03 Ekim 2010, Pazar 17:46:06

Arızalanan Anadolujet uçağı havalandı

AnadoluJet'e ait Antalya - Ankara seferini yapması planlanan Boeing 737 tipi uçak 11.40'ta hareket edeceği sırada arızalandı. AnadoluJet uçağının yolcuları Antalya Havalimanı'nda 6 saatlik rötara maruz kaldı.
  • TAM LAÇKA BİR YÖNETİM MAALESEF 5 SAAT 50 DAKİKALIK ROTARI BİZZAT YAŞADIM YETKİLİLERİN BOZUK UÇAĞI TAMİR EDİP SEFERE KOYMA İSTEKLERİ YOLCULARIN AŞIRI İTİRAZLARI İLE ÖNLENDİ. GETİRİLEN BİR BAŞKA UÇAKLA SEYAHATİMİZ TAMAMLANDI O SÜRE BOYUNCA YAŞLILAR HASTA YOLCU VE ÇOCUKLAR ÇOK ZOR ANLAR YAŞADILAR. YETKİKLİLERİN EN BÜYÜK AYIBI YENİ UÇAK GETİRTMEYE ÇOK GEÇ (ANCAK YOLCULARIN BAĞIRIĞ ÇAĞIRMASI SONUCU) KARAR VERMELERİ İDİ..
  • Sayın yolcular rötar için biraz da yer işletmecilerini sıkıştırsanız. Ya da uçağa sallana sallana gelen son 10 metre kala cep telefonu ile son çok önemli aramalarını yapan eşyalarını sağda solda unutup uçağı emniyet aramasına zorunlu kılan yolculara kızsanız. Her konuda şirketler suçlu değil. Çünkü bu iş yalnız yapılmıyor.
  • yine cahilce bir yorum yanitlar soyle: -Anadolu Jet filosu THY den ayri Anadolu Jet filosunda 22 ucak var -Otubus gibi bu kalkamadi digeri kalksin demek cok sacma.Oraya yeni bir ucagin gelmesi ile degistirilmek uzere parca gonderilmesi hemen hemen ayni suredir -Rotarlar konusunda aktuel kalkis ve varis zamanlari web de var ve dogrudur Pegasusun yayinladigi gibi uydurma degil -Ozel havayollari veya bir baska havayolu olsun ariza arizadir.Onemli olan ucus emniyetidir.Arizaya bagli rotarlar her havayolunda olur.Bir keresinde British Airways ile New York ta bir tam gun bekledik arizali parca degisti ve ucak oyle havalandi. -Bir baska yorumcu da tazminat demis IATA kurallarinca boyle bir tazminat yoktur.Transit iseniz konaklama saglarla o
  • Antalya'dan rötarsız kalktığını görmedim. Kabahat binende.
  • evet ariza olacak fakat bu ozel havayollarinin basina eldiginde felkaet tellalligi yapip hakaretler savuranlar thy nin basina geldiğinde olacak tabi arizadir vs demesi ve 150 ucaklik filoda 1 tane bile ucagin 6 saatlik bir gecikmeyi engelleyecek şekilde kaydirma yapilamamasini anlamak kolay değil.thy ve anadolu jet kalitesizliğin , rötarlarin şampiyonu olmaya devam ediyorlar. anadolu jet ise zararina sirf ozel havayollarini batirmak için ucurulmaya devam ediliyor.
  • Öncelikle şunu bilmen gerekir ,Anadolu Jet bir havayolu değildir.....
  • saw-asr ve saw-vas baslayacak bilgi dogru.Arizaya gelince teknik bir ariza her zaman olabilir ne olmus yani dusse memnun mu olacaksiniz tovbe tovbe, kul yapisi bu ucagi ariza yapmayan havayolu var mi bir tane gosterin yorumlar cehalet kokuyor maalesef
  • Arkadaşlar boşa yorum ve gereksiz yere kafa yoruyorsunuz.Çünkü havacılığı bilmediğiniz zaten yorumlarınızdan belli.Uçak buuu...zaten otobüs değilki bu yoldan çeviresin Olsa ellerinde bir uçak zaten koyarlardı bir yenisini Havacılıktada arıza denilen olay olacak bunuda uçağa binen herkes bilecek ve kanıksayacak.
  • arkadaslar, 3 saat uzerindeki rotarlarda tazminat odeme gibi bir durum olmuyormuydu?
  • anadolu jet-thy zaten ikiside aynı uçaklar dier özel şirketleren kiralanıyor thy.nin uçak bulup bulmaması deil ki olay thy nin en iyi en kaliteli hawayolu şirketi olarak lansedilmesinde.serwis konseptinin ii olması fiyatların uçuk olması yada konfor deil,önemli olan uçuş emniyetidir..öyle ki sürekli taxi esnasında kanadını çarpan bi firmadır bu dier türk şirketlere oranlara cok büyük kazalar yapmış olan bi firma daha sölenecek bi söz warmı??
Edinilen bilgiye göre TK7023 sefer sayılı Antalya - Ankara seferini yapacak olan Boeing 737 tipi Anadolujet uçağında bir arıza sonucu 6 saatlik rötar yaşandı.

İstanbul'dan ilk uçakla Antalya'ya gönderileceği açıklanan parçanın beklenmesi esnasında bazı yolculular uçak personeli ve diğer yetkililerle tartıştılar. 

Arızalı parçanın yenisi saat 16.45'de İstanbul'dan Antalya'ya gönderildi. Parça'nın değişiminden sonra 17:40'da hareket eden uçağın 18:50'de Ankara'da olması bekleniyor.

©AirportHaber
Arızalanan Anadolujet uçağı havalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
TAM LAÇKA BİR YÖNETİM MAALESEF 5 SAAT 50 DAKİKALIK ROTARI BİZZAT YAŞADIM YETKİLİLERİN BOZUK UÇAĞI TAMİR EDİP SEFERE KOYMA İSTEKLERİ YOLCULARIN AŞIRI İTİRAZLARI İLE ÖNLENDİ. GETİRİLEN BİR BAŞKA UÇAKLA SEYAHATİMİZ TAMAMLANDI O SÜRE BOYUNCA YAŞLILAR HASTA YOLCU VE ÇOCUKLAR ÇOK ZOR ANLAR YAŞADILAR. YETKİKLİLERİN EN BÜYÜK AYIBI YENİ UÇAK GETİRTMEYE ÇOK GEÇ (ANCAK YOLCULARIN BAĞIRIĞ ÇAĞIRMASI SONUCU) KARAR VERMELERİ İDİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın yolcular rötar için biraz da yer işletmecilerini sıkıştırsanız. Ya da uçağa sallana sallana gelen son 10 metre kala cep telefonu ile son çok önemli aramalarını yapan eşyalarını sağda solda unutup uçağı emniyet aramasına zorunlu kılan yolculara kızsanız. Her konuda şirketler suçlu değil. Çünkü bu iş yalnız yapılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yine cahilce bir yorum yanitlar soyle: -Anadolu Jet filosu THY den ayri Anadolu Jet filosunda 22 ucak var -Otubus gibi bu kalkamadi digeri kalksin demek cok sacma.Oraya yeni bir ucagin gelmesi ile degistirilmek uzere parca gonderilmesi hemen hemen ayni suredir -Rotarlar konusunda aktuel kalkis ve varis zamanlari web de var ve dogrudur Pegasusun yayinladigi gibi uydurma degil -Ozel havayollari veya bir baska havayolu olsun ariza arizadir.Onemli olan ucus emniyetidir.Arizaya bagli rotarlar her havayolunda olur.Bir keresinde British Airways ile New York ta bir tam gun bekledik arizali parca degisti ve ucak oyle havalandi. -Bir baska yorumcu da tazminat demis IATA kurallarinca boyle bir tazminat yoktur.Transit iseniz konaklama saglarla o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Antalya'dan rötarsız kalktığını görmedim. Kabahat binende.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet ariza olacak fakat bu ozel havayollarinin basina eldiginde felkaet tellalligi yapip hakaretler savuranlar thy nin basina geldiğinde olacak tabi arizadir vs demesi ve 150 ucaklik filoda 1 tane bile ucagin 6 saatlik bir gecikmeyi engelleyecek şekilde kaydirma yapilamamasini anlamak kolay değil.thy ve anadolu jet kalitesizliğin , rötarlarin şampiyonu olmaya devam ediyorlar. anadolu jet ise zararina sirf ozel havayollarini batirmak için ucurulmaya devam ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle şunu bilmen gerekir ,Anadolu Jet bir havayolu değildir.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw-asr ve saw-vas baslayacak bilgi dogru.Arizaya gelince teknik bir ariza her zaman olabilir ne olmus yani dusse memnun mu olacaksiniz tovbe tovbe, kul yapisi bu ucagi ariza yapmayan havayolu var mi bir tane gosterin yorumlar cehalet kokuyor maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar boşa yorum ve gereksiz yere kafa yoruyorsunuz.Çünkü havacılığı bilmediğiniz zaten yorumlarınızdan belli.Uçak buuu...zaten otobüs değilki bu yoldan çeviresin Olsa ellerinde bir uçak zaten koyarlardı bir yenisini Havacılıktada arıza denilen olay olacak bunuda uçağa binen herkes bilecek ve kanıksayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar, 3 saat uzerindeki rotarlarda tazminat odeme gibi bir durum olmuyormuydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu jet-thy zaten ikiside aynı uçaklar dier özel şirketleren kiralanıyor thy.nin uçak bulup bulmaması deil ki olay thy nin en iyi en kaliteli hawayolu şirketi olarak lansedilmesinde.serwis konseptinin ii olması fiyatların uçuk olması yada konfor deil,önemli olan uçuş emniyetidir..öyle ki sürekli taxi esnasında kanadını çarpan bi firmadır bu dier türk şirketlere oranlara cok büyük kazalar yapmış olan bi firma daha sölenecek bi söz warmı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000