04 Haziran 2008, Çarşamba 09:08:48

AnadoluJet'e olan tepki bitmek bilmiyor

Hafta sonunda TOBB Genel Kurulu’na katılmak üzere Anadolu Jet uçağı ile Ankara’yı giden Van Ticaret Odası (VATSO) heyeti uçakta verilen ikramları kabul etmeyerek tepki gösterdi.
  • Yolcusuna sahip çıkmayan Anadolu jet tek kelimeyle rezalet cekin yaptırdığım halde 20 dakika kala girmemize rağmen kapıları açmadılar sebebi çok net doymuşlar özelleşmiş olsa yardımcı olurlardı aynı Anadolu jet biz orda iken İstanbul uçağına 15 dakika kalmasına rağmen yolcuları aldılar çünkü geç kaldılar bencillik ve kendilerinin rahatını düşünen Anadolu jet kimseye tavsiye etmiyorum
  • 2 haftadır diyarbakır uçuşları hep rütarlı ben büyle bır daygısızlık gürmedim birdaha bu hava yolunu kullanmıyacağım kimseyede tavsiye etmiyorummmmmm
  • Trabzondan ankaraya ankaradan diyarbakira gidis icin bilet kestirdik. Trabzondaki ucak 10:00 ankara diyarbakir ise 12:00 fakat trabzondaki ucak ariza nedeniyle 1 saat gc kalkti. Diyarbakir ucagna geciktik ve ucak kalkti.kmse bzimle ilgilenmedi kucagmda 6 aylik bebekle perisan oldukk. Velhasili 7 saat sonra farkli ucagi beklmek zorunda kaldik. Kesnlikle onermiyorum anadolu jeti hosteslerde ilgi 0.ucaga 5 dk geciksek almazlar ama 1 saat gec kalkn ucak yuzundn bz rezil olalim . Paranla rezil olmak budur
  • 2eylül 2016 tarihinde yanımda yürüme güçlüğü olan yaşlı bir yakını mla saat16.00da kalkması gereken fakat yarım saat gecikme ile havalanan bodrum uçağı bizlere çok yardımcı olan alanda yardım görevi yapan Tuncay Kilitci adlı bir eleman sayesinde kabus değil eğlence oldu.Zekası,sorun çözme yeteneği,ve saygılı yaklaşımı için kendisine teşekkür ederiz.
  • 25 ağustos 19:00 istanbul ordu uçağına 5 dkka geç kaldık diye uçağa almadılar.ben anadolu jetin buzamana kadar saatinde kalkdığını ne gördüm ne duydum.bizim uçakda malum 25 dkka geç kalkdı kamera kayıtları var.madem okadar dakiksin 5 dkka için bizi bırakdım niye Zaman'ında kalkmadın Anadolu jet 25 dkka gecikdin.ayrıca ne muhattap var ne yetgili.bir sonraki uçağa verin dedik yok parayı verin yok.allah yedirmicek zaten de yarında zevkle seni mahkemeye vercem.bakalım adalet benim 5 dkka gecikmeme senin 25 dkka geç kalkmana ne dicek.
  • Pazar
  • Anadolu jet in bayan kıyafetleri çok kötü yöneticiler çalışanlarına bu renkleri nasıl uygun görmüşler tam bir rezalet böyle renk uyumsuzlugu olmaz önceki lacivert kıyafetlerinin bi ağırlığı vardı tam türk Hava yollarına uygundu fakat bu yeni kıyafetler okul müsameresine giden çocuklar gibi olmuş yöneticiler lütfen dikkate alsın ve personellerin böyle renkler giydirmesin insanın göz zevkini bozuyor.
  • ınsan ayrımı etnık ayrım falan yok.lutfen demagoji yapmayın.sadece van-ank degıl ben de ıst-ızm seferını kullandım.ülkemizde ayrımcılık cıkartmyın.begenmıyorsanız bınmezsınız.gıdın otobusle beyler cebınızden mı verdınız bılet paralarını.ıkram yok dergı yok.tamam bılerek bıletınızı aldınız.sadece su elstırım hostesler rüküş ve kaba anonsları var.kemerı takın oturun unutmayın gıbı senlı benlı ıfadeler.rahatsız edıcı onlar.eksık olan egıtımsız personel.
  • sadece van-ank degıl ıst-ızmır ucuslarındada ıkram yok.ıkramlar paralı ayrıca dergı de verılmiyor.en onemlisi ucus personelı kabın hosteslerı anons eden hostesler son derece kaba,kıyafetlerı cok rukus. Yorumunuz...
  • 1 saatlik yolculuktaki ikramın nesi aranıyor anlamıyorum. oradaki sandviçi salatayı yesen ne olur yemesen ne olur, kahveyi çayı içsen ne olur içmesen ne olur. yemedin içmedin diye kendine kıymet verilmediği hissine kapılanlarda bazı eksiklikler var o kesin.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti’nin Ankara’da yapılan TZOBB Genel Kurulu’na AnadoluJet’in uçağı giderken yapılan ikramın kötü olduğunu belirterek diğer yolcularla birlikte durumu protesto etti. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada olayın şöyle gerçekleştiği belirtiliyor:

“VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu başkanlığındaki VATSO Genel Kurul heyeti, 31 Mayıs’ta yapılacak olan TOBB genel kurula katılmak üzere 29 Mayıs 2008 tarihinde Ankara’ ya gerçekleştirdikleri seyahatte Anadolu Jet firmasının uygulamalarını, uçakta verilen ikramları kabul etmeyerek tepkisini dile getirdiler. Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu’nun da seyahat ettiği uçakta VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu tarafından başlatılan protesto uçakta bulunan iki yüze yakın yolcu tarafından da desteklendi. Zahir Kandaşoğlu THY’ nin en karlı seferlerinden biri olan Van-Ankara güzergahında yolculara yapılan bu uygulamaları hakaret olarak kabul ediyoruz”dedi.

Bu uygulamaların büyük ölçüde Doğu Anadolu ve İç Anadolu bölgesinde gerçekleştirildiğini belirten VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Bu tür uygulamalar yolcular arasında ayrımcılığa sebebiyet vermektedir. Herkesle eşit şartlar seyahat etmek bölge insanın en doğal hakkıdır. Çünki herkes aynı oranda ücret ödüyoruz” dedi.
Zahir Kandaşoğlu’nun, aynı protestoyu dönüşte de yaptığı bildirildi.

AnadoluJet'e olan tepki bitmek bilmiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Kenan çelik ~ 6 yıl önce
Yolcusuna sahip çıkmayan Anadolu jet tek kelimeyle rezalet cekin yaptırdığım halde 20 dakika kala girmemize rağmen kapıları açmadılar sebebi çok net doymuşlar özelleşmiş olsa yardımcı olurlardı aynı Anadolu jet biz orda iken İstanbul uçağına 15 dakika kalmasına rağmen yolcuları aldılar çünkü geç kaldılar bencillik ve kendilerinin rahatını düşünen Anadolu jet kimseye tavsiye etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
2 haftadır diyarbakır uçuşları hep rütarlı ben büyle bır daygısızlık gürmedim birdaha bu hava yolunu kullanmıyacağım kimseyede tavsiye etmiyorummmmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melek ~ 7 yıl önce
Trabzondan ankaraya ankaradan diyarbakira gidis icin bilet kestirdik. Trabzondaki ucak 10:00 ankara diyarbakir ise 12:00 fakat trabzondaki ucak ariza nedeniyle 1 saat gc kalkti. Diyarbakir ucagna geciktik ve ucak kalkti.kmse bzimle ilgilenmedi kucagmda 6 aylik bebekle perisan oldukk. Velhasili 7 saat sonra farkli ucagi beklmek zorunda kaldik. Kesnlikle onermiyorum anadolu jeti hosteslerde ilgi 0.ucaga 5 dk geciksek almazlar ama 1 saat gec kalkn ucak yuzundn bz rezil olalim . Paranla rezil olmak budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ipek ~ 8 yıl önce
2eylül 2016 tarihinde yanımda yürüme güçlüğü olan yaşlı bir yakını mla saat16.00da kalkması gereken fakat yarım saat gecikme ile havalanan bodrum uçağı bizlere çok yardımcı olan alanda yardım görevi yapan Tuncay Kilitci adlı bir eleman sayesinde kabus değil eğlence oldu.Zekası,sorun çözme yeteneği,ve saygılı yaklaşımı için kendisine teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 7 yıl önce
Anadolu jet firmasından almış olduğum Sabiha Gökçen havalimanından 10.12.2016 tarihli 18:45 saatli TJQZ4C referanslı biletim.. Saat 16:00 da yola çıkmış olmama rağmen yolda oluşan trafik kazası sonucu yoğun bi trafiğe kaldım.. Uçağın kalkmasına yarım saat kala yani 18:15 de varmış olmama rağmen uçağın kapılarının kapandığını biletimin yandığını söylediler.. Cenazemin olduğunu mutlaka gitmem gerektiğini söylememe rağmen hiç bir şekilde yardımcı olmadılar.. Ve benimle birlikte onlarca kişi aynı şekilde mağdur durumdaydı.. Uçağın kalkmasına yarım saat kala uçağa alınmamak kadar saçma birşey yok.. 45 dk önceden orda olmamızı söylüyorlar peki bu 45 dk ne işe yarıyor.. Biz onca saatimizi heba ederken onlar 15 dk geç kalmayla uçak kalkmamışken uçağa almamayı kendilerine nasıl hak olarak görüyorlar.. Gereğinin yapılmasını istiyorum ve bu durumdan dolayı Anadolu jet firmasından şikayetciyim..
Cem ~ 8 yıl önce
25 ağustos 19:00 istanbul ordu uçağına 5 dkka geç kaldık diye uçağa almadılar.ben anadolu jetin buzamana kadar saatinde kalkdığını ne gördüm ne duydum.bizim uçakda malum 25 dkka geç kalkdı kamera kayıtları var.madem okadar dakiksin 5 dkka için bizi bırakdım niye Zaman'ında kalkmadın Anadolu jet 25 dkka gecikdin.ayrıca ne muhattap var ne yetgili.bir sonraki uçağa verin dedik yok parayı verin yok.allah yedirmicek zaten de yarında zevkle seni mahkemeye vercem.bakalım adalet benim 5 dkka gecikmeme senin 25 dkka geç kalkmana ne dicek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem ~ 8 yıl önce
Pazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mnksmnks ~ 9 yıl önce
Anadolu jet in bayan kıyafetleri çok kötü yöneticiler çalışanlarına bu renkleri nasıl uygun görmüşler tam bir rezalet böyle renk uyumsuzlugu olmaz önceki lacivert kıyafetlerinin bi ağırlığı vardı tam türk Hava yollarına uygundu fakat bu yeni kıyafetler okul müsameresine giden çocuklar gibi olmuş yöneticiler lütfen dikkate alsın ve personellerin böyle renkler giydirmesin insanın göz zevkini bozuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
ınsan ayrımı etnık ayrım falan yok.lutfen demagoji yapmayın.sadece van-ank degıl ben de ıst-ızm seferını kullandım.ülkemizde ayrımcılık cıkartmyın.begenmıyorsanız bınmezsınız.gıdın otobusle beyler cebınızden mı verdınız bılet paralarını.ıkram yok dergı yok.tamam bılerek bıletınızı aldınız.sadece su elstırım hostesler rüküş ve kaba anonsları var.kemerı takın oturun unutmayın gıbı senlı benlı ıfadeler.rahatsız edıcı onlar.eksık olan egıtımsız personel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
sadece van-ank degıl ıst-ızmır ucuslarındada ıkram yok.ıkramlar paralı ayrıca dergı de verılmiyor.en onemlisi ucus personelı kabın hosteslerı anons eden hostesler son derece kaba,kıyafetlerı cok rukus. Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 16 yıl önce
1 saatlik yolculuktaki ikramın nesi aranıyor anlamıyorum. oradaki sandviçi salatayı yesen ne olur yemesen ne olur, kahveyi çayı içsen ne olur içmesen ne olur. yemedin içmedin diye kendine kıymet verilmediği hissine kapılanlarda bazı eksiklikler var o kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000