19 Mart 2013, Salı 08:59:19

UÇAĞIN İÇİ DIŞI GÜVENLİK GÜÇLERİYLE DOLDU!

Diyarbakır'dan havalanıp Çorlu Havalimanı'na iniş yapan uçağın içindeki ve etrafındaki güvenlik görevlilerinin yoğunluğu görenleri şaşırttı. İşte ayrıntılar...
  • yangin dusuk bir ihtimal ama kaybedecek hicbirseyleri olmayan insanlar icin problem cikartmak hictd dusuk bir ihtimal deil con air ornegini verebiliriz tabi filmin mahkumlardan birini pilot olma ihtimalini gozardi edrsek
  • Kelepceli fakat yanlarinda bir mahkuma 1er veya uzman vardi hepsi kelepçeli fakat erlerde anahtar vardi
  • Allah askina mantikli dusunun ya, oldu kelepceleri soksunler, mahkumlarin elleri bos kalsin, sonra havada mahkumlar sorun cikarsin, sonra da cikin diyin ki tedbirlerini almadilar, guvenligi saglayamadilar. Sizin tek amaciniz bir seyler soylemek, sadece soylemek!!
  • CON-AIR
  • Kelepceli 84 insan,pist icinde yangin tahliye ve onlarca yanarak can veren insan..????en kotu senaryo olabilir mi??

Adalet Bakanlığı`nın Diyarbakır Cezaevi'ni boşaltma kararı almasının ardından Diyarbakır Cezaevi'nden ilk hükümlü nakli Tekirdağ'a yapıldı. Diyarbakır`dan uçakla Çorlu Havalimanı'na getirilen 84 hükümlü buradan ring araçlarıyla Tekirdağ F Tipi Cezaevi yanına inşa edilen yeni binalara taşındı. Diyarbakır`dan Tekirdağ`a hükümlü sevkinin süreceği kaydedildi.

Diyarbakır Cezaevi'nin boşaltılması kararının alınması sonrasında bu cezaevinde bulunan hükümlüler diğer cezaevlerine nakledilmeye başlandı. Nakiller kapsamında 84 hükümlü AnadoluJet'e ait Pamukkale isimli uçağıyla Çorlu Havalimanı'na getirildi. Uçaktan jandarma personelinin yoğun güvenlik tedbiri altında tek tek indirilen hükümlüler, apronda kendilerini bekleyen cezaevi ring araçlarına alındılar.

9 ayrı ring aracı ile Çorlu Havalimanı'ndan ayrılan 84 kişiden oluşan ilk hükümlü kafilesi karayoluyla Çorlu`dan yine yoğun güvenlik tedbirleri altında Tekirdağ`a gönderildi.

Diyarbakır`dan Çorlu Havalimanı'na yapılacak olan hükümlü nakillerinin bugün de devam edeceği belirtildi.

UÇAĞIN İÇİ DIŞI GÜVENLİK GÜÇLERİYLE DOLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

enes y ~ 11 yıl önce
yangin dusuk bir ihtimal ama kaybedecek hicbirseyleri olmayan insanlar icin problem cikartmak hictd dusuk bir ihtimal deil con air ornegini verebiliriz tabi filmin mahkumlardan birini pilot olma ihtimalini gozardi edrsek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
steward ~ 11 yıl önce
Kelepceli fakat yanlarinda bir mahkuma 1er veya uzman vardi hepsi kelepçeli fakat erlerde anahtar vardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kelepceci!! ~ 11 yıl önce
Allah askina mantikli dusunun ya, oldu kelepceleri soksunler, mahkumlarin elleri bos kalsin, sonra havada mahkumlar sorun cikarsin, sonra da cikin diyin ki tedbirlerini almadilar, guvenligi saglayamadilar. Sizin tek amaciniz bir seyler soylemek, sadece soylemek!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1AL ~ 11 yıl önce
CON-AIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kelepce ~ 11 yıl önce
Kelepceli 84 insan,pist icinde yangin tahliye ve onlarca yanarak can veren insan..????en kotu senaryo olabilir mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kelepçeci ~ 11 yıl önce
kral sana mı kaldı kelepceli 84 ınsan.polyanna senın yanında halt etmıs demek ısterdım..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000