09 Aralık 2009, Çarşamba 15:00:21

TURİZMİN KALBİ İZMİR'DE ATACAK

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı Airport TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.
  • Ben böyle bir etkinliğe 1992 yılında İzmir 3.İktisat Kongresi sırasında Türsab adı altında katıldım. Türsab'ın Turob dene kurluşla olan saçma sapan çekişmesi yüzünden o zamanki Türsab genel sekreteri tarafından rezil edilmiş idi. Ama artık çok sular geçti ve herşeyin düseldiğine eminim.Türsab üyesi olan şirketler her ne kadar Başaran Ulusoy denen şahsı seçerek aynı hatayı yapmakta ısrarlı olsalar dahi , Türsab'ın beceriksiz genel sekreteri olmadığı için umarım bu seferki kongre veya fuar her ne ise olumlu geçecektir.
  • Yarın bende oradayım Tailwind havayolları da katılıyormuş,buyursunlar gelsinler izmir'imize. Airport TV'de yarın çok güzel işler yapacak öyle umuyorum. Herkese havacılık dolu günler olsun.

Bu yıl 10-13 Aralık 2009 tarihleri arasında İzmir'de Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda organize edilecek Travel Turkey 2009 fuarı, yarın kapılarını açıyor.

35 ülkeden 324 katılımcının yer alacağı fuar, TÜRSAB desteği ile İZFAŞ ve Hannover-Messe International Istanbul işbirliği ile organize edilecek.

Her yıl artan yabancı katılımcı ve satın almacıları ile Türk turizmciler için daha fazla iş fırsatı yaratan fuar ve konferansın, Avrasya Bölgesi ağırlıklı olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen satın almacılarla Türk turizm sektörü arasında verimli bir iletişim köprüsü olması hedefleniyor.

THY, Anadolujet, SunExpress gibi havacılık sektörü temsilcilerinin de katıldığı fuardan çok özel görüntüler ve röportajlar yarın fuar açılışından itibaren Airport TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Türkiye’nin ilk ve tek turizm-havacılık temalı televizyon kanalı olan Airport TV, geçen yıl Şubat ayında da Emitt turizm fuarını canlı olarak ekranlara getirmişti.

TURİZMİN KALBİ İZMİR'DE ATACAK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben böyle bir etkinliğe 1992 yılında İzmir 3.İktisat Kongresi sırasında Türsab adı altında katıldım. Türsab'ın Turob dene kurluşla olan saçma sapan çekişmesi yüzünden o zamanki Türsab genel sekreteri tarafından rezil edilmiş idi. Ama artık çok sular geçti ve herşeyin düseldiğine eminim.Türsab üyesi olan şirketler her ne kadar Başaran Ulusoy denen şahsı seçerek aynı hatayı yapmakta ısrarlı olsalar dahi , Türsab'ın beceriksiz genel sekreteri olmadığı için umarım bu seferki kongre veya fuar her ne ise olumlu geçecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yarın bende oradayım Tailwind havayolları da katılıyormuş,buyursunlar gelsinler izmir'imize. Airport TV'de yarın çok güzel işler yapacak öyle umuyorum. Herkese havacılık dolu günler olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000