17 Haziran 2015, Çarşamba 10:40:20

Anadolujet'ten Ramazan eğlencesi

Halkın havayolu AnadoluJet, Ramazan ayının coşkusunu ve mutluluğunu şehir şehir dolaşarak Anadolu insanı ile paylaşıyor.
  • noldu arkadas saltanatiniz sarsilacak diyemi korkuyon.emek vermeden bedavaciliga aliamissiniz. o kadar kisi calisiyor senin gibilerde gezip yiyor. arada gelde biraz calis heryerin tutulmustur
  • meddah, karagöz veya hacivat ya da ikisi birden, orta oyunu, fes, def, cümbüş, kukla... ne alakası var bunların ramazan ile, ya da ramazan denince neden bunlar akla geliyor, 50 senedir daha nelerin orucu bozduğunu anlayamayan milleti bu yollarla uyutmak mı, yapacaksanız ne demektir ramazan, sadece aç kalmak mıdır, nefis ahlak terbiyesi, beden ve ruha nasıl hükmedilir, toplumsal dayanışma nedir bunlardan başlayın... ne bu böyle her sene her sene aynı şeyler. bunları bile yapmanıza gerek yok, gelir dağılımını düzeltin, hakça ve adaletli bir paylaşım olduğu dünya yaratın, yeter. olmadı mı, olmaz elbette; yoksa bu kadar milleti nasıl kandıracaksınız değil mi.
  • Halkın hava yolu Anadolujet Ramazanda da eski adetleri yaşatmaya devam ediyor.Çocuklar da bu etkinliklere bayılıyor.Gelenekleri ve sanatı yaşatan Anadolujet 'e teşekkürler.
  • Ramazan eğlence ayı değildir.
  • 10.20 anadolu jet uçağı ile adanadan Ankara uçuş yaparken şimdiye kadar ki en iyi uçuş ümü yaptım bu uçuş un pilot unu tebrik ediyorum bir ucak ancak bu kadar güzel ucurulur .. COK TSK ler
  • ajet adamlri havacilik disinda hersey yapiyor. siz hacuvat karagoz oynatacaginiza thy sirketini batiran surwkli zarar ettiren islerinizi duzeltin.bu bos isleri birakin.yoneticiler havaalanlarindaki illallah ettirici gecikme iptal vs leri gormuyorlar.insanlar anadolujet yuzunden gururumuz thy den nedret ediyorlar.anadolujete dur deyin artik. yoksa bu bos ialerle ugresanlar thy yi batiracak.

Halkın havayolu AnadoluJet, Ramazan ayının coşkusunu ve mutluluğunu şehir şehir dolaşarak Anadolu insanı ile paylaşıyor.

AnadoluJet,  MÜSSED / Feyz-i Alem Sanat işbirliğiyle projelendirdiği yeni “Direklerarası Ramazan Eğlenceleri Projesi” kapsamında düzenleyeceği özel sahne sanatı gösterileriyle halkla buluşuyor.

Proje için dizayn edilen, sahnesi ve oturma düzeniyle adeta bir tiyatro salonunu aratmayan AnadoluJet Ramazan Tırı, izleyenleri mest etmeye hazırlanıyor.

19 Haziran 2015 tarihinde başlayıp 12 Temmuz 2015 tarihinde bitmesi planlanan proje; iftar sonrası katılımcıları yaklaşık 90 dakikalık nostaljik bir yolculuğa çıkartacak. Etkinlik öncesinde tahta bacak üzerindeki performans sanatçısının yapacağı davet ile alana çağırılacak izleyicilere Osmanlı şerbeti, Osmanlı macunu, pamuk şeker gibi Ramazan ayına özel ikramlarda bulunulacak.
Fasıl dinletisi ile başlayan AnadoluJet Ramazan Programı; Meddah gösterisi,  geleneksel animasyon, orta oyunu, ip cambazı, manici, gölge oyunu, ipli kukla şovu, Aşuk – Maşuk gösterisi, İbiş gösterisi, dinleti ve Mehteran konseri gibi pek çok özel performansa sahne olacak.

Geçmişe verdiği değeri her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in nostaljik Ramazan tırı, 19 - 20 Haziran tarihinde Ankara, 21 Haziran - Bursa, 22 Haziran Denizli, 23 – 24 Haziran - Konya, 26 Haziran - Mersin, 27 Haziran - Kayseri, 28 Haziran - Malatya, 29 Haziran - Elazığ, 30 Haziran - Adıyaman, 1 Temmuz - Şanlıurfa, 2 Temmuz - Gaziantep, 4 Temmuz - Hatay, 5 Temmuz - Adana, 6 Temmuz - Sivas, 8 Temmuz - Rize, 9 Temmuz – Trabzon, 10 Temmuz tarihinde Ordu ve 12 Temmuz’da Ankara’da olacak.

AnadoluJet’in projeleri, uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilinir.

Anadolujet'ten Ramazan eğlencesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

aaa ya cevaba cevqp ~ 9 yıl önce
noldu arkadas saltanatiniz sarsilacak diyemi korkuyon.emek vermeden bedavaciliga aliamissiniz. o kadar kisi calisiyor senin gibilerde gezip yiyor. arada gelde biraz calis heryerin tutulmustur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ramazan ~ 9 yıl önce
meddah, karagöz veya hacivat ya da ikisi birden, orta oyunu, fes, def, cümbüş, kukla... ne alakası var bunların ramazan ile, ya da ramazan denince neden bunlar akla geliyor, 50 senedir daha nelerin orucu bozduğunu anlayamayan milleti bu yollarla uyutmak mı, yapacaksanız ne demektir ramazan, sadece aç kalmak mıdır, nefis ahlak terbiyesi, beden ve ruha nasıl hükmedilir, toplumsal dayanışma nedir bunlardan başlayın... ne bu böyle her sene her sene aynı şeyler. bunları bile yapmanıza gerek yok, gelir dağılımını düzeltin, hakça ve adaletli bir paylaşım olduğu dünya yaratın, yeter. olmadı mı, olmaz elbette; yoksa bu kadar milleti nasıl kandıracaksınız değil mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadoljet06 ~ 9 yıl önce
Halkın hava yolu Anadolujet Ramazanda da eski adetleri yaşatmaya devam ediyor.Çocuklar da bu etkinliklere bayılıyor.Gelenekleri ve sanatı yaşatan Anadolujet 'e teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 9 yıl önce
Ramazan eğlence ayı değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
13 Haziran da ~ 9 yıl önce
10.20 anadolu jet uçağı ile adanadan Ankara uçuş yaparken şimdiye kadar ki en iyi uçuş ümü yaptım bu uçuş un pilot unu tebrik ediyorum bir ucak ancak bu kadar güzel ucurulur .. COK TSK ler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 9 yıl önce
ajet adamlri havacilik disinda hersey yapiyor. siz hacuvat karagoz oynatacaginiza thy sirketini batiran surwkli zarar ettiren islerinizi duzeltin.bu bos isleri birakin.yoneticiler havaalanlarindaki illallah ettirici gecikme iptal vs leri gormuyorlar.insanlar anadolujet yuzunden gururumuz thy den nedret ediyorlar.anadolujete dur deyin artik. yoksa bu bos ialerle ugresanlar thy yi batiracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ya cevap ~ 9 yıl önce
Anadolujet havacılığın kralını yapıyor.Thy nin Anadoludaki yüzü.Tüm Türkiyede uçuyor.Senin bir kuyruk acın var galıba.Geneleme de yapma.Klavye delikanlısı.Rotar her hava yolunda da oluyor.Havacılıktan almamıyorsun.Yalan yanlış yazılar da yazma.Kendi adına yazı yaz.Millet Thy ile gurur duyuyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000