13 Haziran 2009, Cumartesi 15:11:56

ANADOLUJET’TEN SÜRPRİZ HAMLE

Türk Hava Yolları’nın Ankara merkezli low-cost markası olan AnadoluJet, çok konuşulacak bir kararla yeni uçuş noktaları açacağını duyurdu.
  • Türk yolcu pervanesi dışarıda uçağa binmez Kaç kere denendi.
  • Yorumlara bakınca Pegasus çalışanlarının buçuk buçuk attığı çok açık :)
  • Bursa-Yenişehir Hava alanına Anadolu jet neden sefer planlamaz.Bursaya neden üvey evlat muamelesi çekiliyor.! Bursadan Muş-Diyarbakır,Bodrum ,Kar planlanamaz mı?
  • her taraftan pegasus u durdurmaya çalışıyorlar bu küçük zihniyetler..hadi anadolu jet yerli sermaye ama sun exspress e yapılan kıyaklara ne demeli..sun express in yarısı almanların..yarısı thy nin..aynı şirket almanya da olsaydı almanlar yarısının thy ye ait olan bir şirkete ,,alman şirketlerine karşı kıyak yaparmıydı?? devlet bunu yaparsa bu ülkede niye özel sektör yatırım yapsınki?? yazık ,,çook yazık
  • ne garip değilmi...hissedarlarımızın menfaatini kar ederek nasıl yükseltiriz yerine ,,thy yönetimi pegasus u nasıl durdururuz diye plan yapıyor.. çok şükür pegasus nasıl karlı büyürüm diye çalışıyor da ,,sen devam pegasus..
  • THY SAW dan herşeyi küçük biraderi sunekspres e devrederek çıktı. Ama baktı hala Pegasus' u kesemiyor (terminalin birinden Pegasus, diğerinden Sunekspres ve THY birlikte uçuyor) şimdi birde Anadolu Jet' i getiriyor. Birde İç hat zararlarını gerçek rakamlarla açıklasalar.
  • thy saw ankara uçuşlarını durdurucakmı.
  • Valla Pegasus'un yanına yaklaşamazlar.Low Cost'un kralı Türkiye'de Pegasus Airlines'tır.45-50 dk'lık bir yolculuk içinde 3-4 kat para ödeyemem Anadolu Jet'e. Bu arada Yarın Nairobi'ye gidiyorum Bayrak taşıyıcımızla..Umarım 6 saat güzel geçer:))
  • Umarim SAW'dan Ankaraya olan 8:15 ve 22:25 THY ucuslarini iptal etmezler,
  • Q400 veya ATR 72'ler türkiye'de kullanılmak için gayet ideal uçaklar..atlas'ın bombardier'lerı küçük alanlara ulaşabiliyodu ancak iç hat uçuşlarında jet motorlardan çıkmak gerekli..turboprop motorlar ekonomikliğini ortaya koyucaktır...özellikle anadolujet'e yeni 800'ler almaktansa Q400 veya ATR 72 tipi uçaklardan bir kaç tane almak daha ideal bir çözüm...umarım türk firmalarında da turboprop'ları görmek mümkün olur.....

Türk Hava Yolları’nın büyüyen çocuğu AnadoluJet, yeni bir hamleyle İstanbul’dan Ankara ve Bodrum’a karşılıklı uçuşlar başlatacağını duyurdu. AnadoluJet tarafından yapılan açıklamada, uçuşların haftanın yedi günü karşılıklı olarak düzenleneceği belirtildi.

Ankara merkezli uçuşlar yapan ve Türk Hava Yolları’nın alt markası olan AnadoluJet’in İstanbul-Ankara-İstanbul ve İstanbul-Bodrum-İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’ndan yapacağı ifade edildi.

İşte AnadoluJet’in resmi internet sitesinden yapılan o duyuru:

AnadoluJet

ANADOLUJET’TEN SÜRPRİZ HAMLE

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
Türk yolcu pervanesi dışarıda uçağa binmez Kaç kere denendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumlara bakınca Pegasus çalışanlarının buçuk buçuk attığı çok açık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bursa-Yenişehir Hava alanına Anadolu jet neden sefer planlamaz.Bursaya neden üvey evlat muamelesi çekiliyor.! Bursadan Muş-Diyarbakır,Bodrum ,Kar planlanamaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her taraftan pegasus u durdurmaya çalışıyorlar bu küçük zihniyetler..hadi anadolu jet yerli sermaye ama sun exspress e yapılan kıyaklara ne demeli..sun express in yarısı almanların..yarısı thy nin..aynı şirket almanya da olsaydı almanlar yarısının thy ye ait olan bir şirkete ,,alman şirketlerine karşı kıyak yaparmıydı?? devlet bunu yaparsa bu ülkede niye özel sektör yatırım yapsınki?? yazık ,,çook yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne garip değilmi...hissedarlarımızın menfaatini kar ederek nasıl yükseltiriz yerine ,,thy yönetimi pegasus u nasıl durdururuz diye plan yapıyor.. çok şükür pegasus nasıl karlı büyürüm diye çalışıyor da ,,sen devam pegasus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY SAW dan herşeyi küçük biraderi sunekspres e devrederek çıktı. Ama baktı hala Pegasus' u kesemiyor (terminalin birinden Pegasus, diğerinden Sunekspres ve THY birlikte uçuyor) şimdi birde Anadolu Jet' i getiriyor. Birde İç hat zararlarını gerçek rakamlarla açıklasalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy saw ankara uçuşlarını durdurucakmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Valla Pegasus'un yanına yaklaşamazlar.Low Cost'un kralı Türkiye'de Pegasus Airlines'tır.45-50 dk'lık bir yolculuk içinde 3-4 kat para ödeyemem Anadolu Jet'e. Bu arada Yarın Nairobi'ye gidiyorum Bayrak taşıyıcımızla..Umarım 6 saat güzel geçer:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Umarim SAW'dan Ankaraya olan 8:15 ve 22:25 THY ucuslarini iptal etmezler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Q400 veya ATR 72'ler türkiye'de kullanılmak için gayet ideal uçaklar..atlas'ın bombardier'lerı küçük alanlara ulaşabiliyodu ancak iç hat uçuşlarında jet motorlardan çıkmak gerekli..turboprop motorlar ekonomikliğini ortaya koyucaktır...özellikle anadolujet'e yeni 800'ler almaktansa Q400 veya ATR 72 tipi uçaklardan bir kaç tane almak daha ideal bir çözüm...umarım türk firmalarında da turboprop'ları görmek mümkün olur.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000