03 Kasım 2015, Salı 13:05:20

Anadolujet'ten İzmir fırsatı

AnadoluJet’in özel seyahat projesi “Avantaj Rotası” şimdi de İzmir’e seyahat edenlere özel fırsatlar sunuyor.

AnadoluJet’in özel seyahat projesi “Avantaj Rotası” şimdi de İzmir’e seyahat edenlere özel fırsatlar sunuyor. Kasım ayı boyunca AnadoluJet ile İzmir’e uçanlar, biniş kartlarıyla en az 8 bin yıllık geçmişe sahip İzmir’in ünlü konaklama merkezlerinden, restoranlarından ve araç kiralama hizmetlerinden özel indirimlerle faydalanıyor. Kampanya kapsamında; AnadoluJet’in İzmir yolcuları kasım ayı boyunca Salı ve Çarşamba günleri yüzde 20 indirimli uçarken, JetGenç’liler ise haftanın her günü yüzde 30 indirimli uçma fırsatı yakalıyor.

Avantaj Rotası dâhilinde AnadoluJet yolcuları tarihi ve turistik yerleriyle ünlü ilimiz İzmir’de TAV Airport Hotel, Kaya İzmir Hotels, Beyond Hotel ve Ramada Encore İzmir Otel’de yüzde 20 indirimle konaklıyor. Ayrıca İzmir’in en sevilen restoranlarından Deniz Restaurant, Sipari Restaurant ve Aquarium Restaurant’da yüzde 25 indirim hakkı kazanıyor. AnadoluJet İzmir yolcuları, Swissotel Büyük Efes Pürovel Spa&Sport’taki spa hizmetinden de yüzde 25 indirimle faydalanabiliyorlar.

AnadoluJet, havada sunduğu seyahat konforunu karada da devam ettiriyor ve hesaplı araç kiralama imkânı ile İzmir yolcularının seyahat keyfine keyif katıyor. AnadoluJet ile İzmir’e gidenler Enterprise’dan yüzde 40 indirimli araç kiralayabiliyor. Ayrıca AnadoluJet’in Secure Drive ile sunduğu havalimanı transferi hizmetinden faydalanan İzmir yolcuları da yanlarındaki ilave bir kişi için ücret ödemiyor.

AnadoluJet İzmir yolcularının kasım ayı boyunca tüm bu fırsatlardan yararlanabilmesi için anlaşmalı kurumlara biniş kartlarını göstermesi yeterlidir.

İzmir’e avantajlı uçuş fırsatı…

AnadoluJet’in Avantaj Rotası ile Kasım ayı boyunca Salı ve Çarşamba günleri İzmir’e uçanlar yüzde 20 indirimli seyahat fırsatından yararlanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için verilen indirim kodu www.anadolujet.com üzerinden 31 Ekim - 22 Kasım 2015 tarihleri arasında alınan biletlerde, 3 Kasım – 25 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ankara – İzmir karşılıklı uçuşlarında kullanılıyor. Biletlerin, ilk uçuş tarihinden üç gün öncesinde alınması gerekiyor.  
Avantaj Rotası kapsamında AnadoluJet’in gençlik platformu JetGenç’lilere sağladığı indirim kodu ise www.anadolujet.com üzerinden 29 Ekim – 27 Kasım tarihlerinde alınacak biletlerde ve 1 Kasım – 30 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek tüm Ankara – İzmir karşılıklı uçuşlarında geçerli oluyor. Biletlerin, ilk uçuş tarihinden üç gün öncesinde alınması gerekiyor.  
AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden, avantaj rotası ile ilgili bilgilere ise www.avantajrotasi.com adresinden ulaşılabiliyor.

Anadolujet'ten İzmir fırsatı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000