21 Şubat 2016, Pazar 09:37:58

Anadolujet'ten bahar kampanyası

AnadoluJet, biletini 22 ila 28 Şubat tarihleri arasında alan yolcularını 21 Mart- 26 Haziran tarihleri arasında yurt içindeki pek çok noktaya 39,99 liradan başlayan fiyatlarla uçuracak.
  • Hatay ıstanbul 309 lira günah be günah!
  • Tamam 1 saatlik ic hatlar ucusunun 737 yada A320 maaliyeti nedir?
  • THY zaten Anadolujete sahip, Anadolujet bağımsız bir şirket bile değil, THY'nin ucuzcu alt şirketi. Ağırlıklı olarak Ankara'dan uçuş yapıyordu, sonra Sabiha Gökçen'den de çok yere uçuş yapar oldu. Son dönemde en güzel katkılarından birisi çapraz uçuşları, Kocaeli-Trabzon, Bursa-Erzurum, İzmir-Nevşehir gibi. THY de birkaç yıldır kışın herşey dahil 55 TL hatta ilk yıllarında (4-5 yıl kadar önce) 44 TL kampanyalarıyla bilet satmıştı.
  • Bu sirket nasıl para kazanıyor ? Bilenlere soruyorum mümkünmū?
  • Keşke temmuzda da 40 veya 50 TL ye bilet satsalar iyi olur ama yine de helal olsun Anadolu Jet'te.Türk hava yolları da Anadolu jet'i örnek alsın.

AnadoluJet, biletini 22 ila 28 Şubat tarihleri arasında alan yolcularını 21 Mart- 26 Haziran tarihleri arasında yurt içindeki pek çok noktaya 39,99 liradan başlayan fiyatlarla uçuracak.

AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre Anadolu'yu bir uçtan bir uca bağlayan şirket, yolcularına kıştan yaza yeni uçuş fırsatları sunuyor.

Buna göre biletlerini şubat ayında alan AnadoluJet yolcuları, çok avantajlı fiyatlarla Türkiye'nin pek çok şehrine gitme fırsatı yakalayacak.

Kampanya kapsamında AnadoluJet'ten 22-28 Şubat tarihleri arasında bilet alan yolcular, 21 Mart -26 Haziran 2016 tarihleri arasında parkura göre 39,99 lira ve 49,99 liradan başlayan fiyatlarla uçacak.

Kampanya AnadoluJet'in 29 farklı yurt içi uçuş noktasına olan seyahatlerde geçerli olurken, KKTC uçuşları ile aktarmalı ve ortak uçuşları kapsamıyor.

Avantajlı biletler, tüm satış kanallarında kampanya süresince satışa sunuluyor. AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Anadolujet'ten bahar kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Hatay ~ 8 yıl önce
Hatay ıstanbul 309 lira günah be günah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ic hatlar ~ 8 yıl önce
Tamam 1 saatlik ic hatlar ucusunun 737 yada A320 maaliyeti nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zgr AJ THY'nin ~ 8 yıl önce
THY zaten Anadolujete sahip, Anadolujet bağımsız bir şirket bile değil, THY'nin ucuzcu alt şirketi. Ağırlıklı olarak Ankara'dan uçuş yapıyordu, sonra Sabiha Gökçen'den de çok yere uçuş yapar oldu. Son dönemde en güzel katkılarından birisi çapraz uçuşları, Kocaeli-Trabzon, Bursa-Erzurum, İzmir-Nevşehir gibi. THY de birkaç yıldır kışın herşey dahil 55 TL hatta ilk yıllarında (4-5 yıl kadar önce) 44 TL kampanyalarıyla bilet satmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ~ 8 yıl önce
4-5 yıl öncesi olabilir onu hatırlamıyorum da yakın geçmişte hiç Anadolu jetin yaptığını yapmadı.Kışın mecburen şirketler biletleri ucuza satıyorlar ama yazın hiçbir şekilde ucuza satmıyorlar ancak kampanya yaparlarsa oda o zaman bir indirim oluyor y oksa yazın çok pahalı kışın ucuz oluyor
Kâr ~ 8 yıl önce
Bu sirket nasıl para kazanıyor ? Bilenlere soruyorum mümkünmū?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Bütün biletleri 39 liraya satmıyorlar ki :) kimi kontenjan bitince 79 a satiyorlar o da bitince 89 a o da bitince 129 a son bileti 299 a satıyor.. 39 a sattigi biletin parasini 299 dan çıkarıyorlar
Misafir ~ 8 yıl önce
Sen merak etme arkadaş onlar milletten daha fazlasını çıkartıyor.Örneğin ;Bayramlarda veya tatillerde .Ayrıca türk hava yolları maşallah dünyanın tüm ülkelerine gidiyor bu şirket bir indirimden hiçbir şey kaybetmez tam tersine daha fazla yolcu kazanır ve daha fazla bilet satar.
MİSAFİR ~ 8 yıl önce
Arkadaş eğer onur air kazanmışsa Anadolu jet hayli hayli kazanır.Adamlar 12 ay 60 tl ye uçabilirsin dediler ama sonra ne yaptı biletleme dönemi bittikten sonra bilet fiyatlarını 2 katından daha fazla arttırdı.Yani şunu demek istiyorum havayolu şirketleri hiçbir zaman ZARAR etmez.2 kuruş ceplerinden gitse , 5 kuruş ceplerine giyer.
ÖRNEK ALIN ~ 8 yıl önce
Keşke temmuzda da 40 veya 50 TL ye bilet satsalar iyi olur ama yine de helal olsun Anadolu Jet'te.Türk hava yolları da Anadolu jet'i örnek alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu Giresun ~ 8 yıl önce
Neden ordu Giresun yararlanamıyor bu kampanyadan
Misafir ~ 8 yıl önce
Ankara -ordu seferlerinde kampanya var ama İstanbul-orduda niye yok bende anlamadım.Bodruma bile indirim yapılırken orduya niye yapılmaz ilginç bir durum
GÜNAHI NE? ~ 8 yıl önce
Türkiye harıtasına bakıldığında samsun ordu ve Trabzon yanyana olduğu görülmektedir.İstanbul -samsun ve İstanbul -Trabzon seferlerinde kampanya var ama ordu seferinde yok .Bu durumu baş sayfa haberi olarak verseniz iyi olur .Bence bu durum haksızlık.Çünkü ankara - ordu seferinde de kampanya var.İstanbul'un günahı ne ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000