12 Kasım 2010, Cuma 09:33:32

TAV RUSYA'DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Anadolujet’in başlattığı Ankara – Moskova direkt uçuşları için TAV Ankara tarafından hazırlatılan görkemli pasta, anna.aero’da ‘Kış Sezonunun En İyi Pastası’ seçildi.
  • Pardon ama Tav'ın pastası mı ilgi gördü yoksa Anadolu Jet'in başlattığı Moskova uçuşu mu? Bu nasıl bir başlık? Elma da olsa armut da ancak o pastaya meyve olur.
  • Lütfen İSG ile TAV ı kıyaslamayın. Biri chartercı diğeri ise tarifeli. Elma ile armut kıyaslanır mı ? SAW kategorilerde IST diye geçiyor ama İzmite daha yakın ???
  • tav ahl deki basarisizligini ortmedeki basarisini oralarda gosterirse ilgi gorur tabii...gordugum en kullanissiz alanlardan biri...tav yonetimi ve tav a odul verenler ve ilgi gosterenler gitsinler 205 den otobusle alana gelen yolcularin sadece tek bir kapidan nasil balik istif alana giris yaptiklarini ve ayni sekilde transit yolcularin turnikeden gecerek dahiyane !!! bir icatla dis hatlar gidis katina tek bir asansor ve yuruyen merdivenden cikmaya calismalarini bir gorsunler de bakalim ondan sonra ne odulu verirler??? en iyi mi en kotu mu??? bir de asiri pahaliligi da cabasi...avrupa da olmayan fiyatlar var..hele flags deki yemekler tam bir facia..pismis yemegi sogutup tekrar pisirip satan bir zihniyetten ne olur ki??? hersey goruntu...
  • Hiç fark etmez hangi havaalanı olursa olsun hangi şirket olursa olsun yeterki Türkiyenin bir havaalanından yurt dışına sefer konsun. Moskova önemli bir şehir her yönden ankaradan direct sefer konması bence gayet uygun olmuş 2 başkent arası bağlandı..
  • SAW ya da AHL fark etmez ikisi de Turkiyenin basarisi ile gurur duyariz ikisini kiyaslamaya gerek yok.Ikisinin de performansi tebrik edilir.Elestiriler hep iyiye yoneltmek cin yapilmali.Nasilsa Anadolu yakasina da havaalani lazim o da SAW iste kotu mu oldu?
  • Reklam icin pasta hazirlaniyorsa durum iyi degil demek. Ankara-Moskova seferlerinin oluluk oranini nerede ogrenebiliriz acaba...
  • Biz kendimiz ve Türkiye için sürekli ileriye adım atıyoruz, sizin gibi bir şey yarıştırmıyoruz, bilginiz olsun.
  • Bu "cake of the week"tir, sezonun pastası değil. her hafta gönderilen bültende bunun yanında en az 8-10 new route pastası haberi vardır. bu hafta bu olur, haftaya saw'dan başka bir hat olur, sonra yine tav olur. aşağıdaki kişilik anadolujet'i tebrik edeceğine yine yarasına tuz basılmış gibi sataşmış. hazmet arkadaşım, SAW da Türkiye'nin havalimanı, rahatla bayram öncesi.
  • SAW seni çok acıtmış belli :) Ne o, işten mi atıldın yoksa işe mi alınmadın? Yazık sana :)
  • Ruslar TAV diyor ! SAW cılara duyrulur :))) Hani en iyisi SAW idi. Bir ara dünyanın en iyi havalimanı seçilen (sözde) SAW dan sonra peşpeşe onu yalanlayan haberler hala gelmeye devam ediyor... En son gelen bu haber ilede iyice SAW ın düzmece bir haberle 1.ci oldugu defalarca ispatlandı... Hala SAW ı savunacak acaba neyiniz kaldı merak ederim :)
TAV Esenboğa’dan Moskova’ya direkt uçuşların başlaması dolayısıyla hazırlanan pasta, havacılık sektörünün nabzını tutan anna.aero web sitesi tarafından ‘Kış Sezonunun En İyi Pastası’ olarak gösterildi.

Üzerinde Ankara’yı simgeleyen Atakule ile Rusya’nın başkenti Moskova’da yer alan Kremlin Sarayı’nı bir gökkuşağı aracılığı ile birbirine bağlayan Anadolujet uçağının bulunduğu pasta, büyük ilgi gördü.

Rusya’nın Başkent’i Moskova’ya Salı, Cuma ve Pazar günleri AnadoluJet tarafından düzenlenecek karşılıklı direkt seferlerin başlaması dolayısıyla hazırlanan pasta, anna.aero okuyucularının %42’sinden gelen oylarla birinci oldu.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan 25 hava yoluyla, 43 dış hat, 30 iç hat uçuşu gerçekleştiriliyor.
TAV RUSYA'DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Pardon ama Tav'ın pastası mı ilgi gördü yoksa Anadolu Jet'in başlattığı Moskova uçuşu mu? Bu nasıl bir başlık? Elma da olsa armut da ancak o pastaya meyve olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lütfen İSG ile TAV ı kıyaslamayın. Biri chartercı diğeri ise tarifeli. Elma ile armut kıyaslanır mı ? SAW kategorilerde IST diye geçiyor ama İzmite daha yakın ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tav ahl deki basarisizligini ortmedeki basarisini oralarda gosterirse ilgi gorur tabii...gordugum en kullanissiz alanlardan biri...tav yonetimi ve tav a odul verenler ve ilgi gosterenler gitsinler 205 den otobusle alana gelen yolcularin sadece tek bir kapidan nasil balik istif alana giris yaptiklarini ve ayni sekilde transit yolcularin turnikeden gecerek dahiyane !!! bir icatla dis hatlar gidis katina tek bir asansor ve yuruyen merdivenden cikmaya calismalarini bir gorsunler de bakalim ondan sonra ne odulu verirler??? en iyi mi en kotu mu??? bir de asiri pahaliligi da cabasi...avrupa da olmayan fiyatlar var..hele flags deki yemekler tam bir facia..pismis yemegi sogutup tekrar pisirip satan bir zihniyetten ne olur ki??? hersey goruntu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiç fark etmez hangi havaalanı olursa olsun hangi şirket olursa olsun yeterki Türkiyenin bir havaalanından yurt dışına sefer konsun. Moskova önemli bir şehir her yönden ankaradan direct sefer konması bence gayet uygun olmuş 2 başkent arası bağlandı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAW ya da AHL fark etmez ikisi de Turkiyenin basarisi ile gurur duyariz ikisini kiyaslamaya gerek yok.Ikisinin de performansi tebrik edilir.Elestiriler hep iyiye yoneltmek cin yapilmali.Nasilsa Anadolu yakasina da havaalani lazim o da SAW iste kotu mu oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Reklam icin pasta hazirlaniyorsa durum iyi degil demek. Ankara-Moskova seferlerinin oluluk oranini nerede ogrenebiliriz acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz kendimiz ve Türkiye için sürekli ileriye adım atıyoruz, sizin gibi bir şey yarıştırmıyoruz, bilginiz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu "cake of the week"tir, sezonun pastası değil. her hafta gönderilen bültende bunun yanında en az 8-10 new route pastası haberi vardır. bu hafta bu olur, haftaya saw'dan başka bir hat olur, sonra yine tav olur. aşağıdaki kişilik anadolujet'i tebrik edeceğine yine yarasına tuz basılmış gibi sataşmış. hazmet arkadaşım, SAW da Türkiye'nin havalimanı, rahatla bayram öncesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAW seni çok acıtmış belli :) Ne o, işten mi atıldın yoksa işe mi alınmadın? Yazık sana :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ruslar TAV diyor ! SAW cılara duyrulur :))) Hani en iyisi SAW idi. Bir ara dünyanın en iyi havalimanı seçilen (sözde) SAW dan sonra peşpeşe onu yalanlayan haberler hala gelmeye devam ediyor... En son gelen bu haber ilede iyice SAW ın düzmece bir haberle 1.ci oldugu defalarca ispatlandı... Hala SAW ı savunacak acaba neyiniz kaldı merak ederim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000