27 Ekim 2010, Çarşamba 17:36:18

KAYSERİ SEFERLERİ BAŞLIYOR

Anadolujet, İstanbul-Kayseri seferlerine başlıyor.
  • Ben Kayseride otruyorum baska yerde degil bazen cok mecbur kalirsam ve Anadolu yakasinna gideceksem Pegasusla ucmak zorunda kaliyorum yok sa asla binmiyorum.Ama her ucusta bir problem veya rotar.Tabii Anadolu Jet gelince pegasustan kurtulduk diye seviniyoruz.Isteyen binsin sahtekar dolmus havayollarina bir itirazimiz yok
  • hiçbri şey bilmeden nasıl da yaziyorsunuz ya :)).. pegasusun 3 seferi var ve %90 altinda ucmaz kayseriden. yurtdısı seferleri de dolu ucar. siz rahat olun merka etmeyin :)).. pegasus anadolu jet kadar frekans arttirmamiştir. sadece vergileri artttrilan frankfurtu kapatmiştir o kadar. diger hatlarda aynen ucmaya devam ediyor. anadolu jetin nesini savunuyorsunuz anlamak mumkun değil..
  • Ben haftada en az 3 gun ucuyorum.Pegasus ucaklari yurt disi iscilerinin yogun oldugu zamanda doluyor.Pegaus yazdigin gibi gunde uc degil bazi gunler iki bazi gunler uc ucuyor.Herkes acenteler ve yolcular dahi pegasustan bikti ayrica yaz tarifesinde buyuk ihtimalle Anadolu Jet 2 ye cikacak.Sun Expres direkt ucuslarla Pegasusun yurt disi yolcusunu onemli oranda alacak.Kayseride sahtekar ve uckagitcilari pek sevmezler o nedenle pegasusun isi cok zor olacak.Onceden Anadolu yakasinda isi olanlar mecburen pegasusa yoneliyordu ama simdi degisti.Millet ucaga binmek istiyor dolmusa degil.Kis tarifesinde bir tek Anadolu Jet degil ovdugun Pegasusta pek cok hatta ucus frekansini azaltti bu da gayet normal
  • thy 5 ucusu varsa. pegasus 3 ucusu var ve bleki de 4 olacak.. sen bul bulabiliyorsan iblet. ayrica thy de yer bulaibliyorum ben az once baktim ..anadolu jet kış tarifesinde ucar yaz tarifesinde kaldirir yine kayseriyi merak etmeyin siz. şimdi ucaklar boşa çıktıgı için ucus açtilar.avrupadaki bir çok noktadan çekildi analdolu jet. azicik etrafiniza bakin. anadolu jet. kopenhag,stockholm,amsterdam ,dalaman ,bodrum dan çıktı. londra yı haftada 6 ya indirdi.konya yine oyle. haftada 5. kayseride uzun surmez. ..
  • atma kardesim kayseride ne guclu THY her gun 5 ucus var nevsehiri katarsan (40 dk) hergun alti ucus yapar bilet al bakalim yer var mi? millet SAW icin alternatif olmadigindan Pegasusa biniyordu bos konusup atmayalim.SAW icin Anadolu Jeti bes goz bekliyorduk kurtuluyoruz Pegasustan.Ayrica Almayadan Sun Expres haftada 4 kez direkt Kayseri basladi Pegasus dis hatlarda da zorlanacak
  • otobusle ankara-kayseri 4 saat.. otobus istanbul-eskişehir 6 saat.. bence eskişehire ucmasida sacmalik thy nin..zaten zarar ediyor oradan.. ankara-kayseri kadar da sacma bir hat hayatimda duymadim..
  • arkadasım İST-ASR yazısını okuyabiliyoruz ama biz asr-esb olsun istiyoruz abuk subuk yazı yazmışın.bide coğrafya dersine din kültürü giren arkadasım ankara kayseri arası 5 saat istanbul eskişehir arası ise 3.5 saat buna rağmen thy nin istanbuldan eskişehire uçuşu var işkembeden sallamayalım..
  • pegasus kayseride çok guclu.. gerek iç hat gerekse diş hatlarda. tutunamazlar kayseride.. ve elaziğ ,dalaman, amsertdam,stockholm ve kopenhag hatlarından çekildikleri gibi oradanda çekilirler..
  • ne yapacan binecenmi az kaldı hükümetle erzincanda haftada 2 ye düşer zaten boş boş nereye kadar uçacak bu uçaklar
  • Onurair in KAYSERİ de daha evvel yaşadığı sorunları Anadolujetin yaşamaması için acilen sabah 06-08 arası sabah seferi koyması lazım yoksa gerek acente komisyon oranından gerekse kayseri piyasasının sabah gidip akşam dönüş istemesinden dolayı pegasusa yenik düşerler
AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre, 31 Ekimden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kayseri'ye hergün karşılıklı sefer düzenlenecek.

İstanbul'dan hergün saat 19.15'te kalkacak uçak, Kayseri'den saat 21.15'te hareket edecek.

İstanbul-Kayseri uçuşları için 29 Aralık 2010 tarihine kadar cuma ve pazar günleri ile bayram günleri hariç 5 gün öncesine kadar alınan biletler, herşey dahil 59 liradan satılacak.

2008 yılında hizmete başlayan Anadolujet, 22 uçaklık filosu ile 44 noktaya uçak seferi düzenliyor.

(Zaman)
KAYSERİ SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Kayseride otruyorum baska yerde degil bazen cok mecbur kalirsam ve Anadolu yakasinna gideceksem Pegasusla ucmak zorunda kaliyorum yok sa asla binmiyorum.Ama her ucusta bir problem veya rotar.Tabii Anadolu Jet gelince pegasustan kurtulduk diye seviniyoruz.Isteyen binsin sahtekar dolmus havayollarina bir itirazimiz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hiçbri şey bilmeden nasıl da yaziyorsunuz ya :)).. pegasusun 3 seferi var ve %90 altinda ucmaz kayseriden. yurtdısı seferleri de dolu ucar. siz rahat olun merka etmeyin :)).. pegasus anadolu jet kadar frekans arttirmamiştir. sadece vergileri artttrilan frankfurtu kapatmiştir o kadar. diger hatlarda aynen ucmaya devam ediyor. anadolu jetin nesini savunuyorsunuz anlamak mumkun değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben haftada en az 3 gun ucuyorum.Pegasus ucaklari yurt disi iscilerinin yogun oldugu zamanda doluyor.Pegaus yazdigin gibi gunde uc degil bazi gunler iki bazi gunler uc ucuyor.Herkes acenteler ve yolcular dahi pegasustan bikti ayrica yaz tarifesinde buyuk ihtimalle Anadolu Jet 2 ye cikacak.Sun Expres direkt ucuslarla Pegasusun yurt disi yolcusunu onemli oranda alacak.Kayseride sahtekar ve uckagitcilari pek sevmezler o nedenle pegasusun isi cok zor olacak.Onceden Anadolu yakasinda isi olanlar mecburen pegasusa yoneliyordu ama simdi degisti.Millet ucaga binmek istiyor dolmusa degil.Kis tarifesinde bir tek Anadolu Jet degil ovdugun Pegasusta pek cok hatta ucus frekansini azaltti bu da gayet normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy 5 ucusu varsa. pegasus 3 ucusu var ve bleki de 4 olacak.. sen bul bulabiliyorsan iblet. ayrica thy de yer bulaibliyorum ben az once baktim ..anadolu jet kış tarifesinde ucar yaz tarifesinde kaldirir yine kayseriyi merak etmeyin siz. şimdi ucaklar boşa çıktıgı için ucus açtilar.avrupadaki bir çok noktadan çekildi analdolu jet. azicik etrafiniza bakin. anadolu jet. kopenhag,stockholm,amsterdam ,dalaman ,bodrum dan çıktı. londra yı haftada 6 ya indirdi.konya yine oyle. haftada 5. kayseride uzun surmez. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atma kardesim kayseride ne guclu THY her gun 5 ucus var nevsehiri katarsan (40 dk) hergun alti ucus yapar bilet al bakalim yer var mi? millet SAW icin alternatif olmadigindan Pegasusa biniyordu bos konusup atmayalim.SAW icin Anadolu Jeti bes goz bekliyorduk kurtuluyoruz Pegasustan.Ayrica Almayadan Sun Expres haftada 4 kez direkt Kayseri basladi Pegasus dis hatlarda da zorlanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
otobusle ankara-kayseri 4 saat.. otobus istanbul-eskişehir 6 saat.. bence eskişehire ucmasida sacmalik thy nin..zaten zarar ediyor oradan.. ankara-kayseri kadar da sacma bir hat hayatimda duymadim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasım İST-ASR yazısını okuyabiliyoruz ama biz asr-esb olsun istiyoruz abuk subuk yazı yazmışın.bide coğrafya dersine din kültürü giren arkadasım ankara kayseri arası 5 saat istanbul eskişehir arası ise 3.5 saat buna rağmen thy nin istanbuldan eskişehire uçuşu var işkembeden sallamayalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus kayseride çok guclu.. gerek iç hat gerekse diş hatlarda. tutunamazlar kayseride.. ve elaziğ ,dalaman, amsertdam,stockholm ve kopenhag hatlarından çekildikleri gibi oradanda çekilirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne yapacan binecenmi az kaldı hükümetle erzincanda haftada 2 ye düşer zaten boş boş nereye kadar uçacak bu uçaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onurair in KAYSERİ de daha evvel yaşadığı sorunları Anadolujetin yaşamaması için acilen sabah 06-08 arası sabah seferi koyması lazım yoksa gerek acente komisyon oranından gerekse kayseri piyasasının sabah gidip akşam dönüş istemesinden dolayı pegasusa yenik düşerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000