29 Aralık 2011, Perşembe 08:00:11

BALIKESİR-ANKARA UÇUYOR!

Balıkesir-Ankara hattında bu sene başlayan hava yolu taşımacılğı rağbet görmeye başladı. Son 7 ayda toplam 6 bin 626 kişinin Balıkesir-Ankara arasında uçak seferlerini tercih ettiği açıklandı.
  • uçuş saatlerinin bir an önce balıkesirden sabah hareket ederek akşama yolcuların dönebileceği şekilde ayralanması gerekiyor. o zaman %62 lik doluluk oranının neredeyse %100 lere varacağını ve haftada 3 gün gereçekleşen seferlerin neredeyse hergün olacağına şüphe yok balıkesirdeki tüm kamu0yu bunu istiyor.
  • Balıkesir Havaalanı neden çok eski ve çok küçük.En azından biraz düzenleme yapılabilir
  • Balıkesir Ankara karşılıklı uçuşlarında 2 kez aynı olayı yaşadım 2 firma olunca ben sadece Anadolujet olarak girdiğimde internete uçak dolu gösteriyordu sonra bunu bir yerde gündeme getirdim uçak yolcusu 40 civarıymış sadece Anadolujet kendisi için ayrılan kontenjanı satmış dolu ondan gösteriyormuş bence bunun içinde bir çözüm bulurlarsa 2 kez Balıkesir Ankara arasını kendi özel otomobilimle gitmek zorunda kaldım belki böle bir kaç yolcununda mağdur olabileceğini düşünüyorum bu firme içinde kayıp tır diye düşünüyorum reklam yönü biraz eksik genelde kanı Anadolujet uçuyor Borajeti pek bilen yok
  • UÇMAYAN KALMASIN.....KALIRSA ..... ZORLA UÇURURUZ.....
  • %62 sana yetebilir ama hiçbir firma bunu kaldıramaz. Tabi arkasında devlet olmazsa.
  • Basitçe hesaplayabiliriz hocam. 89 seferde 6.626 yolcu taşındı ise, her seferde (git/gel) 74 yolcu demektir. Yani tek uçuşta 37 yolcu. Bu uçaklar Borajet'in 60 kişilik uçakları olduğuna göre; 37/60 = %62 doluluk... yeter mi? Bana yeter bir Balıkesirli olarak. Uçuş günlerini çarşamba-cuma-pazar yapsalar, %70'lerin üzerine çok rahat çıkar.
  • yolcuyu bırak uçak doluluk oranını söyle. Uçak dolmadıktan sonra bu kadar yolcunun ne anlamı var??
Balıksir Valiliği'nden verilen bilgiye göre, Balıkesir Merkez Havaalanı'nda, uçuşların başladığı 24 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Balıkesir-Ankara arası gerçekleşen yolcu hava trafiği her geçen gün yoğunluk kazanmaya başladı.
 
AYLARA GÖRE DAĞILIM
 
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan'ın öncülük ettiği, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur'un büyük destek verdiği uçak seferleri kesintisiz olarak devam ediyor. Anadolujet - Bora Jet ortaklığındaki uçuşlar salı, perşembe ve cumartesi olmak üzere haftada 3 gün yapılıyor.

Balıkesir - Ankara arasındaki uçak seferlerinde, Mayıs ayında 176 kişi, Haziran'da 787, Temmuz'da bin 7, Ağustos'ta 982, Eylül'de bin 129 kişi, Ekim ayında 963, Kasım'da 971 ve Aralık'ta 611 kişi olmak üzere son 7 ayda toplam 89 sefer yapılırken, Ankara'dan Balıkesir'e 3 bin 559 yolcu, Balıkesir'den Ankara'ya 3 bin 67 yolcu olmak üzere toplam 6 bin 626 kişi uçak yolculuğu yaptı. Balıkesir Ankara uçak seferleri her salı, perşembe ve cumartesi günleri Ankara'dan kalkış 13.30 - Balıkesir'e varış 15.05 ve Balıkesir'den kalkış 15.35 - Ankara'ya varış 17.05 saatlerinde düzenli olarak devam ediyor.
BALIKESİR-ANKARA UÇUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
uçuş saatlerinin bir an önce balıkesirden sabah hareket ederek akşama yolcuların dönebileceği şekilde ayralanması gerekiyor. o zaman %62 lik doluluk oranının neredeyse %100 lere varacağını ve haftada 3 gün gereçekleşen seferlerin neredeyse hergün olacağına şüphe yok balıkesirdeki tüm kamu0yu bunu istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Balıkesir Havaalanı neden çok eski ve çok küçük.En azından biraz düzenleme yapılabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Balıkesir Ankara karşılıklı uçuşlarında 2 kez aynı olayı yaşadım 2 firma olunca ben sadece Anadolujet olarak girdiğimde internete uçak dolu gösteriyordu sonra bunu bir yerde gündeme getirdim uçak yolcusu 40 civarıymış sadece Anadolujet kendisi için ayrılan kontenjanı satmış dolu ondan gösteriyormuş bence bunun içinde bir çözüm bulurlarsa 2 kez Balıkesir Ankara arasını kendi özel otomobilimle gitmek zorunda kaldım belki böle bir kaç yolcununda mağdur olabileceğini düşünüyorum bu firme içinde kayıp tır diye düşünüyorum reklam yönü biraz eksik genelde kanı Anadolujet uçuyor Borajeti pek bilen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
UÇMAYAN KALMASIN.....KALIRSA ..... ZORLA UÇURURUZ.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
%62 sana yetebilir ama hiçbir firma bunu kaldıramaz. Tabi arkasında devlet olmazsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Basitçe hesaplayabiliriz hocam. 89 seferde 6.626 yolcu taşındı ise, her seferde (git/gel) 74 yolcu demektir. Yani tek uçuşta 37 yolcu. Bu uçaklar Borajet'in 60 kişilik uçakları olduğuna göre; 37/60 = %62 doluluk... yeter mi? Bana yeter bir Balıkesirli olarak. Uçuş günlerini çarşamba-cuma-pazar yapsalar, %70'lerin üzerine çok rahat çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yolcuyu bırak uçak doluluk oranını söyle. Uçak dolmadıktan sonra bu kadar yolcunun ne anlamı var??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000