30 Mart 2009, Pazartesi 08:19:50

TAV'IN GÜLEN YÜZLERİ

Sabah Gazetesi yazarlarından Ersin Ramoğlu, TAV Havalimanları Holding'e köşesinden övgüler yağdırmış... İşte Ramoğlu'nun övgü dolu o yazısı...
  • sayın yazar tamam reklam yapılırda bu kadar barız yapılmaz gecenlerde de bır bayan yazar hani şu düşmeyyen uçak dıye cırruslarla ılgılı bır yazı yazmıstı sizinki de o hesap olmuş malesef

Dünya sivil havacılık sektöründe, "10 yılda 10 terminal" hedefi ile yola çıkan TAV Havalimanları, gerek ülkemizde, gerekse yurt dışındaki yatırımlarına hızla devam ediyor. TAV'ın başka büyük havalimanları da yapacağından kuşkum yok.

Çünkü şirketin kurucusu Hamdi Akın başta olmak üzere tüm holding çalışanları, bu inanç ve güvenle çalışıyor. Uluslararası arenada gurur kaynağımız olan TAV’ın Ankara Terminali müthiş bir eser. Bu tesis yapılırken verilen emeği, dökülen alın terini ve Türk mühendisinin, teknisyeninin, işçisinin çabasını düşündükçe, TAV’ı bir kez daha kutlamak geliyor içimden.

Arkadaşlarımla birlikte Adana-Ankara arasında mekik dokuyorum. Anadolujet'in uçakları ile yaptığımız seyahatlerde ürktüğümüz de oluyor, eğlendiğimizde. . .

Aslında bu gidiş gelişlerde göz tanıklığı yaptığımız olayları kaleme alsam eminim ortaya eğlenceli bir eser çıkar. Bir gün Anadolujet'le seyahat edenlerin yaşadıklarını da yazacağım.

Ben asıl TAV'ın güvenlik sorumlularından söz etmek istiyorum. Ben ve ekip arkadaşlarımın Adana-Ankara arasında 4 aydır sürdürdüğümüz yolculukları, onlar çekilir hale getiriyor, özel Güvenlik Müdürü Turgay Sahan, Yardımcısı Hacı Arslan İnaltun, İdare Şefi Ali Karakuş ile isimlerini tek tek yazamadığım diğer görevlilerin uçuş güvenliği için gösterdikleri hassasiyet takdire şayandır. Başta Genel Müdürleri Yusuf Acıbiber olmak üzere hepsi emniyetçi olan yöneticilerin her birinin çok başarılı polis olduklarını da söylemek lazım.

Ersin RAMOĞLU
SABAH GÜNEY

TAV'IN GÜLEN YÜZLERİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sayın yazar tamam reklam yapılırda bu kadar barız yapılmaz gecenlerde de bır bayan yazar hani şu düşmeyyen uçak dıye cırruslarla ılgılı bır yazı yazmıstı sizinki de o hesap olmuş malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000