28 Ocak 2011, Cuma 11:27:23

SİİRT UÇUŞLARI YİNE YAPILAMADI!

AnadoluJet'in Siirt-Ankara seferi yoğun sis nedeniyle bugün karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.
  • Kimse Atlasjet'in uçtuğu yere THY uçamıyor diye birşey demedi.Ayrıca THY , ATR 72-500 leri Pilot'ları ile birlikte kiraladı bilginiz var mı bilmiyorum yani Pilotlar THY'nin değil Borajet'in.Bunu da bir dipnot olarak belirtmekte fayda gördüm ama konumuz o değil.Atlasjet'in CRJ'ler ile Siirt'e sefer düzenlediği sıralarda Siirt Havaalanında sis diye bir problem yoktu sorunsuz uçuş gerçekleştirebiliyorlardı fakat ne hikmetse bu yıl böyle bir problem var geçiçi olarak demek istedim.Bilip bilmeden sürekli sis var diyenlere ithafenAyrıca sis münasebetiyle inemeyen bir uçağa neden inmiyorsun,inemiyorsun da diyemeyiz.
  • Atlasın CRJlerini sorunsuz uçtuğu yere THY mi uçamıyor şimdi? Anlamadım bu ne demek? Atlas olsa uçardı mı demek?
  • Anlayamazsın zaten daha Siirt'i bilmiyorsun nerden anlayacaksın bir kere Siirt'in nüfusu 50 bin değil 250 bindir Türkiye'nin güzide illerinden biri olan Siirt hakkında bilgin yoksa yorum yapmayacaksın.Siirt haritada nerde diye sorsam belki de bulamazsın.O kadar ki kendi ülkenden bihabersin.Ama yorum yapmaya gelince birden Uzmanlaşıyorsun.Varsayalım ki nüfus 50 bin neden uçak inemesin arkadaşım.İşte ülkem sizin gibi insanlar yüzünden kaybediyor malesef bilip bilmeden her konuda uzman kesilen sizler yüzünden.Bu bir hakaret asla değil ince bir sitemdir.Sis olayına gelecek olursak nereden biliyorsunuz sürekli yoğun sis olan bir havaalanı olduğunu arkadaşım araştırdınız mı? O sadece bu yıla mahsus. Öncesinde Atlasjet CRJ'lerle sorunsuz uçuyo
  • Ben neden Siirt' e hala uçuş düzenlendiğini anlamadım ki. Nüfusu 50 bin olan ile uçak mı kaldırılır? Onu bi yana bırakalım bu milletin Anadolu Jet ile alıp veremediği ne var ya? Sis nedeniyle gidemiyor yok sınıfta kalmış da bilmem ne. Tebrik etmesini de bi öğrenin artık.
  • ILS varda sanki CATIII eksik kalmış.Öyle her yere ILS koyamazsınız.Coğrafi konumu çok zor siirt meydanının.Atlasta eskiden CRJ lerde uçan bir kaptan arkadaş anlata anlata bitiremezi o meydanı.Ayrıca trafiği yok denecek kadar az, böyle bi durumda DHMI bu maliyete katlanmaz asla.
  • sürekli ve yoğun sis olan bir yere havaalanı yapıyorsan orayı kategori3 - CAT3 olarak konumlandıracaksın
  • bugün karne günü thy nın yavrusu sınıfta kalmış yine :))
  • Bu yorumları çoluk çocukmu yapıyor acaba!
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR SİİRT HAVAALANINA A319 BİLE RAHATLIKLA SEFER YAPAR. SİS GEÇİCİDİR. İNMEMESİ DOĞALDIR TABİKİ. SONUÇTA İNSAN VAR İŞİN İÇİNDE. BİZ SİİRTLİLER ANADOLU JET'TEN MEMNUNUZ.
  • Sevgili arkadaşım, sis nedeniyle sefer yapılamadıysa bunun Anadolu Jet ile ne alakası var bana anlatır mısın? Limitler altında bir meydana sefer yapabilecek tek bir havayolu şirketi söyleyebilir misin canım benim...

Siirt Havaalanı'ndaki yoğun sis nedeniyle AnadoluJet'in uçuş saatleri Siirt'ten kalkış saat 15.35 Ankara'ya varış saat 17.45 olarak ayarlanmasına rağmen Ankara-Siirt uçak seferi, Siirt Havaalanı'ndaki yoğun sis nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi.

Uçak biletlerini önceden alan yolcular, Batman ve Diyarbakır Havaalanlarına yönlendirildi.

SİİRT UÇUŞLARI YİNE YAPILAMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kimse Atlasjet'in uçtuğu yere THY uçamıyor diye birşey demedi.Ayrıca THY , ATR 72-500 leri Pilot'ları ile birlikte kiraladı bilginiz var mı bilmiyorum yani Pilotlar THY'nin değil Borajet'in.Bunu da bir dipnot olarak belirtmekte fayda gördüm ama konumuz o değil.Atlasjet'in CRJ'ler ile Siirt'e sefer düzenlediği sıralarda Siirt Havaalanında sis diye bir problem yoktu sorunsuz uçuş gerçekleştirebiliyorlardı fakat ne hikmetse bu yıl böyle bir problem var geçiçi olarak demek istedim.Bilip bilmeden sürekli sis var diyenlere ithafenAyrıca sis münasebetiyle inemeyen bir uçağa neden inmiyorsun,inemiyorsun da diyemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasın CRJlerini sorunsuz uçtuğu yere THY mi uçamıyor şimdi? Anlamadım bu ne demek? Atlas olsa uçardı mı demek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlayamazsın zaten daha Siirt'i bilmiyorsun nerden anlayacaksın bir kere Siirt'in nüfusu 50 bin değil 250 bindir Türkiye'nin güzide illerinden biri olan Siirt hakkında bilgin yoksa yorum yapmayacaksın.Siirt haritada nerde diye sorsam belki de bulamazsın.O kadar ki kendi ülkenden bihabersin.Ama yorum yapmaya gelince birden Uzmanlaşıyorsun.Varsayalım ki nüfus 50 bin neden uçak inemesin arkadaşım.İşte ülkem sizin gibi insanlar yüzünden kaybediyor malesef bilip bilmeden her konuda uzman kesilen sizler yüzünden.Bu bir hakaret asla değil ince bir sitemdir.Sis olayına gelecek olursak nereden biliyorsunuz sürekli yoğun sis olan bir havaalanı olduğunu arkadaşım araştırdınız mı? O sadece bu yıla mahsus. Öncesinde Atlasjet CRJ'lerle sorunsuz uçuyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben neden Siirt' e hala uçuş düzenlendiğini anlamadım ki. Nüfusu 50 bin olan ile uçak mı kaldırılır? Onu bi yana bırakalım bu milletin Anadolu Jet ile alıp veremediği ne var ya? Sis nedeniyle gidemiyor yok sınıfta kalmış da bilmem ne. Tebrik etmesini de bi öğrenin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ILS varda sanki CATIII eksik kalmış.Öyle her yere ILS koyamazsınız.Coğrafi konumu çok zor siirt meydanının.Atlasta eskiden CRJ lerde uçan bir kaptan arkadaş anlata anlata bitiremezi o meydanı.Ayrıca trafiği yok denecek kadar az, böyle bi durumda DHMI bu maliyete katlanmaz asla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sürekli ve yoğun sis olan bir yere havaalanı yapıyorsan orayı kategori3 - CAT3 olarak konumlandıracaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bugün karne günü thy nın yavrusu sınıfta kalmış yine :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yorumları çoluk çocukmu yapıyor acaba!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SEVGİLİ ARKADAŞLAR SİİRT HAVAALANINA A319 BİLE RAHATLIKLA SEFER YAPAR. SİS GEÇİCİDİR. İNMEMESİ DOĞALDIR TABİKİ. SONUÇTA İNSAN VAR İŞİN İÇİNDE. BİZ SİİRTLİLER ANADOLU JET'TEN MEMNUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili arkadaşım, sis nedeniyle sefer yapılamadıysa bunun Anadolu Jet ile ne alakası var bana anlatır mısın? Limitler altında bir meydana sefer yapabilecek tek bir havayolu şirketi söyleyebilir misin canım benim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000