18 Ekim 2016, Salı 10:03:08

Anadolujet'ten kış kampanyası

AnadoluJet başlattığı erken rezervasyon kampanyasıyla yolcusuna cazip fiyatlarla uçma imkânı sunuyor.
  • bursadan ordu Giresun bekliyoruz
  • Evet bilet fiyatlarina bakin terbiyesizler 280 tl.bilet nezaman baksak en icuz 189 tl 1 hafta once almaya calissakda ayni yalan haber yapiyorusunuz allaha havale ediyoruz
  • Hatay Ankara 05.20 olmuş Teşekkürler Anadolujet
  • Ne guzel hemde ucakla. Burda olsa keske. 200 km fln otobusle yaklasik € 40 oduyosun.
  • Bursa'dan Samsun, Or-gi, Antalya, Van, Adana veya Antep eksik. -Back to the Future

AnadoluJet başlattığı erken rezervasyon kampanyasıyla yolcusuna cazip fiyatlarla uçma imkânı sunuyor.

Yolcusunu Türkiye’nin dört bir yanına avantajlı fiyatlarla uçuran AnadoluJet, erken rezervasyon kampanyası ile kış döneminde herkese doyasıya gezme fırsatı sunuyor.

Yolcularının ihtiyaçlarını doğru analiz ederek beklentilerine uygun hizmetler sunan AnadoluJet, erken rezervasyon imkânı ile 18-23 Ekim 2016 tarih aralığında Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgelerine ve bu bölgelerden diğer bölgelerimize bilet alan tüm yolcularına; 31 Ekim 2016 -  25 Mart 2017 tarihleri arasında 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuş olanağı sunuyor.

Kampanya 20 Ocak – 06 Şubat 2017 tarihleri arasında icra edilecek uçuşlarda geçerli değildir. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan erken rezervasyon kampanyası AnadoluJet’in Ankara’dan uçuş yaptığı İzmir, Bodrum, Antalya, Çanakkale, Dalaman, Gazipaşa, Hatay, Kahramanmaraş, Tekirdağ ve Bursa; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Adana, Bodrum, Denizli, Ankara, Hatay; Bursa’dan Trabzon, Diyarbakır, Erzurum, Muş; Trabzon’dan Kocaeli; Antalya’dan Erzurum gidiş ve dönüş parkurlarında geçerli tutulmuştur.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları hakkındaki ayrıntılı bilgiye 444 25 38 numaralı çağrı merkezinden ya da  anadolujet.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Anadolujet'ten kış kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

bursa ~ 7 yıl önce
bursadan ordu Giresun bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kizgin ~ 7 yıl önce
Evet bilet fiyatlarina bakin terbiyesizler 280 tl.bilet nezaman baksak en icuz 189 tl 1 hafta once almaya calissakda ayni yalan haber yapiyorusunuz allaha havale ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 7 yıl önce
Hatay Ankara 05.20 olmuş Teşekkürler Anadolujet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G. ~ 7 yıl önce
Ne guzel hemde ucakla. Burda olsa keske. 200 km fln otobusle yaklasik € 40 oduyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eurolines ~ 7 yıl önce
Ağustosta Prag-Berlin 17 €,Berlin-Kopenhag 19 € ödedim.Neresi o dediğin?
Bursa ~ 7 yıl önce
Bursa'dan Samsun, Or-gi, Antalya, Van, Adana veya Antep eksik. -Back to the Future

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Proposal ~ 7 yıl önce
KCO yada YEI kalkışlı( Kuş uçuşu 70 km.) ve diğerine de uğrayarak(30 dk. beklemeli) bu seferleri icra etmek mümkün olurmu?Bazı dış hatlarda bu yapılıyor,çok önceleri bir kaç iç hatlarda olmuştu.Mesela ADB-ASR-VAS ve ESB-DIY-VAN
Denizli ~ 7 yıl önce
Denizliden de trabzon ordu van maraş gibi noktalara direk uçuş olmalı. Denizli bursadan daha gelişmiştir.
Denizliliye ~ 7 yıl önce
Bir rüya gören daha. Neye göre daha fazla gelişmiş? Havlu bornoz üretimine göre mi? Bursa o işleri çoktan bıraktı, ülkenin az gelişmiş yörelerine havale etti, Denizli de talip oldu. Bursa artık uçak, yat, tramvay, yüksek teknoloji ve katma değeri yüksek ürünler ile ülkenin bilumum gıdasını üretiyor. Bedava arsa isteyen yeni otomobil fabrikasına bile yer verilmiyor. Siz o gelişmişlik hikayesini bir kenara bırakın. Van, Trabzon, Ordu-Giresun ve Diyarbakır, daha mı az gelişmiş? Ama hepsinin hava ulaşımı Denizli'yi katlar. Burada gereklilik, İstanbul'a ne kadar uzak olduğunuza ve ne kadar çok göç verdiğinize göre değişiyor. Ondan sonra nüfus, sanayi ve ticarette gelişmişlik etken olabiliyor. Bahsettiğiniz K.Maraş'a Denizli'den 3-5 iplikçi dışında kimse gidip gelmez, hele de Ordu-Giresun. Bu tür hatları unutun bence. Eminim ki sadece beni trollemeye çalışıyorsunuzdur yoksa sizin adınıza bayağı üzüleceğim..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000