23 Ocak 2009, Cuma 12:11:44

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Anadolujet'le uçacak

AnadoluJet “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı gösterinin ulaşım sponsoru oldu...
  • bu ancak Mr Yilmaz erdogan ve ailesine yarar hepsi ankarada oturuyor oyuncularda oyunlarina baska sirketlerile giderler
  • Sponsorluk reklam isidir.Anadolu JET'in nereye uctugu ile ne ilgisi olsun.COK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR adli gösterinin Istanbul'a ait oldugunumu kastediyorlar.Bazi yorumcu arkadaslar.Talep olursa Avrupa'yada giderler.
  • demek ki ekip heryere geç kalacak hiçbir gösteriye zamanında gidemeyecekler.yazık olmuş talihsiz bir anlaşma.
  • ACAK SANIRIM BKM İSTANBULDA VE ANADOLUJETİN HENÜZ İSTANBULDAN SEFERLERİ YOK BU NASIL OLACAK MERAK EDİYORUM
  • hangi hizmet kalitesi?
  • hangi hizmet kalitesini arttırmış acaba? buradan malatyaya giderken bişi yok, gelirken 2 adet kuru kayısı var,. havadurumu diye rötar var, ee hava iyileşti. uçağı kaldır aaaa.... hava kötüledi. en yakın yer neresi oraya in. hadiiii oradan otobüslerle gideceğin yere taşın vs vs... birgün o otobüslerden birini PKK tarayacak ya da ona gerek kalmadan bir uçurumdan yuvarlanacak, sonra ayıkla pirincin taşını. kimse laf etmesin, daha henüz böyle birşey olmadı, olunca görürüsünüz. bakın daha düşen diyarbakır uçağının davası sürüyor, yakında zamanaşımından kurtaracak THY paçayı. hadi o uçak kazası idi. erzuruma uçakla gidiyorum diyip erzincana in oradan o külüstür otobüslerle ara yolda şarampole yuvarlanıp öl. deyin bakalım bu uçak kazası mı?

Anadolu’da daha geniş halk kitlesini uçakla tanıştırma amacıyla düşük maliyetli havayolu konsepti olarak yola çıkıp kısa sürede hedeflediği yolcu sayısına ulaşan AnadoluJet, hizmet kalitesini artırmanın yanısıra kültürel ve sosyal faaliyetlere katkı sağlamaya başladı.

Beşiktaş Kültür Merkezi ile sponsorluk sözleşmesi imzalayan AnadoluJet’in dahil olduğu ilk etkinlik 25 ve 26 Aralık 2008 tarihlerinde  Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde “Çok Güzel Hareketler Bunlar” gösterisi oldu. Gösteride ekibin yaptığı AnadoluJet ve uçuş ile ilgili skeçleri izleyenleri güldürdü.
 
Türk tiyatrosuna yeni yetenekler kazandıran Yılmaz Erdoğan ve ekibinin 25 Ocak 2009 tarihinde İzmir İsmet İnönü Gösteri Merkezi’nde yapılacak gösterilerinde de aynı etkinlik gerçekleştirilecek.

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Anadolujet'le uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

mudomm ~ 15 yıl önce
bu ancak Mr Yilmaz erdogan ve ailesine yarar hepsi ankarada oturuyor oyuncularda oyunlarina baska sirketlerile giderler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Sponsorluk reklam isidir.Anadolu JET'in nereye uctugu ile ne ilgisi olsun.COK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR adli gösterinin Istanbul'a ait oldugunumu kastediyorlar.Bazi yorumcu arkadaslar.Talep olursa Avrupa'yada giderler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alp Hakan Sarıcalıoğlu ~ 15 yıl önce
demek ki ekip heryere geç kalacak hiçbir gösteriye zamanında gidemeyecekler.yazık olmuş talihsiz bir anlaşma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 15 yıl önce
ACAK SANIRIM BKM İSTANBULDA VE ANADOLUJETİN HENÜZ İSTANBULDAN SEFERLERİ YOK BU NASIL OLACAK MERAK EDİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gas ~ 15 yıl önce
hangi hizmet kalitesi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızıl baron ~ 15 yıl önce
hangi hizmet kalitesini arttırmış acaba? buradan malatyaya giderken bişi yok, gelirken 2 adet kuru kayısı var,. havadurumu diye rötar var, ee hava iyileşti. uçağı kaldır aaaa.... hava kötüledi. en yakın yer neresi oraya in. hadiiii oradan otobüslerle gideceğin yere taşın vs vs... birgün o otobüslerden birini PKK tarayacak ya da ona gerek kalmadan bir uçurumdan yuvarlanacak, sonra ayıkla pirincin taşını. kimse laf etmesin, daha henüz böyle birşey olmadı, olunca görürüsünüz. bakın daha düşen diyarbakır uçağının davası sürüyor, yakında zamanaşımından kurtaracak THY paçayı. hadi o uçak kazası idi. erzuruma uçakla gidiyorum diyip erzincana in oradan o külüstür otobüslerle ara yolda şarampole yuvarlanıp öl. deyin bakalım bu uçak kazası mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000