15 Haziran 2016, Çarşamba 08:52:15

Anadolujet'in kampanyasından 600 bin kişi faydalandı

AnadoluJet, 14 Ekim-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan “14.90 TL’ye Havalimanı Transfer“ kampanyasıyla, yaklaşık 600 bin kişinin havalimanına ya da havalimanından istediği adrese bırakılmasını sağladı
  • TAMAM UFURUYORSUNUZDA CİRO NEDİR. BU YİLKİ AJET KARİNİ NEDEN ACİKLQMİYOR. PASO ZARAR EDİYOR MİLYON DOLARLAR. BUDA THY DEN CİKİYOR, SONRADA BUNUDA PERSONELDEN CİKARTMAYA CALİSİYORLAR. YARİN BUNUN ZARARİNİ HALKTAN CİKRACAKLAR. NE OLUR LUTFEN YALVARİYORUM BİRKERE ŞU KAR ZARARİNİZİ Bİ ACİKLAYİNDA İYİ BİR SİRKET OLDUGUNUZU GORELİM.

AnadoluJet, 14 Ekim-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan “14.90 TL’ye Havalimanı Transfer“ kampanyasıyla, yaklaşık 600 bin kişinin havalimanına ya da havalimanından istediği adrese bırakılmasını sağladı

AnadoluJet, uçuş rotasını iç hatlarda 42’ye, uçak sayısını ise 30’a yükseltti. Stratejisini, “yolcularını dinleyen, onların sorunlarına çözüm arayan sosyal bir marka” olarak belirleyen AnadoluJet, Secure Drive ile  14 Ekim 2015 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında, İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarında geçerli olan “Havalimanı Transfer Kampanyası”yla, yolcuların 14.90 TL’ye istedikleri adresten havalimanına/ havalimanından istedikleri adrese transferini sağladı.

AnadoluJet “Havalimanı Transfer Kampanyası”yla kampanyası süresince yaklaşık 600 bin kişinin ulaşımını sağladı. Kampanya sonuçlarını değerlendiren AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, “Yaptığımız araştırmalar, yolcuların uçakla seyahat etmelerindeki en büyük engelin havalimanı ulaşımı olduğunu ortaya koydu. Biz misyonumuz gereği, herkesin uçabilmesi amacıyla havada uyguladığımız fiyat politikasını, havalimanı transfer kampanyasıyla araçlarla karaya taşıdık. Yaklaşık 8 ay süren kampanyamız boyunca, her 10 yolcumuzdan biri kampanyadan yararlanarak havalimanına/ istediği adrese konforlu bir şekilde ulaştı” dedi. İbrahim Doğan, misyonunun bir parçası olan çevre duyarlılığı konusunda da bu kampanyanın karbon salınımını azaltan, kaliteli ve ulaşılabilir hizmet anlayışını desteklediğini belirtti.

Türkiye’de ilk kez böyle rekabetçi ve yüksek hacimli kullanımı olan bir transfer kampanyasının gerçekleştirildiğini belirten Doğan, kampanya detaylarıyla ilgili bilgileri verdi; “Evlerinden ortalama olarak uçuştan 2 saat önce alınan yolcular, dönüşte ise uçaktan indikten 15 dakika sonra yine konforlu raçlara binerek evlerine döndü. Transfer hizmetini kullanan yolcuların yüzde 45’i hizmeti ev yönünde kullanırken, yüzde 55’i ise havalimanı yönünde kullandı. Havalimanı transfer kampanyasıyla, yaklaşık 350 bin özel araç ya da taksi trafiğe çıkmamış oldu ve böylece bir paylaşım ekonomisi de yaratmış olduk” dedi. Doğan, gördükleri yoğun ilgi üzerine kampanyaya önümüzdeki dönem de devam etme kararı aldıkları bilgisini de verdi.

Anadolujet'in kampanyasından 600 bin kişi faydalandı

Yorumlar

CİRO NE KADAR PEKİ ~ 8 yıl önce
TAMAM UFURUYORSUNUZDA CİRO NEDİR. BU YİLKİ AJET KARİNİ NEDEN ACİKLQMİYOR. PASO ZARAR EDİYOR MİLYON DOLARLAR. BUDA THY DEN CİKİYOR, SONRADA BUNUDA PERSONELDEN CİKARTMAYA CALİSİYORLAR. YARİN BUNUN ZARARİNİ HALKTAN CİKRACAKLAR. NE OLUR LUTFEN YALVARİYORUM BİRKERE ŞU KAR ZARARİNİZİ Bİ ACİKLAYİNDA İYİ BİR SİRKET OLDUGUNUZU GORELİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000