20 Mayıs 2013, Pazartesi 13:05:43

ANADOLUJET'TEN 10 YENİ SEFER

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan sonra yakın zamanda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da sefer düzenlemeye başlayan AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen’den yaptığı direkt uçuş sayısını arttırıyor.
  • thy ikinci hub'i olarak ankara esb'de kalmalidir. ahl ve saw'in yanisira, esb uzerinden ulusal ve uluslararasi ucus agini genisletmesi mumkun. salt anadolujet'e devredilen bir baskent ve dolayisiyla, cevresiyle yaklasik 10 milyonluk bir potansiyelden bahsediyoruz.
  • THY yonetimi kar zarar bilancosunda SXS i neden ayri kalem olarak gostermez? Burada zarar ettigini KAP a aciklamasi gerekmezmi?
  • THY gelecegi dusunerek Ankarada kalmalidir.
  • Sirketinizi savunmaniz cok guzel ama yapilan yanlis ve hatalarida kabul edin.Burada sorun firma sorunu degil..Milli havayolu diye bayrak tasiyicilgi diye 4-5 yildir belirli kaliteyi oturtan bir sirketin sadece Baskente degil cevre illerle beraber yaklasik 10 milyon nufasa yaptigidir. Insanlar layik birakildiklara duruma sikayet ediyorlar...
  • Esas sikayetimiz ve sorunumuz 5 sene Ankardan THY kalitesi ve guveniyle ucarken simdi karsiastigimiz durum.Citanin bu kadar dusurulmesi.Madem amac kar elde etmek yillardir kar edilmiyormu? Amac pegasusla rekabet ise sonuc ortada.. Basarili olmayan bir sirket projesini elestiriyoruz ve en kisa zamanda THY kalitesiyle ucmak istiyoruz...
  • Kahramanmarasa gelsinler Pegasusile rekabete girsinler. Bu arada Borajetten biktik.
  • bakıyorum da amma çok şikayet eden var iyi de pegasus nasıl bir havayolu onur air nasıl bir havayolu hiçbir anadolu jetten farklı değil bu kadarda olmaz ama kuyruk rengi farklıymışda pilotları çemiş kezek havayollarından sonra hostesler minnoş havayollarından ne fark eder nereden olduğu...
  • SAW'dan Antalya, Izmir, Bodrum ve Dalaman'a, business class talebi de olduğu için THY uçuyor. Bu şehirlere aktarma içinde THY'nin sitesinden bakılmalıdir.
  • Olumsuz yorumlara cevap olarak, AnadoluJET'in uçaklarının hepsi kiralık, su an 21 uçaktan 17 uçak SXS tescilinde ve onların ekibi uçuyor. Kalite ve para dengesinde AnadoluJET daha ucuz olduğu için ikram kalitesi de THY seviyesinde değil tabiki. SAW' da PGS ile birbirini bitirme değil yolcuya fiyat açısından yansıyacak tatlı bir rekabet olacaktır. Bilgilerinize...
  • Gidiş için bilet bulmanız, dönüş için bulamamaniz tarife yapısı ile alakalı. Dönüşte saatler uymuyordur. Yarın sistemden bende kontrol edeceğim. Izmir'de ise SAW Izmiri THY uçtuğu için Thy'nin sitesinden bakarsanız uygun aktarma bulabilirsiniz... Umarım faydalı olmuştur.

 

Hali hazırda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Adana, Kayseri, Ankara, Erzurum, Trabzon ve Sivas’a direkt sefer düzenleyen AnadoluJet, uçuş ağına on yeni destinasyon daha ekliyor.

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, Nisan ayında başlattığı İstanbul Sabiha Gökçen’den Kars, Diyarbakır ve Van uçuşlarının yanısıra; 01 Haziran’da Samsun ve Gaziantep’e; 08 Haziran’da Konya ve Mardin’e; 14 Haziran’da Balıkesir Koca Seyit’e ve 15 Haziran itibari ile Elazığ ve Hatay’a da direkt sefer düzenleyecek. 

ANADOLUJET'TEN 10 YENİ SEFER

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

esb! ~ 11 yıl önce
thy ikinci hub'i olarak ankara esb'de kalmalidir. ahl ve saw'in yanisira, esb uzerinden ulusal ve uluslararasi ucus agini genisletmesi mumkun. salt anadolujet'e devredilen bir baskent ve dolayisiyla, cevresiyle yaklasik 10 milyonluk bir potansiyelden bahsediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS zarari nedir? ~ 11 yıl önce
THY yonetimi kar zarar bilancosunda SXS i neden ayri kalem olarak gostermez? Burada zarar ettigini KAP a aciklamasi gerekmezmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ve ESB... ~ 11 yıl önce
THY gelecegi dusunerek Ankarada kalmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ yetkilisine... ~ 11 yıl önce
Sirketinizi savunmaniz cok guzel ama yapilan yanlis ve hatalarida kabul edin.Burada sorun firma sorunu degil..Milli havayolu diye bayrak tasiyicilgi diye 4-5 yildir belirli kaliteyi oturtan bir sirketin sadece Baskente degil cevre illerle beraber yaklasik 10 milyon nufasa yaptigidir. Insanlar layik birakildiklara duruma sikayet ediyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sikayet... ~ 11 yıl önce
Esas sikayetimiz ve sorunumuz 5 sene Ankardan THY kalitesi ve guveniyle ucarken simdi karsiastigimiz durum.Citanin bu kadar dusurulmesi.Madem amac kar elde etmek yillardir kar edilmiyormu? Amac pegasusla rekabet ise sonuc ortada.. Basarili olmayan bir sirket projesini elestiriyoruz ve en kisa zamanda THY kalitesiyle ucmak istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmeden atmak kolay ~ 11 yıl önce
Ajet de sadece C class yok.Bunun dışında herşey var.ikrama,yer seçimine para vermiyorsun.Kimsenin uçmaya cesaret etmediği yerlere Ajet uçuyor.Anadolujet olmasa Pegasus insanları kazıklamaya devam ederdi.Ajet 5. yılına girdi.En büyük 3. hava yollu şirketi oldu.Her gün frekans artırıyor.Ankara ve Sabihadan tüm Anadoluyu birbirine bağlıyor.Tüm iç hat seferleri Thy uçaklarına bağlantı veriyor.Business classa bu ülkede sayılı insan binerken 39-59-69 liralara herkes Anadolujet uçaklarına biniyor. Bilmeden atmak kolay.
anadolujet ~ 11 yıl önce
Kahramanmarasa gelsinler Pegasusile rekabete girsinler. Bu arada Borajetten biktik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bakıyorum da amma çok şikayet eden var iyi de pegasus nasıl bir havayolu onur air nasıl bir havayolu hiçbir anadolu jetten farklı değil bu kadarda olmaz ama kuyruk rengi farklıymışda pilotları çemiş kezek havayollarından sonra hostesler minnoş havayollarından ne fark eder nereden olduğu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya -Izmir ~ 11 yıl önce
SAW'dan Antalya, Izmir, Bodrum ve Dalaman'a, business class talebi de olduğu için THY uçuyor. Bu şehirlere aktarma içinde THY'nin sitesinden bakılmalıdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AnadoluJET ~ 11 yıl önce
Olumsuz yorumlara cevap olarak, AnadoluJET'in uçaklarının hepsi kiralık, su an 21 uçaktan 17 uçak SXS tescilinde ve onların ekibi uçuyor. Kalite ve para dengesinde AnadoluJET daha ucuz olduğu için ikram kalitesi de THY seviyesinde değil tabiki. SAW' da PGS ile birbirini bitirme değil yolcuya fiyat açısından yansıyacak tatlı bir rekabet olacaktır. Bilgilerinize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu'ya bilgi ~ 11 yıl önce
Gidiş için bilet bulmanız, dönüş için bulamamaniz tarife yapısı ile alakalı. Dönüşte saatler uymuyordur. Yarın sistemden bende kontrol edeceğim. Izmir'de ise SAW Izmiri THY uçtuğu için Thy'nin sitesinden bakarsanız uygun aktarma bulabilirsiniz... Umarım faydalı olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Akşam üstü bir cevaplayan olmuş mudur diye bu siteye girmiştim, bir şey yoktu. Şimdi bir kez daha bakayım deyince sizin cevabınızı gördüm. Çok teşekkür ederim. İzmir seferini thy üzerinden bakacağım şimdi. Fakat şunu da burayı okuyan THY yetkilisi varsa diye yazıyorum, bence tarifeleri de ona göre düzenlemeliler. Zaten sade bir yolcu olarak benim izlenimim, Konya-İstanbul uçak yolcularının çoğunun İstanbul'dan aktarma yolcusu olduğu yönünde. Yani eğer bu aktarma yolcularını kazanamazsa muhtemelen Anadolu Jet Konya'da gene tutunamayacaktır. Hoş, ben Pegasus'dan da çok memnunum fakat rekabet yolculara hem farklı zaman tarifeleri, hem de farklı fiyat alternatifleri olarak olumlu yansıyacaktır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000