05 Mayıs 2016, Perşembe 08:55:55

Anadolujet'te avantajın rotası Adana

AnadoluJet’in yolcularına seyahat fırsatları sunan projesi “Avantaj Rotası”, Mayıs ayında ibresini en az 3 bin yıllık geçmişe sahip Adana’ya çevirdi.
  • Tayip davutoğlu da aynı kafa basın açıklamasının dinledim sok oldum
  • BEN VATANDAS OLARAK SUNU ANLAMİYORUM. A JET BU KADAR BOSA HARCANACAK PARAYİ NEREDEN BULUYOR. 44 TL YE BİLET SATİYOR, ONUDA İPTAL EDİP THY NİN 300 TL LİK UCAGİNA YAMİYOR. BUTUN UCAKLARİ GELENEKSEL OLARAK HEP GECİKMELİ. THY MİLYON DOLARLİK REKLAM YAPİYOR AMA AJET YUZUNDEN İNSANLAR THY DEN BİKMİS DURUMDA. KİMSE BUNLARİN BU KADAR BATAGİNA BAKMİYORMU. KİMSE GORMUYORMU.
  • adana merkez patlıyo herkes bileti alan uçağa biniyo son ses!!
  • Adana da tam tatil yeri gerçekten :D
  • o değil de ahmet hoca gidiyor mu? napıcaz şimdi? işe girmek için kimin kapısını aşındırıcaz? thy hissedarı olan ali kıdık ve murat herdem bey bir şeyler söyleyinde hayır işleyin. kime gidek? kimin kapısını çalak?
  • eyyyy eyirporthaber bogoto seferini duyurmakta çok geç kaldınız!!! 2 gün oldu gideli....

AnadoluJet’in yolcularına seyahat fırsatları sunan projesi “Avantaj Rotası”, Mayıs ayında ibresini en az 3 bin yıllık geçmişe sahip Adana’ya çevirdi. AnadoluJet ile Adana’ya avantajlı uçmak isteyen yolcular otel+uçak biletinden oluşan tatil paketine sadece 219 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.

AnadoluJet’in özel seyahat projesi “Avantaj Rotası”, Adana’ya seyahat edenlere özel fırsatlar sunuyor. Mayıs ayı boyunca AnadoluJet ile Adana Havalimanı’na uçanlar; avantajlı uçuş ve araç kiralama fırsatları yakalarken aynı zamanda Adana’nın ünlü konaklama merkezlerinden ve restoranlarından çok özel indirimlerle faydalanıyor.

Avantajlı tatil paketinden faydalanmak isteyenler 01 Mayıs 2016 - 31 Mayıs 2016 arasında Adana Havalimanı’na gidiş - dönüş uçak bileti ile Ramada ve Divan Otel’de kahvaltı dâhil bir gece konaklamadan oluşan pakete 219 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. İki bin kişi ile sınırlı olan Kampanyaya ait otel ve uçak biletleri, TR Tours’a ait 0850 850 25 38 numaralı çağrı merkezi aranarak satın alınabiliyor. Kampanya; ortak uçuşlar ile K.K.T.C. - Adana uçuşlarını kapsamıyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden, avantaj rotası ile ilgili bilgilere ise www.avantajrotasi.com adresinden ulaşılabiliyor.

Anadolujet'te avantajın rotası Adana

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Hos ~ 8 yıl önce
Tayip davutoğlu da aynı kafa basın açıklamasının dinledim sok oldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farkinda ~ 8 yıl önce
BEN VATANDAS OLARAK SUNU ANLAMİYORUM. A JET BU KADAR BOSA HARCANACAK PARAYİ NEREDEN BULUYOR. 44 TL YE BİLET SATİYOR, ONUDA İPTAL EDİP THY NİN 300 TL LİK UCAGİNA YAMİYOR. BUTUN UCAKLARİ GELENEKSEL OLARAK HEP GECİKMELİ. THY MİLYON DOLARLİK REKLAM YAPİYOR AMA AJET YUZUNDEN İNSANLAR THY DEN BİKMİS DURUMDA. KİMSE BUNLARİN BU KADAR BATAGİNA BAKMİYORMU. KİMSE GORMUYORMU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merkez ~ 8 yıl önce
adana merkez patlıyo herkes bileti alan uçağa biniyo son ses!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatil derken ~ 8 yıl önce
Adana da tam tatil yeri gerçekten :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
davet ~ 8 yıl önce
Sizleri de bekleriz adanaya. Her gelen gibi şaşkın vaziyette dönersiniz. Sadece show tv'den izlediğiniz kadarıyla bilginiz var belli.
... ~ 8 yıl önce
o değil de ahmet hoca gidiyor mu? napıcaz şimdi? işe girmek için kimin kapısını aşındırıcaz? thy hissedarı olan ali kıdık ve murat herdem bey bir şeyler söyleyinde hayır işleyin. kime gidek? kimin kapısını çalak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hocacı ~ 8 yıl önce
hocayı harcadılar matmazel. ama öcü tayyipçilerden alınacaktır!!
Prof. ~ 8 yıl önce
Numan Hoca aportta bekliyor. (Airport değil,özel anlamı var)
... ~ 8 yıl önce
eyyyy eyirporthaber bogoto seferini duyurmakta çok geç kaldınız!!! 2 gün oldu gideli....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000