08 Eylül 2015, Salı 12:49:38

Anadolujet'ten Kocaeli-Trabzon hattına özel indirim

AnadoluJet’ten 4 - 20 Eylül 2015 tarihleri arasında Kocaeli – Trabzon hattında karşılıklı uçuşlara bilet alan yolcular, 5 Ekim 2015 - 10 Ocak 2016 tarihleri arasında sadece 41,99 TL’den seyahat ediyor.
  • Nevsehir - trabzon acilisin !
  • Ekim,kasım,aralık seyahat için hiç de fena değil.İzmit-Trabzon tek yön otobüs fiyatına uçakla gidiş-dönüş bilet imkanı A.Jetten.Kocaeli,Adapazarı,Düzceliler yanında İstanbul Anadolu yakasında oturanlar için de şahane fırsat.....Kış sezonu öğle saatlerinde Ankara üzerinden,45-90 dk. beklemeli aktarmalı uçuşlar da olsa Saw yollarında çekilen zahmet ve rötarlı beklemeler son bulur.
  • Havacılık sektörünün en kaliteli kuruluşu thy olması yandık
  • AJ Avrupa seferleri ne zaman basliyor? bruksel, londra ve amsterdam baslayacakti, shgm aciklama yapmisti. Haber var mi airporthaber editorleri?
  • Heryere ucun çok güzel herkes havayolu ile seyahat edebilsin tamamdır peki Sayın yetkililer bu Zonguldak napti size neden üvey evlat muamelesi yapılıyor emek ve emekcinin başkenti sayılan bu kente nedense yurtiçi uçuşlar baslatilmiyor ey Thy , anadolu jet , pegasus ve diğer havayollarının yetkilileri neden bu halkın sesini duymamazliktan geliyorsunuz . Zonguldak havaalanı 3 il tarafından kullanılıyor ( Zonguldak, Bartın, Karabük ) ve bu illerde yapılan pazar araştırmasında %93 bu halk yurtiçi uçuşlar başlatılsın istiyor ama yetkililer duymuyor .Kış sezonunu yerine yaz sezonu başında başlatılsa bakın görün yolcu var mı yok mu ........
  • anadolujet 737 lerinde ge-90 motorumu takılıdır nedir felaket gürültülü..geçtiği zaman kıyamet kopuyo sanırsın..sıkıntılı falan olmasın...

Ekonomik ve konforlu seyahat fırsatları sunan AnadoluJet, şimdi de Kocaeli ve Trabzon’a özel bir kampanya düzenliyor. Karadeniz’in yeşilini ve Kocaeli’nin güzelliklerini görmeyen kalmasın diyen AnadoluJet, yolcularını özel bir kampanya ile bu sonbahar - kış çok avantajlı uçuruyor.

AnadoluJet’ten 4-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Kocaeli ve Trabzon’a düzenlenen karşılıklı seferler için bilet alan yolcular, 5 Ekim-10 Ocak 2016 tarihleri arasında sadece 41,99 TL’den seyahat ediyor.

Tüm satış kanalları üzerinden satışa çıkan biletlerde uygulanan kampanyada yolcu tipi sınırlaması bulunmuyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Anadolujet'ten Kocaeli-Trabzon hattına özel indirim

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir - trabzon acilisin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 9 yıl önce
Ekim,kasım,aralık seyahat için hiç de fena değil.İzmit-Trabzon tek yön otobüs fiyatına uçakla gidiş-dönüş bilet imkanı A.Jetten.Kocaeli,Adapazarı,Düzceliler yanında İstanbul Anadolu yakasında oturanlar için de şahane fırsat.....Kış sezonu öğle saatlerinde Ankara üzerinden,45-90 dk. beklemeli aktarmalı uçuşlar da olsa Saw yollarında çekilen zahmet ve rötarlı beklemeler son bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy gurur ~ 9 yıl önce
Havacılık sektörünün en kaliteli kuruluşu thy olması yandık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ Avrupa ~ 9 yıl önce
AJ Avrupa seferleri ne zaman basliyor? bruksel, londra ve amsterdam baslayacakti, shgm aciklama yapmisti. Haber var mi airporthaber editorleri?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldak ~ 9 yıl önce
Heryere ucun çok güzel herkes havayolu ile seyahat edebilsin tamamdır peki Sayın yetkililer bu Zonguldak napti size neden üvey evlat muamelesi yapılıyor emek ve emekcinin başkenti sayılan bu kente nedense yurtiçi uçuşlar baslatilmiyor ey Thy , anadolu jet , pegasus ve diğer havayollarının yetkilileri neden bu halkın sesini duymamazliktan geliyorsunuz . Zonguldak havaalanı 3 il tarafından kullanılıyor ( Zonguldak, Bartın, Karabük ) ve bu illerde yapılan pazar araştırmasında %93 bu halk yurtiçi uçuşlar başlatılsın istiyor ama yetkililer duymuyor .Kış sezonunu yerine yaz sezonu başında başlatılsa bakın görün yolcu var mı yok mu ........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldak ~ 9 yıl önce
3 il dediğiniz şey, eskinin tek ilidir. Hepi topu 600 bin nüfus var. Kastamonuya Ankaraya Cengiz Topele çok yakın. Havaalanı mania kriterleri, pist uzunluğu ve sis-iklim koşulları güvenilir değil. O yüzden Bursa'da bile doğru düzgün uçuş yokken zor işler. Bu havayolu şirketlerine ağlamaktansa yerel önetimler kendi uçak firmalarını kurmalı, SHGM, teşvik vermeli, 3 öz mal en az 5 uçak şartı, yerel ve bölgesel havayolları için kaldırılmalı. Kısacası desteksiz olmuyor bu iş. Bir de Zonguldak, sosyo-ekonomik yapısı ile çevre uzak illerle iletişimi-gidiş gelişi çok olan bir il değil. Ereğli önemli bir nokta. Yine de Bursa için de hep önerdiğim ve desteklediğim 34-60 arası yolculu küçük uçaklarla İst Ank İzm uçuşları mümkün olabilir Zonguldak için. Yakıt fiyatları da 50 dolara düşmüşken maliyet hesapları açısından tam zamanıdır. Umarım herşey gönlünüzce olur Zonguldak. Hangi şart olursa olsun hiçbir ilimiz yöremiz hava ulaşımsız kalmaz inşallah.
desibel ~ 9 yıl önce
anadolujet 737 lerinde ge-90 motorumu takılıdır nedir felaket gürültülü..geçtiği zaman kıyamet kopuyo sanırsın..sıkıntılı falan olmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 9 yıl önce
Maasallah rabbim Turk ucaklarinin sesini kesmesin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000