08 Kasım 2011, Salı 07:45:52

ÖNCE RÖTAR SONRA İPTAL...

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nden bu sabah 10.45'te Ankara'ya yapılacak Anadolujet uçak seferinin teknik arıza nedeniyle iptal edilmesi yolcuların tepkisine neden oldu...
  • ANKARA/YENİŞEHİR/ANKARA SEFERLERİ BORAJET TARAFINDAN ICRA EDİLMEKTEDİR.ANADOLUJET SADECE YOLCULARINA BİLET TEMİNİ İÇİN ORTAK UÇUŞ DA YER ALMAKTADIR. AYRICA THY VE ANADOLUJET TEHİR KONUSUNDA GERÇEKTEN SARTLAR DAHİLİNDE MAKSİMUM ÖNEMİ GÖSTERMEKTEDİR.
  • birincisi havaalanını oraya yapan zihniyeti sorgulamak lazım?İkincisi de yolcuyu: bursa-ankara arası otobüs+hızlı tren bağlantısıyla uçak süresine eşit sürede gidiliyor.git aktarmanı oradan yap aynı şey... üçüncüsü de anadolujet in tipik yönetim zihniyeti rekabet olmayınca da fiyatlar uçuyor yolcu olmayınca da hemen iptal! SKy ankara dan çekilince ajet tzx-esb seferleri uçtu.:(
  • son çıkan yasaya istinaden yolcuların kara taşımasıyla ulaştırılması yasak. Başlarına bir şey gelmesi halinde çok büyük sıkıntılar yaşanır.
  • iyi kazanmaya başlayınca mudara etmiyorlar, iç hatlara yabancı hava yolları da girmeli
  • sanki avrupadan gelip dubai'ye aktarma yapacaklardı iyi olmuş ne kadar para o kadar köfte..ne kadar bilet o kadar hizmet..
  • Tipik bir belediye zihniyeti klasiği. Hiç değişmeyecek.
  • türk yolcusu kimse bilgi vermedi der her zaman standarttır.
  • 60 kisi degil 10 kisi de olsa Thy alt markası AnadoluJet e hic yakısmadı. Hemde bayram vakti. Yolculara buyuk saygısızlık. En kotu ihtimal yolcuları otobusler ile Ist ye oradan da son noktaya ucurabilirlerdi. Ciddiyetsizlik / Saygısızlık...
Anadolujet'in Yenişehir Havaalanı'ndan Ankara'ya, buradan da aktarmalı olarak Van, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Kars, Trabzon'a yapacağı sefer için gelen yolcuların 4 saatlik rötar ardından biletleri iade edildi. Yenişehir Havaalanı yetkilileri, Ankara'dan gelecek uçağın 2 saatlik rötarı üzerine teknik arıza nedeniyle seferinin iptal edildiğini ve bu yüzden uçuşun yapılamadığını bildirdi. 
 
Havaalanında 4 saat bekledikten sonra biletleri iade edilen 60'a yakın yolcu seferin iptal edilmesine tepki gösterdi. Bayramı yakınları ile birlikte geçirmek istediklerini yetkililerden çelişkili cevaplar aldıklarını söyleyen yolcular "Tam 4 saattir burada bekliyoruz. Kimse bize net cevap vermedi. Hep çelişkili cevaplar aldık. Bayram sevincini sevdiklerimizle yaşayacağımıza burada perişan olduk" diye konuştular.
 
Bazı yolcular ise;  "Uçağınız kalkacak' deniyor, kalkmıyor. Bu süre zarfında ne biletlerimizi değiştirebildik, ne de iptal ettirebildik. Sevincimi yarıda bırakanları protesto ediyorum. Bu kadar sorumsuzluk olmaz" diye tepkilerini dile getirdi. (Son Dakika)
ÖNCE RÖTAR SONRA İPTAL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
ANKARA/YENİŞEHİR/ANKARA SEFERLERİ BORAJET TARAFINDAN ICRA EDİLMEKTEDİR.ANADOLUJET SADECE YOLCULARINA BİLET TEMİNİ İÇİN ORTAK UÇUŞ DA YER ALMAKTADIR. AYRICA THY VE ANADOLUJET TEHİR KONUSUNDA GERÇEKTEN SARTLAR DAHİLİNDE MAKSİMUM ÖNEMİ GÖSTERMEKTEDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
birincisi havaalanını oraya yapan zihniyeti sorgulamak lazım?İkincisi de yolcuyu: bursa-ankara arası otobüs+hızlı tren bağlantısıyla uçak süresine eşit sürede gidiliyor.git aktarmanı oradan yap aynı şey... üçüncüsü de anadolujet in tipik yönetim zihniyeti rekabet olmayınca da fiyatlar uçuyor yolcu olmayınca da hemen iptal! SKy ankara dan çekilince ajet tzx-esb seferleri uçtu.:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
son çıkan yasaya istinaden yolcuların kara taşımasıyla ulaştırılması yasak. Başlarına bir şey gelmesi halinde çok büyük sıkıntılar yaşanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iyi kazanmaya başlayınca mudara etmiyorlar, iç hatlara yabancı hava yolları da girmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanki avrupadan gelip dubai'ye aktarma yapacaklardı iyi olmuş ne kadar para o kadar köfte..ne kadar bilet o kadar hizmet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tipik bir belediye zihniyeti klasiği. Hiç değişmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türk yolcusu kimse bilgi vermedi der her zaman standarttır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
60 kisi degil 10 kisi de olsa Thy alt markası AnadoluJet e hic yakısmadı. Hemde bayram vakti. Yolculara buyuk saygısızlık. En kotu ihtimal yolcuları otobusler ile Ist ye oradan da son noktaya ucurabilirlerdi. Ciddiyetsizlik / Saygısızlık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000