28 Mart 2009, Cumartesi 12:02:11

Anadolujet'ten müthiş kampanya

Anadolujet, kuruluşunun birinci yılı sebebiyle düzenlediği kampanya ile yolcuları havalandıracak.
  • Anadolujet ,THY nin devlet desteğiyle tek tabanca tutularak yurtdışı uçuşlardan yaptığı karı,sahte 'lowcost' uygulamaları ile çatır çutur harcıyor.Göz göre göre zarar ettiriliyor.Amaç,bir zamanlar desteklenen ve nedense daha sonra destekten vazgeçilen özel sektörü baltalamak başka bir şey değil.Alman şirketi de bu amaçlarla kullanılıyor.Şu unutulmasın ki eğer bugün ülkemizde ucuza uçuluyorsa bunu özel sektör 'e borçluyuz.Özel sektör ürkütülüp kaçırılırsa yine eski pahalı günlere döneceğimiz açık bir gerçek.
  • DÜŞÜNME UÇ BAK KUŞLARDA ÖYLE YAPIYOR
  • EDİRNEDEN KARSA SELAMLAR.BEKLE BENİ KARS 59 ARTI 25 84 TL YE DİĞER SERHAT SEHRE 3 SAATTE VARIYORUM.TÜM YURDUMA HAYIRLI OLSUN.UÇMAYAN KALMASIN.
  • bu kampanya krizi bile unutturur bence özellikle çorlu uçuşlarının beklenen doluluğa şimdiden ulaşması bir trakyalı olarak beni çok sevindirdi.Anadolujet e nice yıllar diliyorum.UÇ TÜRKİYEM UÇ.
  • sami alan gerisi yalan.
  • güzelim yurdumda uçağa binmeyen kalmasın :)
  • andolu jet cok cazip, ucuz fiyatlarla turk insanina hizmet ediyor.

Anadolujet, kuruluşunun birinci yılı sebebiyle düzenlediği kampanya ile Ankara üzerinden aktarmalı ikinci uçuş için her şey dahil 25 TL'ye uçuş imkanı sağlayacak.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Nisan 2009'da ilk kuruluş yıl dönümünü kutlayacak AnadoluJet, bu nedenle yeni bir kampanya başlattı.

Buna göre, 18 Nisan 2009'a kadar geçerli olacak kampanyada, Ankara üzerinden AnadoluJet ile bağlantılı seyahat edecek yolcular, yüksek ücretli parkuru tam, bağlantılı ikinci uçuşu ise her şey dahil 25 TL ödeyerek uçabilecek.

AnadoluJet'in yolcularına sunduğu bir başka hizmet ise her şey dahil 59 TL'ye yolculuk fırsatı. Ankara'dan Adıyaman, Çorlu, Erzincan, Kahramanmaraş ve Samsun'a yapılacak seyahatlerde 30 Nisan 2009'a kadar tüm koltuklar 59 TL'den satılacak.

Anadolujet'ten müthiş kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolujet ,THY nin devlet desteğiyle tek tabanca tutularak yurtdışı uçuşlardan yaptığı karı,sahte 'lowcost' uygulamaları ile çatır çutur harcıyor.Göz göre göre zarar ettiriliyor.Amaç,bir zamanlar desteklenen ve nedense daha sonra destekten vazgeçilen özel sektörü baltalamak başka bir şey değil.Alman şirketi de bu amaçlarla kullanılıyor.Şu unutulmasın ki eğer bugün ülkemizde ucuza uçuluyorsa bunu özel sektör 'e borçluyuz.Özel sektör ürkütülüp kaçırılırsa yine eski pahalı günlere döneceğimiz açık bir gerçek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DÜŞÜNME UÇ BAK KUŞLARDA ÖYLE YAPIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EDİRNEDEN KARSA SELAMLAR.BEKLE BENİ KARS 59 ARTI 25 84 TL YE DİĞER SERHAT SEHRE 3 SAATTE VARIYORUM.TÜM YURDUMA HAYIRLI OLSUN.UÇMAYAN KALMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu kampanya krizi bile unutturur bence özellikle çorlu uçuşlarının beklenen doluluğa şimdiden ulaşması bir trakyalı olarak beni çok sevindirdi.Anadolujet e nice yıllar diliyorum.UÇ TÜRKİYEM UÇ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sami alan gerisi yalan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
güzelim yurdumda uçağa binmeyen kalmasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
andolu jet cok cazip, ucuz fiyatlarla turk insanina hizmet ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000