22 Eylül 2008, Pazartesi 18:45:08

Olay çocuk AirportHaber'e konuştu!

Anadolujet uçağının kokpitinde fotoğraf çektiren S.T. skandal olayı tüm detaylarıyla AirporHaber'e anlattı. İşte S.T'nin AirportHaber'e özel gönderdiği açıklama...
  • tebrıkler... gencecık bır cocugu bunalıma soktunuz cok degerlı kaptanımızı cıkmazlara surukledınız; onyargılı olmayın bızım toplumumda hep olan, malasef k,ı hep olacak seyler .talıhsızlık bu her ıkısı ıcınde. bırı hayallerı ıcın o koltuga oturmak ıstemıs bırı hayallerını gerceklestırıp o koltuga oturmus.. hayaller kolay kurulmuyor...
  • Uçak ile bir iett otobusu arasındaki tek fak uçağin havada uçuyor olması. Ama iett otobusunde ölme riski Uçaktan daha fazladır. Sanal Manal Genc bir çoçuk kokpite oturmuşda ne olmuş. Madem okadar korkuyorsunuz Binme kardeşim uçağa. Pilot ölse tek motoru kopsa bile o dandik 734 bile sizi havalimanına sağsağlim inidirecek potansiyele sahiptir.
  • Ben Ülkemizde Rusyadaki gibi sorumsuz kaptan pilotlar olduğuna inanmıyorum.Son derece masum bir davranış şekli,unutmayalım kokpitte oturanlarda bizim gibi insan ve onlarında sosyal duyguları var.kaldıki şimdiki sanal pilotlar inanın bir uçağı uçurup,salimen indirecek kadar bilgi sahibiler.Buna şahidim.Sevgili kaptanımız bir an önce kokpitine dönmelidir.O bir aile sahibidir ve böyle bir sıkıntı yaşayacak bir ihmali yoktur.
  • babasının parası varsa pilot olur yada babası pilotsa
  • sanal pilotsun ama oturduğun koltuğa yedek koltuk diyorsun.... madem pilotsun otur denilmeden oturulmayacağınıda biliyor olmalısın.... yrd pilot arkadaş da o koltuğa otur dememiştir bence arkada ki 3. koltuğa otur demek istemiştir. pilotlara fazla yüklenmeyin.... onlar dünyanın en stresli mesleğini icra ediyorlar....
  • Bencede çocuk suçlu değil..Kaptanın bu konuda titiz olması gerekirdi..' Gelene kdr oturmak istermisin ' de ne demek oluyor..Uçaktaki insanlar canlarını kaptana teslim ediyor..Kaptanda çocuğa hevesini almasına yardımcı oluyor..Güzel Günler..
  • arkadaşlar evet bu 15 yaşında bir çocuk. Belki biraz paranoyakça ama, kötü niyetli, bunalımda olan bir çocuk olup, Ki dünyada görüyoruz örnekleri, bir faciaya imza atmak isteyen birisi de olabilirdi. Sanal pilot olduğu için az çok bazı şeylerde fikir sahibi. Dolayısıyla kaptan en küçük bir insiyatif dahi kullanmamalı.
  • Alttaki yorumuma ilave olarak. Kaptanlığı alınan pilota çok üzüldüm. Böylesine iyi niyetli bir insanın görevinden olması içimi burktu. Ama inanın bana Kaptan kadar o çocuk çöküntü içerisinde şu an eminim. . Eğer bu yorumları okuyorsan kesinlikle kendini suçlama S.
  • Ben bu delikanlının yerinde olsam yaşı hiçe sayılarak bu kadar rencide edici haber ve yorumlara maruz bırakıldığım için dava açarım.
  • Bir saniye,, bazı yorumlarda henüz 15 yaşında olan bu gence yüklenilmiş. Kokpite girmek istediği için mi suçlu oldu bu çocuk. Beyefendiler tekrar ediyorum , bu arkadaşımız hayallerle dolu 15 yaşında bir genç . nasıl onu suçlarsınız?? Burada Kaptan devreye girmeliydi. Çocuğu nazik bir dille koltuğuna geri göndermeliydi.Suçlu arıyorsanız bu kesinlikle Kaptandır."MAaLESEF". Lütfen biraz daha sağlıklı ve objektif bakın yaşan bu olaya. Saygılarımla

Bugün itibarıyla bazı haber sitelerinde yayımlanan Anadolujet Skandal haberi ile ilgili detaylı bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle fotoğraftaki şahıs benim. Haber sitelerinde asılsız olarak abartılan haberin aslını size sunmak istiyorum.

Olay şöyle gerçekleşti:

Uçağımız kalktı ,  irtifaya oturdu. Ben sanalpilotum ve uçaklara karşı aşırı ilgi ve merakım var.Bende uçağımızla ilgili bazı soruları bir kağıda yazarak kaptana sormak için kabin memurunun yanına gittim.Kabin memuru soruları incelerken Kaptan Wc'ye gitmek için dışarı çıktı ve karşılaştık. Sorulara bakıp şaşırdı ve benim içeri geçip yardımcı kaptana soruları sormamı istedi ve hemen döneceğini söyledi. Bende içeri geçip yardımcı kaptanla selamlaştım ve yedek koltuğa oturup sorularımın cevabını almaya başladım.Yardımcı kaptan soruların gerçeklik ve profesyonelliğine bakarak benim gerçekten bilgili olduğumu gördü ve kaptan gelene kadar oturmak ister misin diye sordu. Benim çocukluktan beri en büyük hayalim olduğu için oturdum.

O sırda cebimdeki kamerayı görüp resmimi aldı. Zaten o anda kaptanımız geldi ve ben kalktım.Bu olay yaklaşık 1-2 dk sürdü.Yani abartıldığı gibi uçağı devralmadım, yanlışlıkla olsa dahi hiç bir düğmeye basmadım ve o uçağı KULLLANMADIMMM.

Sorularımı cevaplandırdıktan sonra beni yerime yolladı.Olay bundan ibaret.

Saygılar...

Olay çocuk AirportHaber'e konuştu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

hava cıva ~ 16 yıl önce
tebrıkler... gencecık bır cocugu bunalıma soktunuz cok degerlı kaptanımızı cıkmazlara surukledınız; onyargılı olmayın bızım toplumumda hep olan, malasef k,ı hep olacak seyler .talıhsızlık bu her ıkısı ıcınde. bırı hayallerı ıcın o koltuga oturmak ıstemıs bırı hayallerını gerceklestırıp o koltuga oturmus.. hayaller kolay kurulmuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödleğiz ~ 16 yıl önce
Uçak ile bir iett otobusu arasındaki tek fak uçağin havada uçuyor olması. Ama iett otobusunde ölme riski Uçaktan daha fazladır. Sanal Manal Genc bir çoçuk kokpite oturmuşda ne olmuş. Madem okadar korkuyorsunuz Binme kardeşim uçağa. Pilot ölse tek motoru kopsa bile o dandik 734 bile sizi havalimanına sağsağlim inidirecek potansiyele sahiptir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatvan ~ 16 yıl önce
Ben Ülkemizde Rusyadaki gibi sorumsuz kaptan pilotlar olduğuna inanmıyorum.Son derece masum bir davranış şekli,unutmayalım kokpitte oturanlarda bizim gibi insan ve onlarında sosyal duyguları var.kaldıki şimdiki sanal pilotlar inanın bir uçağı uçurup,salimen indirecek kadar bilgi sahibiler.Buna şahidim.Sevgili kaptanımız bir an önce kokpitine dönmelidir.O bir aile sahibidir ve böyle bir sıkıntı yaşayacak bir ihmali yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
varsa ~ 16 yıl önce
babasının parası varsa pilot olur yada babası pilotsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harputlu Fide ~ 16 yıl önce
sanal pilotsun ama oturduğun koltuğa yedek koltuk diyorsun.... madem pilotsun otur denilmeden oturulmayacağınıda biliyor olmalısın.... yrd pilot arkadaş da o koltuğa otur dememiştir bence arkada ki 3. koltuğa otur demek istemiştir. pilotlara fazla yüklenmeyin.... onlar dünyanın en stresli mesleğini icra ediyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Travel ~ 16 yıl önce
Bencede çocuk suçlu değil..Kaptanın bu konuda titiz olması gerekirdi..' Gelene kdr oturmak istermisin ' de ne demek oluyor..Uçaktaki insanlar canlarını kaptana teslim ediyor..Kaptanda çocuğa hevesini almasına yardımcı oluyor..Güzel Günler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paranoya belki ~ 16 yıl önce
arkadaşlar evet bu 15 yaşında bir çocuk. Belki biraz paranoyakça ama, kötü niyetli, bunalımda olan bir çocuk olup, Ki dünyada görüyoruz örnekleri, bir faciaya imza atmak isteyen birisi de olabilirdi. Sanal pilot olduğu için az çok bazı şeylerde fikir sahibi. Dolayısıyla kaptan en küçük bir insiyatif dahi kullanmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 16 yıl önce
Alttaki yorumuma ilave olarak. Kaptanlığı alınan pilota çok üzüldüm. Böylesine iyi niyetli bir insanın görevinden olması içimi burktu. Ama inanın bana Kaptan kadar o çocuk çöküntü içerisinde şu an eminim. . Eğer bu yorumları okuyorsan kesinlikle kendini suçlama S.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Ben bu delikanlının yerinde olsam yaşı hiçe sayılarak bu kadar rencide edici haber ve yorumlara maruz bırakıldığım için dava açarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 16 yıl önce
Bir saniye,, bazı yorumlarda henüz 15 yaşında olan bu gence yüklenilmiş. Kokpite girmek istediği için mi suçlu oldu bu çocuk. Beyefendiler tekrar ediyorum , bu arkadaşımız hayallerle dolu 15 yaşında bir genç . nasıl onu suçlarsınız?? Burada Kaptan devreye girmeliydi. Çocuğu nazik bir dille koltuğuna geri göndermeliydi.Suçlu arıyorsanız bu kesinlikle Kaptandır."MAaLESEF". Lütfen biraz daha sağlıklı ve objektif bakın yaşan bu olaya. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000