05 Ocak 2011, Çarşamba 17:04:25

Anadolujet'e sis engeli

Siirt-Ankara uçak seferi yoğun sis nedeniyle yapılamadı.
  • Ya Airporthaber sürekli haberini yapacak, yada uçuş saatleri değiştirilecek. Seçin birini...
  • Bu gun yapılacak sefer hava ve gorus sartlarının legal minimumlar altında olmasından dolayı iptal edilmiş. Kısacası insanların hayatını riske atmak yerine havacılığın ilk kuralı güvenlik kuralı uygulanmış. Bunda haber yapılacak ne var ben onu anlayamadım... ????
  • zannediyorum ki yazdiklarim yanlis yorumlandi.burada sadece anadolujet veya thy degil sektordeki tum sirketler birileri tarafindanyerli yersiz elestiriliyor.elestiri elbette normal , fakat belden asagi vurmalar ; ticari kimlige hakarete kadar varan binlerce yorumun `fikir ve dusunce` ozgurlugu ile ne alakasi var? ve fikir/dusunce ozgurlugunuz uye olunca kisitlanacak mi? yoksa siz de o hicbirsey bilmeden her sirketi karalayanlardan misiniz muhterem?
  • insanlarimi fisleyeceksiniz burdada yorum yaziyor diye, amaciniz fislemekmi isinize gelmeyen yorum yapanlari
  • AİRPORT BAŞLIKLI ARKADAŞIMA AYNEN KATILIYORUM,,YORUM YAPMAK,FİKİR BELİRTMEK ELBETTE NORMAL,,AMA BURADA AİRPORT HABER HABERLERİ KULLANILARAK,HAKSIZ BİR ŞEKİLDE,KONU İLE ALAKASI OLSUN OLAMASIN,THY VE ANADOLUJET KARALANIP,KÖTÜLENMEYE ÇALIŞIYOR,,BUNLAR BİRKAÇ KİŞİ AMA HER HABER ALTINA YAZARAK ÇOKMUŞ GİBİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYORLAR.NE AMACA HİZMET ETTİGİ BELLİ OLMAYAN , THY VE ANANDOLU JETİN DÜNYADA GELDİGİ SAYGIN YERİ Bİ ŞEKİLDE ÇEKEMEYEN KISKANÇ KİŞİLER BUNLAR..BU YORUM OLAYI Bİ ŞEKİLDE ÜYELİK GİBİ BİR SİSTEMDE OLMASINI BİZCE DAHA İYİ OLUR.HER HABER ALTINDA NEGATİF ,KÖTÜMSER,SÖZDE BİLGİÇ,ALAYCI,GARİP,TUHAF,DENSİZ YORUMLAR OKUMAKTAN GERÇEKTEN SIKILDIK.SAYGILARIMLA
  • fikir vedüşünce özgürlüğüne müdahale amacınızı yazında bizde ögrenelim
  • Sn.Airporthaber yoneticileri , Her haberin yorumlanmasi ya da yoruma acik olmasi elbette basin ilkelerine gore ozgurluk olarak yorumlanabilir. Fakat asagidaki mesajda da goruldugu gibi satasna ,hatta sektorel gereksiz dusmanliklar nedeni ile insanlari karalama yonune giden bircok mesaj yazilmaktadir. yazilan mesajlar sizin ne kadar cok tiklandiginizi degil sayginliginizin dustugunu gosterir.gercek ad ve soaydla uyelige gecmeniz gerekmektedir. Bu m
  • Ne yapsin bado , gorus yetmemis inememis dogal birseydir.Gormedenmi insin? THY nin yavrusu olmasaydi sis olmayacak miydi ?
  • iniş yapsaydıda haber olucakmıydı ? :-)
  • ya nekadar boş konuşuyorsunuz sizin işiniz gücünüz yokmu?Ama doğru boş teneke çok tıngırdar.

Edinilen bilgiye göre, Siirt Havaalanındaki yoğun sis nedeniyle, Anadolu Jet'in karşılıklı olarak yapılması gereken Ankara-Siirt uçak seferi iptal edildi.

Yetkililer, Siirt Havaalanı'ndaki görüş mesafesinin, limitlerin altında olması nedeniyle uçak seferinin iptal edildiğini belirterek, yolcuların Batman ve Diyarbakır'daki havaalanlarına yönlendirildiğini söyledi.

Anadolujet'e sis engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ya Airporthaber sürekli haberini yapacak, yada uçuş saatleri değiştirilecek. Seçin birini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu gun yapılacak sefer hava ve gorus sartlarının legal minimumlar altında olmasından dolayı iptal edilmiş. Kısacası insanların hayatını riske atmak yerine havacılığın ilk kuralı güvenlik kuralı uygulanmış. Bunda haber yapılacak ne var ben onu anlayamadım... ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zannediyorum ki yazdiklarim yanlis yorumlandi.burada sadece anadolujet veya thy degil sektordeki tum sirketler birileri tarafindanyerli yersiz elestiriliyor.elestiri elbette normal , fakat belden asagi vurmalar ; ticari kimlige hakarete kadar varan binlerce yorumun `fikir ve dusunce` ozgurlugu ile ne alakasi var? ve fikir/dusunce ozgurlugunuz uye olunca kisitlanacak mi? yoksa siz de o hicbirsey bilmeden her sirketi karalayanlardan misiniz muhterem?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
insanlarimi fisleyeceksiniz burdada yorum yaziyor diye, amaciniz fislemekmi isinize gelmeyen yorum yapanlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AİRPORT BAŞLIKLI ARKADAŞIMA AYNEN KATILIYORUM,,YORUM YAPMAK,FİKİR BELİRTMEK ELBETTE NORMAL,,AMA BURADA AİRPORT HABER HABERLERİ KULLANILARAK,HAKSIZ BİR ŞEKİLDE,KONU İLE ALAKASI OLSUN OLAMASIN,THY VE ANADOLUJET KARALANIP,KÖTÜLENMEYE ÇALIŞIYOR,,BUNLAR BİRKAÇ KİŞİ AMA HER HABER ALTINA YAZARAK ÇOKMUŞ GİBİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYORLAR.NE AMACA HİZMET ETTİGİ BELLİ OLMAYAN , THY VE ANANDOLU JETİN DÜNYADA GELDİGİ SAYGIN YERİ Bİ ŞEKİLDE ÇEKEMEYEN KISKANÇ KİŞİLER BUNLAR..BU YORUM OLAYI Bİ ŞEKİLDE ÜYELİK GİBİ BİR SİSTEMDE OLMASINI BİZCE DAHA İYİ OLUR.HER HABER ALTINDA NEGATİF ,KÖTÜMSER,SÖZDE BİLGİÇ,ALAYCI,GARİP,TUHAF,DENSİZ YORUMLAR OKUMAKTAN GERÇEKTEN SIKILDIK.SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fikir vedüşünce özgürlüğüne müdahale amacınızı yazında bizde ögrenelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn.Airporthaber yoneticileri , Her haberin yorumlanmasi ya da yoruma acik olmasi elbette basin ilkelerine gore ozgurluk olarak yorumlanabilir. Fakat asagidaki mesajda da goruldugu gibi satasna ,hatta sektorel gereksiz dusmanliklar nedeni ile insanlari karalama yonune giden bircok mesaj yazilmaktadir. yazilan mesajlar sizin ne kadar cok tiklandiginizi degil sayginliginizin dustugunu gosterir.gercek ad ve soaydla uyelige gecmeniz gerekmektedir. Bu m

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne yapsin bado , gorus yetmemis inememis dogal birseydir.Gormedenmi insin? THY nin yavrusu olmasaydi sis olmayacak miydi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iniş yapsaydıda haber olucakmıydı ? :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya nekadar boş konuşuyorsunuz sizin işiniz gücünüz yokmu?Ama doğru boş teneke çok tıngırdar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000