01 Mart 2009, Pazar 11:05:11

Anadolujet'in Erzincan uçağı Trabzon'a indi

Ankara'dan Erzincan'a gitmek için havalanan Anadolu Jet'e ait yolcu uçağı, kötü hava şartları yüzünden Trabzon Havalimanı'na iniş yaptı.
  • şaşmadım...:)
  • TEBRİK EDİYORUZ BU KAPTAN ARKADAŞIMIZI.BAŞKA MEYDANA GİTMEK BUNDAN 3-5 YIL ÖNCESİNE KADAR ALAY KONUSU SAYILIRDI.NE O LAN MEYDANIMI BULAMADIN,AKŞAM AYARINMI KAÇTI GİBİ İNCE AŞAĞILANMALARA MARUZ KALIRDI PİLOTLAR ÖZELLİKLEDE KENDİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN. ŞİMDİ DEVİR DEĞİŞTİ.GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN DEDİKYA,BU İNSAN DAĞA TAŞA İNMEDİYA HAVAALANINA İNDİ.TEBRİK EDİYORUZ GRURLU KAHRAMANLAR TOPRAK ALTINDA YATIYOR YILLARDIR.KİMSEYE FAYDALARI YOK.ARTIK TÜRK HAVACILIĞINDADA BAŞKA MEYDANA İNİŞLER OLSUN Kİ VAN I,DİYARBAKIR I BİR DAHA YAŞAMAYALIM.. SUNEX DE DEVLETİN HATIRLARSANIZ BAYAN KAPTAN TRABZON YERİNE İZMİR E Mİ BİYERE DÖNDÜ DİYE OLAY OLMUŞTU CAHİLLER TARAFINDAN..O DA YAŞIYOR YOLCULARIDA BUGÜN HAYATTA DEMİ?KİM MUTLU,KİM NEFES ALIYOR ÖNEMLİ OLAN.
  • Sözlerinize lütfen dikkat edin.Kahvehanede değiliz.Burası havacılıkla ilgili çok aklı başında bir haber sitesi Yorumlarda her türlü yanlışlık olabilir ama hakaret asla.Umarım meslektaş değiliz.Atışlarınızın çoğu karavana çünkü kovaladığınız yorumcuyu tanımıyorsunuz.
  • ''pilotun canı hamsi çektiği için sırf zevk olsun diye trabzona indi.kendisine dakika üzerinden para verildiği için uçuşu uzattı,evine daha da geç gitmek için ineceği meydanı pas geçti başka yere indi''KÜÇÜK BİR BENZETME YORUMUNUN YANINA ANCAK BÖYLE BİR YORUM YAKIŞIRDI.PİLOTLAR ZEVKTEN DIVERT(ineceği meydan yerine başka meydana inmek)etmezler, ŞARTLAR MÜSAİT DEĞİLDİR O YÜZDEN BAŞKA MEYDANA İNERLER.BUNU HALKIMIZ ÖĞRENİP, SİNDİRİP HAKKINDA KONUŞMADIĞI GÜN ADAM OLACAĞIZ AMA SANIRIM OZAMAN MARS UÇUŞLARI DİĞER ÜLKELER TARAFINDAN BAŞLATILMIŞ OLACAK.CAHİLCE YAZILAR YORUM DEĞİLDİR KOMİK OLMAYA ÇALIŞMAYIN KENDİ ŞLERİNİZLE UĞRAŞIN .KENDİ MESLEĞİNİ NE KADAR BAŞARIYLA YAPIYORSUN ONU YORUMLA ONDAN SONRA ETRAFINA BİLMEDİĞİN KONULARDA ÇAMUR AT....
  • Bizden Yaşlı kıdemli bir ağabeyimiz vardı.Karşılaşınca Hırıltılı sesiyle yavaş yavaş Orhan seni Taner aradı derdi.Ağabey Taner Antalyada Öyleyse Nevzat aradı. Ağabey Nevzat uçuşta. Öyleyse tekin aradı. Ağabey tekin istirahatli Öyleyse Haldun aradı Evet biri aramıştı ama kim olduğunu bir türlü öğrenemezdik. Uçuşlarda bu na benzedi Erzincan yoksa Erzurum yoksa Trabzon.Daha yoksa bedava meydan turu.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Erzinca'a gitmek üzere havalanan ve içersinde yaklaşık 180 yolcu bulunan uçak olumsuz hava şartları yüzünden Erzincan Havalimanına'na inemezken bu kez Erzurum'a yöneldi.

Burada da kötü hava şartları yüzünden inemeyen uçak daha sonra Trabzon Havalimanı'na inmek zorunda kalırken, yolcuların çoğunluğunu askerler oluşturduğu belirtildi.

Trabzon havalimanına inen uçağın yolcuları daha sonra kendilerine tahsis edilen 3 otobüsle Erzincan'a hareket ederken, Anadolu Jet'e ait uçak daha sonra Ankara'ya geri döndü.

Anadolujet'in Erzincan uçağı Trabzon'a indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
şaşmadım...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TEBRİK EDİYORUZ BU KAPTAN ARKADAŞIMIZI.BAŞKA MEYDANA GİTMEK BUNDAN 3-5 YIL ÖNCESİNE KADAR ALAY KONUSU SAYILIRDI.NE O LAN MEYDANIMI BULAMADIN,AKŞAM AYARINMI KAÇTI GİBİ İNCE AŞAĞILANMALARA MARUZ KALIRDI PİLOTLAR ÖZELLİKLEDE KENDİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN. ŞİMDİ DEVİR DEĞİŞTİ.GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN DEDİKYA,BU İNSAN DAĞA TAŞA İNMEDİYA HAVAALANINA İNDİ.TEBRİK EDİYORUZ GRURLU KAHRAMANLAR TOPRAK ALTINDA YATIYOR YILLARDIR.KİMSEYE FAYDALARI YOK.ARTIK TÜRK HAVACILIĞINDADA BAŞKA MEYDANA İNİŞLER OLSUN Kİ VAN I,DİYARBAKIR I BİR DAHA YAŞAMAYALIM.. SUNEX DE DEVLETİN HATIRLARSANIZ BAYAN KAPTAN TRABZON YERİNE İZMİR E Mİ BİYERE DÖNDÜ DİYE OLAY OLMUŞTU CAHİLLER TARAFINDAN..O DA YAŞIYOR YOLCULARIDA BUGÜN HAYATTA DEMİ?KİM MUTLU,KİM NEFES ALIYOR ÖNEMLİ OLAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sözlerinize lütfen dikkat edin.Kahvehanede değiliz.Burası havacılıkla ilgili çok aklı başında bir haber sitesi Yorumlarda her türlü yanlışlık olabilir ama hakaret asla.Umarım meslektaş değiliz.Atışlarınızın çoğu karavana çünkü kovaladığınız yorumcuyu tanımıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
''pilotun canı hamsi çektiği için sırf zevk olsun diye trabzona indi.kendisine dakika üzerinden para verildiği için uçuşu uzattı,evine daha da geç gitmek için ineceği meydanı pas geçti başka yere indi''KÜÇÜK BİR BENZETME YORUMUNUN YANINA ANCAK BÖYLE BİR YORUM YAKIŞIRDI.PİLOTLAR ZEVKTEN DIVERT(ineceği meydan yerine başka meydana inmek)etmezler, ŞARTLAR MÜSAİT DEĞİLDİR O YÜZDEN BAŞKA MEYDANA İNERLER.BUNU HALKIMIZ ÖĞRENİP, SİNDİRİP HAKKINDA KONUŞMADIĞI GÜN ADAM OLACAĞIZ AMA SANIRIM OZAMAN MARS UÇUŞLARI DİĞER ÜLKELER TARAFINDAN BAŞLATILMIŞ OLACAK.CAHİLCE YAZILAR YORUM DEĞİLDİR KOMİK OLMAYA ÇALIŞMAYIN KENDİ ŞLERİNİZLE UĞRAŞIN .KENDİ MESLEĞİNİ NE KADAR BAŞARIYLA YAPIYORSUN ONU YORUMLA ONDAN SONRA ETRAFINA BİLMEDİĞİN KONULARDA ÇAMUR AT....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizden Yaşlı kıdemli bir ağabeyimiz vardı.Karşılaşınca Hırıltılı sesiyle yavaş yavaş Orhan seni Taner aradı derdi.Ağabey Taner Antalyada Öyleyse Nevzat aradı. Ağabey Nevzat uçuşta. Öyleyse tekin aradı. Ağabey tekin istirahatli Öyleyse Haldun aradı Evet biri aramıştı ama kim olduğunu bir türlü öğrenemezdik. Uçuşlarda bu na benzedi Erzincan yoksa Erzurum yoksa Trabzon.Daha yoksa bedava meydan turu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000