04 Eylül 2015, Cuma 10:20:01

Flyride tekrar Ankara'da

Anadolu’nun tarihine, kültürüne ve coğrafyasına verdiği önemi her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in, bu değerleri yakından tanıma fırsatı bulamayanlar için özel olarak hazırladığı Flyride Simülasyon Uçağı tekrar Ankara’da.
  • Hayatımda bindiğim ve bindikten sonra verdiğim para ile harcadığım zaman için en çok pişman olduğum aletti. Emin olun 10 yaşındaki çocuğu bindirseniz o bile pişman olup küfreder inerken. Bide binmeden gerçek uçuş, sarsıntı ve türbülans gibi niceliklerin %80 oranında sağladığını söylüyor ordaki görevliler :D Allah akıl fikir versin nelerden medet umuyoruz.
  • Adamlar yapiyo beeee
  • cüzel :)
  • işte milli uçak bak moraradınız mı adamlar yapmış!

Anadolu’nun tarihine, kültürüne ve coğrafyasına verdiği önemi her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in, bu değerleri yakından tanıma fırsatı bulamayanlar için özel olarak hazırladığı Flyride Simülasyon Uçağı tekrar Ankara’da. Görsel bir Türkiye turunu uçuş deneyimi ile birleştiren Flyride, 30 Ekim 2015 tarihine kadar Ankara’da Ankamall Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçilere benzersiz anlar yaşatacak.

Özel olarak dizayn edilen uçak şeklindeki simülasyon aracı içerisinde, 26 yolcu 14 dakika süresince İstanbul Tarihi Yarımada, Bursa Ulu Camii, İzmir Efes Antik Kenti, Adıyaman Nemrut Dağı, Trabzon Sümela Manastırı gibi İstanbul’un ve Anadolu’nun tarihi ve turistik noktalarını üç boyutlu ve gerçek gökyüzü çekimleri ile izleme şansına sahip oluyor.

İstanbul ve Türkiye olmak üzere iki ayrı tur seçeneği bulunan simülasyon programında katılımcılar hem şehirler ve tarihi yerler hakkında bilgi alıyor hem de unutamayacakları görsel bir şölen ve özel teknikler ile geliştirilmiş rüzgar, yağmur, titreşim efektleriyle üç boyutlu deneyim yaşıyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Flyride tekrar Ankara'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Saçmalık ~ 9 yıl önce
Hayatımda bindiğim ve bindikten sonra verdiğim para ile harcadığım zaman için en çok pişman olduğum aletti. Emin olun 10 yaşındaki çocuğu bindirseniz o bile pişman olup küfreder inerken. Bide binmeden gerçek uçuş, sarsıntı ve türbülans gibi niceliklerin %80 oranında sağladığını söylüyor ordaki görevliler :D Allah akıl fikir versin nelerden medet umuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iste. U ~ 9 yıl önce
Adamlar yapiyo beeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 9 yıl önce
cüzel :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milli uçak ~ 9 yıl önce
işte milli uçak bak moraradınız mı adamlar yapmış!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATKM ~ 9 yıl önce
Badem-1 300/600

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000