29 Kasım 2014, Cumartesi 12:33:38

ANADOLUJET'TEN KURUMSAL HATLILARA ÖZEL KAMPANYA

AnadoluJet’ten 8 Aralık 2014’e kadar gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahipleri yalnızca tek bilet fiyatı ödeyerek 15 Aralık 2014-15 Ocak 2015 tarihleri arasında dilediğince seyahat ediyor.

AnadoluJet, Turkcell kurumsal hat sahiplerine özel yeni bir kampanya başlatıyor. 8 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet’ten gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahiplerinin aldığı biletlerden biri bedavaya geliyor. AnadoluJet’i tercih eden Turkcell’liler 15 Aralık 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında gönüllerince uçuyor.

Her kurumsal kullanıcının yalnızca bir kez yararlanabildiği kampanyaya katılmak için AJET yazıp 5478’e SMS göndermek gerekiyor. Turkcell kurumsal hat sahipleri, SMS sonrası gelecek promosyon kodu ile www.anadolujet.com üzerinden kampanyaya katılabiliyor.
AnadoluJet’in Kıbrıs ve tüm iç hat uçuşlarının dahil olduğu kampanya, aktarmalı uçuşları kapsamıyor. Tüm ücret sınıflarında geçerli olan kampanya, diğer promosyon ve indirimlerle birleştirilemiyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor.

ANADOLUJET'TEN KURUMSAL HATLILARA ÖZEL KAMPANYA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000