04 Mart 2014, Salı 13:19:13

ANADOLUJET'TEN KADINLARA ÖZEL KAMPANYA

Sektöründeki altıncı yılını geride bırakan AnadoluJet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir kampanya başlattı. AnadoluJet’in Kadınlar Günü Kampanyası kapsamında tüm kadın yolcular, 8 – 31 Mart tarihleri arasında yüzde 20 indirim ile uçuyor.

Sektöründeki altıncı yılını geride bırakan AnadoluJet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir kampanya başlattı. AnadoluJet’in Kadınlar Günü Kampanyası kapsamında tüm kadın yolcular, 3-4-5 Mart tarihlerinde aldıkları biletler ile 8 – 31 Mart tarihleri arasında yüzde 20 indirim ile uçuyor.

Halkın havayolu AnadoluJet, dünyayı daha yaşanılası bir yer yapan tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir kampanya ile kutluyor.
AnadoluJet’in 8  – 31 Mart 2014 tarihleri arasında Kıbrıs dâhil tüm seferlerinde uygulanacak Kadınlar Günü Kampanyası kapsamında; kadın yolcular yüzde 20 indirim ile uçma fırsatı yakalıyor.

Yalnızca www.anadolujet.com üzerinden yapılacak bilet alımlarında geçerli olan kampanyanın biletleri 3-4–5 Mart 2014 tarihlerinde satışta olacak. Kampanya indirimi, sadece AnadoluJet uçuşlarında geçerli olup, diğer havayolu firmaları ile yapılan ortak uçuşlarda kullanılamıyor.

ANADOLUJET'TEN KADINLARA ÖZEL KAMPANYA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000