21 Aralık 2015, Pazartesi 08:40:29

Anadolujet'ten Jetgenç fırsatı

Gençlik platformu Jetgenç ile ilgili birçok kampanya ve projeye imza atan AnadoluJet, Jetgençlilere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.
  • @aj avrupa . Kimse uçmak istemiyor Avrupaya uçmak. Çok büyük zarar ediyor şirketler. O hatta başkası uçamaz die bir şey yok. Sadece edremit gibi hatlarda yıl boyunca uçma sözü verirsen
  • atlasjet bilet fiyatlarında %50 indirim yapsın! yoksa batar!!
  • bence acilen dost ve kardeş israil uçuşları başlamalı:)
  • Anadolujet, verdigi sozu tutsun once. Bundan aylar once, Ankara'dan Amsterdam, Bruksel ve Londra ucuslari baslatacagini soyledi THY, Anadolujet ile. 6-7 ay gecti hala tik yok. SHGM uyuyor mu? Bu izni neden aldilar? Bu izin sayesinde diger havayollari ayni hatlar icin izin alamiyorlar, verilen tesvik nedeniyle. AJ ne zaman baslayacak bu seferlere? Yoksa secim yalani miydi Ankara Sanayi Odasi ile beraber?

Gençlik platformu Jetgenç ile ilgili birçok kampanya ve projeye imza atan AnadoluJet, Jetgençlilere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. AnadoluJet’in yeni kampanyası ile Jetgençliler, 15 Aralık 2015 – 15 Ocak 2016 tarihleri arasında gidiş-dönüş biletlerini indirim koduyla aldıklarında uçuşlarından biri bedavaya geliyor.

Kampanyayı havada yakalamak isteyen Jetgençliler; internet üzerinden seyahatlerini planlayarak, kredi kartı ile ödeme aşamasında “Jetgenç Gidiş-Dönüş Kampanyası”nı seçip, 73ENZDU indirim kodu ile bu fırsattan faydalanılabiliyor. Belirtilen tarihlerde alınan gidiş-dönüş biletlerde düşük ücrete sahip olan biletin sadece vergi ve harçları ödeniyor. Kampanya; ortak uçuşlar hariç, KKTC uçuşları dâhil tüm AnadoluJet hatlarında ve ücret sınıflarında uygulanıyor.

Jetgenç platformuna 13 – 24 yaş arası tüm gençler üye olabiliyor. Jetgenç üyelik koşulları ve ayrıntılı bilgilere www.Jetgenc.net internet sitesinden, AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

Anadolujet'ten Jetgenç fırsatı

Yorumlar

murat ~ 8 yıl önce
@aj avrupa . Kimse uçmak istemiyor Avrupaya uçmak. Çok büyük zarar ediyor şirketler. O hatta başkası uçamaz die bir şey yok. Sadece edremit gibi hatlarda yıl boyunca uçma sözü verirsen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
indirim ~ 8 yıl önce
atlasjet bilet fiyatlarında %50 indirim yapsın! yoksa batar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçuş ~ 8 yıl önce
bence acilen dost ve kardeş israil uçuşları başlamalı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aj avrupa ~ 8 yıl önce
Anadolujet, verdigi sozu tutsun once. Bundan aylar once, Ankara'dan Amsterdam, Bruksel ve Londra ucuslari baslatacagini soyledi THY, Anadolujet ile. 6-7 ay gecti hala tik yok. SHGM uyuyor mu? Bu izni neden aldilar? Bu izin sayesinde diger havayollari ayni hatlar icin izin alamiyorlar, verilen tesvik nedeniyle. AJ ne zaman baslayacak bu seferlere? Yoksa secim yalani miydi Ankara Sanayi Odasi ile beraber?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000