10 Aralık 2014, Çarşamba 16:53:15

GAZİANTEP UÇUŞLARI YİNE İPTAL

Gaziantep'te olumsuz hava koşuları nedeniyle, yapılacak seferler karşılıklı olarak iptal edildi.
  • Merhabalar, öncelikle 2008 senesinde Gaziantep Havalimanında altı ay kadar görev yaptım. Altı ayda gözlemlerim sonucu bu havalimanı terminalin Gaziantep için çok yetersiz olduğudur. Üç uçak aynı zamanda iniş veya kalkış yapacak olsa iğne atsan yere düşmeyecek hale geliyor. Ayrıca bakıma alınan pistte Ils cihazı mevcut fakat uçak 500mt kadar yaklaşma yapabiliyor. Bu haldeki havalimanını yetkililer görmüyor mu acaba? Farkinda değiller mi yeni bir terminal ihtiyacının olduğuna? Otoparkın yetersiz oluşunu kimse neden görmüyor? Ayrıca dünyanın en saçma yolcu indirip bimdirme sistemi bu havalimaninda. Terminal önündeki yolu üç şerite bölmüşler ve sürekli o yollar kilit halde. Güvenlik noktalari felaket. Terminal ici yolcu salonları, wc'ler, terminal sistemi, hangisini anlatayım bilmiyorum. İşin özeti bu havalimanında düzgün hiçbir şey yok. Herşey falso. Bu havalimani Gaziantep gibi modern bir şehir için bence utanç kaynağı. Yeni bir sistem-düzen ŞART!!!
  • Arkadaşlar bu nasıl iş anlamadım. İsterseniz pist kırık dökük hizmete verilsin ıls i de sıfır görüşe kadar kullanın ve uçaklar uçsun. Dünyada herşeyin bir üretim amacı ve bir kullanım süresi var. Belirli periyotlarda bakım onarım yapılması gerekiyor. Bu kadarını da bilmiyorsanız boşuna yaşıyorsunuz demektir. Amaç üzüm yemekse ona göre yazın, ne bu yazılanlar yahu...
  • Airbus A380 üretmeyi bırakiyor. Kesin Bilgilere göre Airbus A380 üretimine son veriyor. Şirket daha çok A350ye odaklanacak. Sebebi ise üretimdeki yüksek fiyat ve giden zaman.
  • sis bu, napçan!
  • ils var. 28r pistinde. yalnız 28l pistini günde atatürk havalimanı gibi 500-1000 ucak kullandıgı için (!) bakıma alındı. bu nedenle cat I ils sistemi bulunan pist yerine 28l pisti yani taksi yolu kullanılıyor. kimin rantı konusuyorsa artık 10l/28r pistinin bakımı bitmedi daha!
  • Bunlar hep ILS olmadığından ILS olsada iş bitmiyor ıls cat III lazım
  • Yolcumuzu magdur etmiyoruz. Isterse yakın bı havalimanına bileti degıstırıyoruz yada ıadesını yapıyoruz..
  • Bina- pist yaparak HAVACILIK olmuyor , geri kalmış memleketin geri kalmış havacılığı ,, neden 2senedir bir pisti yapamadın , hadi olmuyor sağlam ILS al PARELLEL piste uyarla testini yap , o zaman hizmet olur
  • Sabaha hatay da kapanır
  • Isabet olmus...

Gaziantep’te etkisini devam ettiren yoğun sis nedeniyle hem kara hem de hava ulaşımı olumsuz etkileniyor.

Gaziantep Havalimanı'nda olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılacak seferlerin iptal edildiği öğrenildi.

Türk Hava Yolları ve alt markası Anadolujet'in İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştireceği seferler karşılıklı olarak iptal edildi.

Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa Havalimanı'na yapılacak seferlerin de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.
 

GAZİANTEP UÇUŞLARI YİNE İPTAL

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Ah Gaziantep Ah ~ 9 yıl önce
Merhabalar, öncelikle 2008 senesinde Gaziantep Havalimanında altı ay kadar görev yaptım. Altı ayda gözlemlerim sonucu bu havalimanı terminalin Gaziantep için çok yetersiz olduğudur. Üç uçak aynı zamanda iniş veya kalkış yapacak olsa iğne atsan yere düşmeyecek hale geliyor. Ayrıca bakıma alınan pistte Ils cihazı mevcut fakat uçak 500mt kadar yaklaşma yapabiliyor. Bu haldeki havalimanını yetkililer görmüyor mu acaba? Farkinda değiller mi yeni bir terminal ihtiyacının olduğuna? Otoparkın yetersiz oluşunu kimse neden görmüyor? Ayrıca dünyanın en saçma yolcu indirip bimdirme sistemi bu havalimaninda. Terminal önündeki yolu üç şerite bölmüşler ve sürekli o yollar kilit halde. Güvenlik noktalari felaket. Terminal ici yolcu salonları, wc'ler, terminal sistemi, hangisini anlatayım bilmiyorum. İşin özeti bu havalimanında düzgün hiçbir şey yok. Herşey falso. Bu havalimani Gaziantep gibi modern bir şehir için bence utanç kaynağı. Yeni bir sistem-düzen ŞART!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl iş ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar bu nasıl iş anlamadım. İsterseniz pist kırık dökük hizmete verilsin ıls i de sıfır görüşe kadar kullanın ve uçaklar uçsun. Dünyada herşeyin bir üretim amacı ve bir kullanım süresi var. Belirli periyotlarda bakım onarım yapılması gerekiyor. Bu kadarını da bilmiyorsanız boşuna yaşıyorsunuz demektir. Amaç üzüm yemekse ona göre yazın, ne bu yazılanlar yahu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 9 yıl önce
Airbus A380 üretmeyi bırakiyor. Kesin Bilgilere göre Airbus A380 üretimine son veriyor. Şirket daha çok A350ye odaklanacak. Sebebi ise üretimdeki yüksek fiyat ve giden zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allahın işi ~ 9 yıl önce
sis bu, napçan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ils cevap ~ 9 yıl önce
ils var. 28r pistinde. yalnız 28l pistini günde atatürk havalimanı gibi 500-1000 ucak kullandıgı için (!) bakıma alındı. bu nedenle cat I ils sistemi bulunan pist yerine 28l pisti yani taksi yolu kullanılıyor. kimin rantı konusuyorsa artık 10l/28r pistinin bakımı bitmedi daha!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunlar hep ILS olmadığından ILS olsada iş bitmiyor ıls cat III lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
snyy ~ 9 yıl önce
Yolcumuzu magdur etmiyoruz. Isterse yakın bı havalimanına bileti degıstırıyoruz yada ıadesını yapıyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gm ~ 9 yıl önce
Bina- pist yaparak HAVACILIK olmuyor , geri kalmış memleketin geri kalmış havacılığı ,, neden 2senedir bir pisti yapamadın , hadi olmuyor sağlam ILS al PARELLEL piste uyarla testini yap , o zaman hizmet olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sabaha hatay da kapanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Massimo ~ 9 yıl önce
Isabet olmus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000