20 Şubat 2009, Cuma 07:40:23

Çorlu'da heyecanlı bekleyiş

Anadolu Jet Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Özgecan Koca, Çorlu'dan Ankara'ya uçakla gitmek isteyen iş adamları, sanayiciler ve vatandaşların çok daha rahat ve kolay ulaşım imkanına kavuşacaklarını söyledi.
  • okadar zamanı hesaplıyosan okadar ince hesap yapıyosan ekmekte yeme onuda çiğnemek gerekir:):):)
  • Cerkezkoy corlu 20 dakika, corlu ankara 65 dakika, cerkezkoy corlu ankara toplam 85 dakika, iste pazarlamanin gucu, olmayan bir hizmeti varmis gibi gosterip mali kakalamak. Bu isin check-in'i yok mu, yolcularin ucaga alinisi yok mu ucagin taksisi yok mu ? Hadi elma ile armutlari topladik aradaki kozalaklar ne oluyor ?
  • shnaghaı ya ucuslar ne zaman
  • ANADOLUJET YETKİLİLERİ,MARDİN UÇUS SAYISINI ARTTIRMANIZI TALEP ETMEKTEYİZ.

Koca, yaptığı açıklamada, AnadoluJet firmasının 27 Şubat'tan itibaren Çorlu'dan Ankara'ya yolcu taşımaya başlayacağını bildirdi.

Firmalarının Trakya bölgesi ile Ankara arasında köprü görevini üstleneceğini ifade eden Koca, Çorlu'ya Ankara'dan sadece 65 dakikada gidilecek. Çorlu-Çerkezköy arasıda 20 dakika. Kısaca, Çerkezköy'deki bir kişi Ankara'ya 85 dakikalık bir yolculukla ulaşacak. Ayrıca, Ankara'ya gitmek isteyen iş adamları, sanayiciler ve vatandaşlar, çok daha rahat ve kolay ulaşım imkanına kavuşacaklar '' dedi.

Çorlu-Ankara arası yapılacak uçuşlar hakkında da bilgi veren Koca, 27 Şubat'taki ilk tarifeli uçuşun Ankara'dan Çorlu'ya 13.30'da, Çorlu'dan Ankara'ya ise 16.15'de olacağını belirtti.

Koca, şunları kaydetti:

''İlk tarifeli uçuşların ardından her gün saat 07.10'da Çorlu'dan Ankara'ya, Ankara'dan da Çorlu'ya 21.55'de uçak seferlerimiz bulunacak. Çerkezköy'de de Ankara-Çorlu uçuşu için bilet almak isteyen müşterilerimiz, Atatürk Caddesinde bulunan STT travel ve Uğur Mumcu Caddesi'ndeki Oba Turizm'den bilet temin edebilirler.''

Çorlu'da heyecanlı bekleyiş

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
okadar zamanı hesaplıyosan okadar ince hesap yapıyosan ekmekte yeme onuda çiğnemek gerekir:):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cerkezkoy corlu 20 dakika, corlu ankara 65 dakika, cerkezkoy corlu ankara toplam 85 dakika, iste pazarlamanin gucu, olmayan bir hizmeti varmis gibi gosterip mali kakalamak. Bu isin check-in'i yok mu, yolcularin ucaga alinisi yok mu ucagin taksisi yok mu ? Hadi elma ile armutlari topladik aradaki kozalaklar ne oluyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
shnaghaı ya ucuslar ne zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ANADOLUJET YETKİLİLERİ,MARDİN UÇUS SAYISINI ARTTIRMANIZI TALEP ETMEKTEYİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000