18 Aralık 2008, Perşembe 11:49:04

Anadolujet'e taze kan

Ankara merkezli gerçekleştirdiği uçuşlarla Anadolu'yu başkente bağlayan AnadoluJet, filosuna üç yeni uçak ekledi. 23 Nisan'da 5 uçakla seferlere başlayan şirketin toplam uçak sayısı 8 yükseldi.
  • Uçağın eskisi yenisi olmaz bakımlısı bakımsızı olur.Bu gün hala B-707 lerin uçtuğu semalarda 737-400 ler bal gibi uçar. Yeterki bakımları zamanında ve gerekyiği şekilde yapılabilsin.Sözlerinize inanarak THY nin elinde olan bu uçakların kabin içi parçalarının bantla yapıştırılmasını da THY tekniğin bir ayıbı olarak görüyorum.Ayrıca THY nin özel havacılık şirketlerini baltalamaya yönelik her hareketini de kınıyorum.
  • Ali kIDIK bey..nasıl olduda yorumumu yayınladınız..hayret ettim walla.. Oysa Atlasjet le ilgili negatif yorumlarda maşallah duvar gibisiniz !! Keşke her yoruma aynı mesafede kalmayı becerebilseniz !!
  • BU ne yaaa..Ne yeni uçak eklemesi..dalga mı geçiyorsunuz?? Anadolujet bir marka mı ki böyle bir haber yapıyorsunuz?? Thy kendi bünyesinde yeni bir oluşum meydan getirip ( devlet gücüyle!!) yeni bir şirket olarak ortaya çıkartıyor ve sizde bunu görmezden geliyorsunuz!! Hani kim hangi sermaye iel kurmuş sahipleri kim sermayesi ne , uçaklara garantör olan kim yada uçakların anlaşmasına imza atan kim??? yapmayın allahaşkına yaaa..özel sektör havacılığını balatalamaya yönelik bu hareketleri adeta övercesine böyle haberler yazmayın
  • evet belki estetik değiller,çok eskidiler ancak;bakarsan bağ;bakmazsan dağ olur sözünü unutmamalı.Düşünelim..örneğin;747ler hala uçuyor.neden 400ler uçmasın ki..üstelik dna'ları aynı.
  • Anadolujet bir şirket değil marka
  • İniş sırasında kabin içi parçaları yolcuların üzerine düşen (kendi gözlerimle gördüm) düşmeyenlerin de yerlerine bantla tutturulduğu B737-400'leri bir an önce gönderin gitsin. Her ne kadar DMH konseptinde olsa da AnadoluJet'e hiç yakışmıyor bu uçaklar.

Geçtiğimiz günlerde teslim alınan 3 adet Boeing 737-800 ve 1 adet 737-700 uçakları AnadoluJet uçuşlarında hizmet vermeye başladı. AnadoluJet'in filosunda, 3 adet 737-800, 4 adet 737-400, 1 adet 737-700 bulunuyor.

Anadolujet'e taze kan

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

teknik ~ 15 yıl önce
Uçağın eskisi yenisi olmaz bakımlısı bakımsızı olur.Bu gün hala B-707 lerin uçtuğu semalarda 737-400 ler bal gibi uçar. Yeterki bakımları zamanında ve gerekyiği şekilde yapılabilsin.Sözlerinize inanarak THY nin elinde olan bu uçakların kabin içi parçalarının bantla yapıştırılmasını da THY tekniğin bir ayıbı olarak görüyorum.Ayrıca THY nin özel havacılık şirketlerini baltalamaya yönelik her hareketini de kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt ~ 15 yıl önce
Ali kIDIK bey..nasıl olduda yorumumu yayınladınız..hayret ettim walla.. Oysa Atlasjet le ilgili negatif yorumlarda maşallah duvar gibisiniz !! Keşke her yoruma aynı mesafede kalmayı becerebilseniz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt ~ 15 yıl önce
BU ne yaaa..Ne yeni uçak eklemesi..dalga mı geçiyorsunuz?? Anadolujet bir marka mı ki böyle bir haber yapıyorsunuz?? Thy kendi bünyesinde yeni bir oluşum meydan getirip ( devlet gücüyle!!) yeni bir şirket olarak ortaya çıkartıyor ve sizde bunu görmezden geliyorsunuz!! Hani kim hangi sermaye iel kurmuş sahipleri kim sermayesi ne , uçaklara garantör olan kim yada uçakların anlaşmasına imza atan kim??? yapmayın allahaşkına yaaa..özel sektör havacılığını balatalamaya yönelik bu hareketleri adeta övercesine böyle haberler yazmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
altitude ~ 15 yıl önce
evet belki estetik değiller,çok eskidiler ancak;bakarsan bağ;bakmazsan dağ olur sözünü unutmamalı.Düşünelim..örneğin;747ler hala uçuyor.neden 400ler uçmasın ki..üstelik dna'ları aynı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAHİN ~ 15 yıl önce
Anadolujet bir şirket değil marka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 15 yıl önce
İniş sırasında kabin içi parçaları yolcuların üzerine düşen (kendi gözlerimle gördüm) düşmeyenlerin de yerlerine bantla tutturulduğu B737-400'leri bir an önce gönderin gitsin. Her ne kadar DMH konseptinde olsa da AnadoluJet'e hiç yakışmıyor bu uçaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000