31 Ağustos 2011, Çarşamba 11:54:45

"UÇAKTA BOMBA VAR"

Önceki gece Ankara'da hareketli saatler yaşandı. Anadolujet uçağında bulunan “Uçakta bomba var” notu korkuttu
  • böyle suclara karsı agır ve caydırıcı cezalar verılmalı kı caydırıcı olsun.ayrıca 14-15 yasındakı bir insana çocuk diyemezsiniz,o yaştaki birisi herşeyin bilincindedir...
  • Gerçektende eğitim şart! 14,15 yaşındaki kişiler artık çocuk bile değiller. Bunu düşünmeleri lazım. Sorumsuzca hareketler.
  • bu kadar sorumsuzluk dünyanın hiçbir yerinde yoktur olamaz da. çocuk da olsa yetişkinde olsa cezasız kalmamalı o kadar çocuklar 18 yaşının altındaysa bir kağıda bomba var yazıp bırakacak kadar beyinleri çalışıyor demektir, 1 hafta ıslah evi cezası yeterlidir nedir çocuk oyuncağı mıdır bu sıkıysa amerikada yapsınlar bakalım anne ve babaları da ceza alabilir onlar sorumludur..
Bodrum'dan kalkan Anadolujet'e ait tarifeli uçak gece 00.20'de Esenboğa Havaalanı'na indi.

Yolcuların inmesi ardından uçakta rutin temizlik yapıldı. Bu sırada görevlilerden biri, koltuklardan birinin üzerine bırakılmış 'uçakta bomba var' notuyla karşılaştı. Haber verilmesi üzerine uçağa gelen bomba uzmanları, yaptıkları incelemede bomba bulunmadığını belirledi.

ÜÇ ÇOCUK YAZIP KABİNE BIRAKMIŞ
Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri de, yolcu listesinden yazının bulunduğu koltuk ve çevresindeki koltuklarda oturanlar üzerinde bir inceleme yaptı. Araştırma sonucu notu, yazının bulunduğu koltukta oturan ve yaşları 14 ila 16 arasında değişen üç çocuğun yazdığı ve uçağa attığı belirlendi.

Çocukların halaları ve teyzeleri ile birlikte yolculuk yaptığını belirleyen polis, olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

(Habertürk)

"UÇAKTA BOMBA VAR"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
böyle suclara karsı agır ve caydırıcı cezalar verılmalı kı caydırıcı olsun.ayrıca 14-15 yasındakı bir insana çocuk diyemezsiniz,o yaştaki birisi herşeyin bilincindedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçektende eğitim şart! 14,15 yaşındaki kişiler artık çocuk bile değiller. Bunu düşünmeleri lazım. Sorumsuzca hareketler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kadar sorumsuzluk dünyanın hiçbir yerinde yoktur olamaz da. çocuk da olsa yetişkinde olsa cezasız kalmamalı o kadar çocuklar 18 yaşının altındaysa bir kağıda bomba var yazıp bırakacak kadar beyinleri çalışıyor demektir, 1 hafta ıslah evi cezası yeterlidir nedir çocuk oyuncağı mıdır bu sıkıysa amerikada yapsınlar bakalım anne ve babaları da ceza alabilir onlar sorumludur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000