07 Aralık 2015, Pazartesi 10:50:30

Ankara marka festivali başladı

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından Çalık Holding ana sponsorluğu ve AnadoluJet altın sponsorluğunda düzenlenen Ankara Marka Festivali, 7 Aralık’ta Ankara Congresium’da başladı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından Çalık Holding ana sponsorluğu ve AnadoluJet altın sponsorluğunda düzenlenen Ankara Marka Festivali, 7 Aralık’ta Ankara Congresium’da başladı. Festival, Türkiye’de ve dünyada kendi alanında marka olmuş ünlü isimleri konuşmacı olarak ağırlayacak. Ankara’nın uluslararası alanda “Marka Kent” olarak anılmasını amaçlayan festivale, 8 Aralık’ta AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan da konuşmacı olarak katılacak.

Ankara’nın uluslararası alanda “Marka Kent” haline gelmesi için çalışmalar yürüten Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından Ankara Congresium’da düzenlenen “Ankara Marka Festivali” (AMF) bugün başladı. Çalık Holding ana sponsorluğunda ve AnadoluJet’in altın sponsorluğunda gerçekleştirilen festivale, 8 Aralık’ta AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan da katılarak, bir konuşma yapacak.

Ankara’nın sahip olduğu potansiyel gücü uluslararası arenada ortaya çıkarmayı hedefleyen festivalde; markalaşma, yenilikçi fikirlerin harekete geçirilmesi, global ölçekte Türkiye’nin başarılı markaları, inovatif pazarlama, marka, patent ve lisanslamanın marka kalıcılığındaki önemi, radyo, reklam ve iletişimin markalaşmadaki etkileri gibi konular yer alıyor.

Türkiye’nin lider firmalarının stant açarak katılım sağladığı festivalde, genç girişimciler ve üniversite öğrencileri için de teşvik edici ve eğitici oturumlar yapılıyor. Geleceğin Marka Liderleri Kampı olarak adlandırılan bu platformda gençler, marka dünyasının lider isimleriyle bir araya gelme imkânı buluyor.

Festival boyunca iş dünyasının ünlü isimlerinden Ahmet Çalık, Cüneyt Asan, Haluk Kalyoncu, Haluk Okutur, Hamdi Akın, İbrahim Doğan, Mehmet Tevfik Nane, Güran Gökyay, Sezgi Baran Kokmaz konuk olacak. Ayrıca Weaver Global Advisory Yönetici Ortağı ve Genel Stratejist Eric Weaver ile Graham Hales Consulting Kurucusu ve Marka Danışmanı, Interbrand Eski CEO’su Graham Hales gibi yabancı konuk konuşmacılar yer alacak.

Festivalde “Medeniyetlerin Üzerinde Uçuran Marka: AnadoluJet” başlıklı konuşması ile kısa sürede Anadolu’nun markası haline gelen AnadoluJet’in başarı öyküsünü anlatacak olan İbrahim Doğan, “Ülkemiz, 2023 yılı hedefleri doğrultusunda her alanda başarılar elde ediyor. Bu yolda AnadoluJet olarak katkılarımızı sağlıyor, ülkemizin geleceğini gözeterek adımlarımızı atıyoruz. Ankara Marka Festivali de büyük adımlardan biri. Ankara Ticaret Odası’nı bu önemli girişimden dolayı kutluyor, festivalin ülkemizi hedeflerine bir adım daha yaklaştırmasını umuyoruz” dedi.

AnadoluJet uçuşları ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Ankara marka festivali başladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000