Anadolu jet uçuş semineri

Yorumlar

Jfo ~ 7 yıl önce
Thy önce bilet satış ofislerindeki elemana çeki düzen versin. İnsanın yüzüne bakmıyorlar kıbrısta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBR ~ 7 yıl önce
Anadolujet Bursa Merkezli çıkışlarına önem vermemekte olup doluluk oranlarının %87 olursa yeni hatlar açabileceğini söylüyor.Ama yaz döneminde erzurum,trabzon,diyarbakır ve muş seferleri %100 dolulukla uçuyor.o zaman yaz döneminde neden ek seferler koymuyorsun ANADOLUJET yetkilileri.bu illerin yıllık ortalaması %85 miş miş.%2 lik kayıp ANADOLUJET için çok önemliymiş.Sayın BAKANIMIZ her 100 km'ye bir havalimanı yapacağız diyor ama BURSA,KOCAELİ ve SAKARYA'yı SABİHA GÖKÇENE MECBUR HALE GETİRİYORLAR.BURSA VE KOCAELİ HAVALİMANINI ATIL HALE GETİRELEREK DEVLET BÜYÜK ZARARA UĞRATILIYOR....YAZIK....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000