31 Aralık 2009, Perşembe 09:43:05

AnadoluJet'ten yeniyıl fırsatı

04 -13 Ocak 2010 tarihleri arasında tüm koltuklar 59 TL...
  • hiç değilse sudan para almıyorlar
  • anadolu jet saw dan toplam 8 noktaya uçuyo.2010 yaz sezonunda 3 yeni destinasyon açacak.bunlar iç hat olacak.
  • anadolujet'in uluslararasi ucuslari besleyen bir nitelige kavusmasi ve thy ile daha entegre bir ucus programi gelistirmesinda yarar var. eger esenboga'yi besleyen bir ag olusturulacaksa, esenboga'nin da thy vasitasiyla uluslararasi ucuslara daha etkin acilmasi gerekiyor. ankara-sam ve ankara-paris (saatleri anlamsiz olsa da) bu anlamda yakin donemdeki iyi gelismeler. ancak, butun bunlarin yanisira anadolujet'i kisa donemdeki basarilari nedeniyle tebrik etmek gerekiyor.
  • anadolujet'e tebrikler..nedense bana çok sıcak geliyor bu şirket...kısa zamanda da kendi başına bir şirket olacak zaten..artık yavaş yavaş yurtdışı uçuşlarına da başlar..filosu da yepyeni..takibindeyiz anadolujet..
  • 10 NUMARA KAMPANYA, PEGASUS DAHA İYİSİNİ YAPSIN DA GÖRELİM

AnadoluJet, Ankara'dan sonra İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başladığı yeni seferlere, yeni kampanyaları ile devam ediyor.  Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan  Ankara'ya seferlerini sürdürürken Erzurum, Diyarbakır, Elazığ, Trabzon, Van ve Konya’ya tarifeli iç hat uçuşları karşılıklı olarak hergün icra ediyor.  

27 Aralık 2009 tarihinde de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Van uçuşlarına başlayan AnadoluJet ile gökyüzünde ulaşım ağı daha da büyümüş olacak.

Fırsat günleri olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Ankara'ya ve yine Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Konya’ya yapılacak tüm iç hat uçuşlarında 04-13 Ocak 2010 tarihleri arasında bilet ücreti herşey dahil 44 TL. Ankara’dan tüm iç hat uçuşlarında ise yine aynı tarihler arasında geçerli olacak şekilde uçuş saatinden  24 saat öncesine kadar tüm koltuklar herşey dahil 59 TL. olacak. Ankara'dan Çorlu seferlerinde tüm koltuklar herşey dahil 44 TL ve gidiş-dönüş bileti alan yolcularımıza tek yön kullanılabilecek bilet hediye kampanyası da devam etmekte.  

Çok uygun fiyatlar ve saatler, Ankara’da kısa bağlantılar ve ücretsiz ikram servisi ile tüm Anadolu birbirine bağlandı, Anadolu halkının beğenisi kazanıldı. Anadolujet şimdi de İstanbul’un Anadolu yakasından 7 yeni Anadolu şehrine hizmet götürüyor olmanın heyecanını yaşıyor ve üniversiteli gençlere JetGenç projesi ile ulaşmaya devam ediyor. 

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan AnadoluJet tarifesi şöyle;

Sabiha Gökçen’den Elazığ’a 07:00, Elazığ’dan Sabiha Gökçen’e 09:05

Sabiha Gökçen’den Erzurum’a 20:15, Erzurum’dan Sabiha Gökçen’e 22:30

Sabiha Gökçen’den Diyarbakır’a 11:30, Diyarbakır’dan Sabiha Gökçen’e 13:45

Sabiha Gökçen’den Konya’ya 18:30, Konya’dan Sabiha Gökçen’e 20:15

Sabiha Gökçen’den Trabzon’a 13:30, Trabzon’dan Sabiha Gökçen’e 15:45

Sabiha Gökçen’den Van’a 07:30, Van’dan Sabiha Gökçen’e 10:00

AnadoluJet, Sabiha Gökçen’den Van’a uçuyor…

Doğu Anadolu’nun en kalabalık illerinden biri olan Van’a,  Ankara’dan haftanın hergünü karşılıklı günde iki sefer düzenleyen AnadoluJet, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuşlarına başladı.

Van Gölü, Akdamar Adası ve kilisesi, “kaleler kenti” olarak anılmasını sağlayan kaleleri, dünyaca ünlü kedisi ve pek çok turizm aktivitesine olanak veren coğrafyası ile Doğu’nun önemli turizm merkezlerinden olan Van’a; Türkiye’nin diğer ucundan, İstanbul’un Anadolu yakasından hızlı, ekonomik ve güvenli ulaşım AnadoluJet ile artık daha kolay olacak.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde eğitim alan  Anadolu’nun pek çok şehrinden öğrencinin yaşadığı şehre Ankara ve İstanbul’dan gelen yolcuların şehre ulaşımı servis araçlarıyla sağlanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirilen sefer saatleri şu şekilde;

Sabiha Gökçen – Van Kalkış: 07:30 Varış: 09:20

Van – Sabiha Gökçen Kalkış: 10:00 Varış: 12:10

Anadolu halkını uçakla buluşturmayı misyon edinen AnadoluJet ile ilgili detaylı bilgilere 444 AJET (444 2538) numaralı çağrı merkezinden  ve/veya www.anadolujet.com internet adresinden ulaşılabilir.

AnadoluJet'ten yeniyıl fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
hiç değilse sudan para almıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu jet saw dan toplam 8 noktaya uçuyo.2010 yaz sezonunda 3 yeni destinasyon açacak.bunlar iç hat olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet'in uluslararasi ucuslari besleyen bir nitelige kavusmasi ve thy ile daha entegre bir ucus programi gelistirmesinda yarar var. eger esenboga'yi besleyen bir ag olusturulacaksa, esenboga'nin da thy vasitasiyla uluslararasi ucuslara daha etkin acilmasi gerekiyor. ankara-sam ve ankara-paris (saatleri anlamsiz olsa da) bu anlamda yakin donemdeki iyi gelismeler. ancak, butun bunlarin yanisira anadolujet'i kisa donemdeki basarilari nedeniyle tebrik etmek gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet'e tebrikler..nedense bana çok sıcak geliyor bu şirket...kısa zamanda da kendi başına bir şirket olacak zaten..artık yavaş yavaş yurtdışı uçuşlarına da başlar..filosu da yepyeni..takibindeyiz anadolujet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
10 NUMARA KAMPANYA, PEGASUS DAHA İYİSİNİ YAPSIN DA GÖRELİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000