20 Ocak 2014, Pazartesi 11:50:24

ANADOLUJET'TEN '39'LUK FIRSAT

AnadoluJet, Anadolu dâhilindeki uçuşlarda yolcuların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.
  • 3 farkli yone gidis donus hersey dahil 74TL den bilet aldim. Thanks anadolujet - leman
  • 20 ocak saat 00:01'de indirimden once 248 TL olan Ankara-Bodrum biletini(gidis donus) 74 tlden aldim. Bu sefer gercekten 39 lira yapmis adamlar.
  • Senin vereceğin paranin azlığından banane,bende senden kazanacagim paraya bakarım.laf mı simdi dedigin Allah askına.istersen hayrına taşıyalım seni para felan verme.yada karşılığını pirinçle yada eşya ile öde.Bu yüzden diyorum iste bilet fiyatlari arttırılmalı diye,cebinde uç bes kurusu biriken otobus yerine ucaga binmeye kalkışıyor.sonra da yok efendim pahalı zart zurt.otobusle gidin bizahmet
  • Biraz dürüst olun 35 lirayı seçiyoruz.fiyat vergilerle çıkıyor 89 liraya.89 liradan başlayan deyin de alalım bari.Ne anladım bu işten.Bizim için önemli olan cebimizden ne kadar para çıkacağı,Anadolujet'in kazanacağı para değil ki.

AnadoluJet, Anadolu dâhilindeki uçuşlarda yolcuların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

Yolcularının ihtiyaçlarını doğru analiz ederek beklentilerine uygun hizmetler sunan AnadoluJet, erken rezervasyon imkânı ile 20 – 26 Ocak 2014 tarih aralığında biletleme yapan tüm yolcularına; 1 Mart – 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında 39 TL’den başlayan fiyatlarla uçuş olanağı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan erken rezervasyon kampanyası; rezervasyon ve biletleme işlemlerinin aynı anda yapılması halinde geçerliliğini koruyor. Farklı kampanya ve indirimlerle birleştirilemeyen avantajlı uçuşlar, Code Share ve aktarmalı seferleri kapsamıyor.

AnadoluJet’in erken rezervasyon kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com resmi internet sitesi ziyaret edilebilir ya da 444 2 538 numaralı Çağrı Merkezi’nden yetkililere ulaşılabilir.

ANADOLUJET'TEN '39'LUK FIRSAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
3 farkli yone gidis donus hersey dahil 74TL den bilet aldim. Thanks anadolujet - leman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lumia uygulamasi ~ 10 yıl önce
20 ocak saat 00:01'de indirimden once 248 TL olan Ankara-Bodrum biletini(gidis donus) 74 tlden aldim. Bu sefer gercekten 39 lira yapmis adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Senin vereceğin paranin azlığından banane,bende senden kazanacagim paraya bakarım.laf mı simdi dedigin Allah askına.istersen hayrına taşıyalım seni para felan verme.yada karşılığını pirinçle yada eşya ile öde.Bu yüzden diyorum iste bilet fiyatlari arttırılmalı diye,cebinde uç bes kurusu biriken otobus yerine ucaga binmeye kalkışıyor.sonra da yok efendim pahalı zart zurt.otobusle gidin bizahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acente ~ 10 yıl önce
Anadolujet'in yaptığı fatura kesmessem 39'a taşırıma benzemiş, bakkal değil ki,müşteri fatura kesmezsen kaça olur desin.En düşük fiyat vergiyle birlikte neyse onu açık açık diyeceksin.Aslında Rekabet Kurumu bunlara basacak cezayı da görecek o zaman ama,kimi kime şikayet edeceksin,al birini vur ötekine.
Airbus ~ 10 yıl önce
Biraz dürüst olun 35 lirayı seçiyoruz.fiyat vergilerle çıkıyor 89 liraya.89 liradan başlayan deyin de alalım bari.Ne anladım bu işten.Bizim için önemli olan cebimizden ne kadar para çıkacağı,Anadolujet'in kazanacağı para değil ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000