21 Aralık 2016, Çarşamba 10:05:27

Anadolujet'ten Milli İrade turu

AnadoluJet, 15 Temmuz 2016 gecesi yapılan darbe girişimine karşı tüm Türkiye’nin ortaya koyduğu milli irade ruhunu canlı tutmak adına “Milli İrade Turları” projesini hayata geçiriyor.
  • insanları işten sudan sebeplerle atmayı bırakın da irade görelim.
  • Simitçi,kahveci,gazozcu....
  • Bıktırdınız artık şu milli irade hikayesiyle ya. Kedi bir tarafını görmüş yara sanmış misali oldunuz iyice. Kabak tadı verdi artık. Beslediniz, büyüttünüz en nihayetinde de sizin olanlara sahip çıkmak istediklerini gördünüz. İçinizden uyanığın biri bunu kullanmayı akıl ettiğinde de zaten aylar öncesinden bildiğiniz darbeyi başlatmalarını beklediniz. Çobanınız havada turlarken de bir kaç koyun sürdünüz meydana. Onlar da bir hiç uğruna hayatlarından oldular, zavallılar. Aylardır da bunu ısıtıp ısıtıp koyunlara veriyorsunuz. Ama usandırdınız artık. Tadında bırakın, ne olur. Sokak adlarını değiştirdiniz, köprü adını değiştirdiniz, beleştepeyi bile güya şehitlere adadınız. Yeri gelmişken de şu şehitlik meselesine değinelim biraz. İçi bu kadar boşaltılan bir şey olamaz her halde. Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama Allah yolunda ölene şehit denir. Bunu unutmuş olan, şeyhler şıhlar peşinde koşan embesiller yüzünden bu hallere gelmedik mi zaten? Feto da onlardan biri değil mi? Uyanın artık.
  • BİRADER SİZ HAVACİMİDİNİZ YOKSA ....MİSİNİZ. SİZENE MİLLİ İRADEDEN. SİZ UCAKLARİNİZİ ADAM GİBİ KALDİRİN YETER. NİCİN ANAFOLUJE YİLLİK KAR ZARAR ACİKLAMİYOR

AnadoluJet, 15 Temmuz 2016 gecesi yapılan darbe girişimine karşı tüm Türkiye’nin ortaya koyduğu milli irade ruhunu canlı tutmak adına “Milli İrade Turları” projesini hayata geçiriyor.

Anadolu’nun çeşitli noktalarından Ankara’ya yıl boyunca gelecek gruplar “Milli İrade Turları” çerçevesinde Anıtkabir, TBMM, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Millet Camii ile 15 Temmuz olaylarının en çarpıcı etkilerini yaşamış olan Emniyet Genel Müdürlüğü, Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı, TÜRKSAT Binası, Akıncı Üssü ve Kahraman Kazan ilçesini ziyaret edecek. Günü birlik, bir veya iki gece konaklamalı şekilde oluşturulan turlara öğrenciler, yerel basın mensupları, il meclis üyeleri ve sivil toplum örgütlerinden katılım planlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi toplantı salonlarında 15 Temmuz konulu video gösterimlerinin de yapılacağı program kapsamında ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu tarafından davet edilecek 15 Temmuz gününü bizzat yaşayan kişilerle söyleşiler de gerçekleşecek.

Anadolujet'ten Milli İrade turu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

para ~ 7 yıl önce
insanları işten sudan sebeplerle atmayı bırakın da irade görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şinanay yavrum ~ 7 yıl önce
Simitçi,kahveci,gazozcu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hay... ~ 7 yıl önce
Bıktırdınız artık şu milli irade hikayesiyle ya. Kedi bir tarafını görmüş yara sanmış misali oldunuz iyice. Kabak tadı verdi artık. Beslediniz, büyüttünüz en nihayetinde de sizin olanlara sahip çıkmak istediklerini gördünüz. İçinizden uyanığın biri bunu kullanmayı akıl ettiğinde de zaten aylar öncesinden bildiğiniz darbeyi başlatmalarını beklediniz. Çobanınız havada turlarken de bir kaç koyun sürdünüz meydana. Onlar da bir hiç uğruna hayatlarından oldular, zavallılar. Aylardır da bunu ısıtıp ısıtıp koyunlara veriyorsunuz. Ama usandırdınız artık. Tadında bırakın, ne olur. Sokak adlarını değiştirdiniz, köprü adını değiştirdiniz, beleştepeyi bile güya şehitlere adadınız. Yeri gelmişken de şu şehitlik meselesine değinelim biraz. İçi bu kadar boşaltılan bir şey olamaz her halde. Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama Allah yolunda ölene şehit denir. Bunu unutmuş olan, şeyhler şıhlar peşinde koşan embesiller yüzünden bu hallere gelmedik mi zaten? Feto da onlardan biri değil mi? Uyanın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Detay ~ 7 yıl önce
Şehitliğin çeşitli kademeleri vardır,bir tanesi;İmanlı ve amelli bir kişi helal yoldan rızık temin maksadıyla evinden çıkıp işine giderken ve çalıştığı müddetçe vefat ederse yine şehit statüsünde yer alır.Dinimizde bir çok incelik ve teferruat var.Ne yazık ki bilmeden konuşuyoruz.
Şehit kimdir ~ 7 yıl önce
TDK der ki: Kutsal bir ülkü veya inanç uğruna ölen kimse. Detay başlığında bahsedilen rızık temin ederken vefat edene ise iş kazası sonucu vefat ettiyse adı üstünde iş kazası, yolda bir çarpma veya üstüne bir şey düşmesi sonucunda vefat ettiyse kaza, hastalık sonucu vefat ettiyse de rahmetli denir. İslam kolaylıklar dinidir, evet. Böyle olduğu için de fazlasıyla yozlaştırılmıştır. Bunun nedeni de I. Muaviye'dir. Üşenmezsen biraz araştırır, öğrebilirsin. Bilmemek ayıp değil ne de olsa ama öğrenmemek ayıptır. Dini bir kaynak da der ki: Şehit; nefsini Allah’a satıp, Allah (cc) yolunda savaşandır! Çok uzatnmaya gerek yok zira irdeleyecek olursak ölen güvenlik görevlileri de Allah adına fethe gitmedikleri için de şehit olarak nitelendirilemezler aslında. Ama bu ülke insanı kendini kandırarak en değerli varlığını, yani canını ülke ığruna feda edebiliyor. Hoş kandırmasına gerek yok zira Türkiye'miz uğruna ölmek şereflerin en büyüğü zaten. Çoban uğruna ölenlere de ancak niyazi denir. Anlayana
şehidin tanımı?? ~ 7 yıl önce
Şehidin tanımı herkesçe değişir. Bi de bilmiş bilmiş tanımını yapıyorlar. Çok komiksiniz. Herkes kendi ideolojisini koruyanları şehit görür. Din de öyle. Bu kurumlar kanla beslenen vampirler. Doyamadılar kanlara pek severler. Ama baştaki çoban oğluşunu askerden kaçırmak için çok şey yaptı, siz yapın bakalim vatanseverlik edebiyatını kerizler!
ARKADASSSS ~ 7 yıl önce
BİRADER SİZ HAVACİMİDİNİZ YOKSA ....MİSİNİZ. SİZENE MİLLİ İRADEDEN. SİZ UCAKLARİNİZİ ADAM GİBİ KALDİRİN YETER. NİCİN ANAFOLUJE YİLLİK KAR ZARAR ACİKLAMİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000