25 Ağustos 2011, Perşembe 10:40:06

ANADOLUJET’TEN İSTANBUL ÇIKARTMASI

Esenboğa merkezli havayolu şirketi, İstanbul’da çalıştığı çözüm ortaklarıyla iftarda buluştu.
  • pazarlama müdürünü gördükçe takunya hava yollarında bunca sene boşuna çalıştığımı bir kere daha anladım...cefasını biz çektik sefasını bunlar sürdü...yazıklar olsun haram olsun bütün emeklerime...
  • airport haber objektif olun bu soruları ya siz sorun ya da sizin aracılığınızla biz soralım ve bunu da yayınlayın..pazarlama müdürü hangi okulu bitirmiş ve pazarlama konusunda tecrübesi nedir? şirkete ne zaman girmiş hangi basamakları (torpilli tabii ki) tırmanıp o mevkiye gelmiş? iç hatlar cip de business class uçmak için sorun çıkartıyor mu çıkartmıyor mu?? açıklasın da bilsin herkes..(açıklayamaz tabii ki)
  • 3-5 sene önce trabzon dan istanbul a gelen ankaralı şimdinin müdürü o zamanın yolcu hizmetleri memuru bi açıklasın bakalım nasıl o mevkiye gelmiş? kimden torpil koydurmuş? düne kadar business class yolculara kızıyordu şimdi onlar gibi iç hat cip e gelip salonu kullanıp, beni gördüğünüzde niye hemen upgrade etmiyorsunuz diye ortalığı karıştırıp bağırıp çağırıyor..hey gidi kavanoz dipli dünya hey..bir de bunlar müslüman bir de bunların allah ı var öyle mi??? yediğiniz hakların aldığınız ahların yaptığınız yaptırdığınız torpillerin hesaını nasıl vereceksiniz hiç düşünüyor musunz ey yiyiciler??
  • Anadolujet Sabiha Gökçen - KKTC çıkışlı uçaklara neden Business koltuk koymuyor, Bunada ihtiyaç vardır.
  • Anadolujet Seyahat Acentelerini düsünmediği ve kabul etmediği için artık zarar etmeye baslamıştır.Kendisi 5 tl acente komisyonu ile ucak bileti sattığı icin acentelerde 5tl komisyon almaktadırlar.5tl acentenin ne vergisini,nede masrafını karşılamadığı icin Anadolujet satmamakta ve 16 tl veren Pegasus satmaktadırlar.Bu yüzdende Anadolujet artık seyahat acenteleri tarafindan tercih edilmemektedir.
  • AnadoluJET''i çok başarılı buluyorum. Özellikle Ankara'da çok iyiler... Sabiha Gökçen'den daha fazla noktaya sefer istiyoruz...
Üsküdar Sözbir Hotel Residance’ta düzenlenen iftar yemeğine, Anadolujet’in kuruluşundan bu yana çalıştığı, çözüm ortağı şirket yöneticileri katıldı.

İftara AnadoluJet İcrasından Sorumlu Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan’ın yanısıra AnadoluJet’in Reklam ve Halkla İlişkiler çalışmalarını düzenleyen Genna İletişim Genel Müdürü Uğur Eraslan, Havalimanı Transfer Hizmetleri şirketi Secure Drive Genel Müdürü Murat Şahin, Türk Hava Yolları ve AnadoluJet’in kabin içi dergileri hazırlayan Infomag Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan ve Mehmet Mücahid Demir gibi birçok önemli isim katıldı.

İftardan önce yapılan toplantıda konuşan Sami Alan “Havacılık sektörü gerçekten çok hızlı. Bu noktaya gelmemizde emeği bulunan canımdan çok sevdiğim elemanlarıma candan ve en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Vefa tabi İstanbul’da bir semt adı değil. Bu güne kadar bize emekleri geçen tüm ajanslara ve şirketlere teşekkürlerimi sunuyorum. Ben sadece hayal kurdum. Sizler bu hayalin gerçekleşmesine büyük katkı yaptınız. İşin etine buduna bulanması, kas haline gelmesi hepinizin ayrı ayrı çabalarıyla oldu. Bugünün anlamı biraraya gelmekti” dedi.

AnadoluJet Pazarlama Müdürü İbrahim Doğan, “AnadoluJet bir hayale inanarak ortaya çıktı. Bugün hayallerimizi daha ileriye taşımak için bu yolda bize yardımcı olan sizlerle aynı ortamda olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. AnadoluJet herkesin beklediğinden çok daha hızlı büyüyor ve burada bulunan çözüm ortaklarımıza bu büyümede bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz” diye konuştu.

Toplantının ardından düzenlenen İftar yemeğinde katılımcılara puzzle parçaları dağıtılırak, AnadoluJet’in bugünlere gelmesindeki birliktelik katkısına vurgu yapıldı.

Yemeğin ardından, dün doğum günü olan AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık için sürpriz doğum günü pastası kesildi.



















ANADOLUJET’TEN İSTANBUL ÇIKARTMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
pazarlama müdürünü gördükçe takunya hava yollarında bunca sene boşuna çalıştığımı bir kere daha anladım...cefasını biz çektik sefasını bunlar sürdü...yazıklar olsun haram olsun bütün emeklerime...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
airport haber objektif olun bu soruları ya siz sorun ya da sizin aracılığınızla biz soralım ve bunu da yayınlayın..pazarlama müdürü hangi okulu bitirmiş ve pazarlama konusunda tecrübesi nedir? şirkete ne zaman girmiş hangi basamakları (torpilli tabii ki) tırmanıp o mevkiye gelmiş? iç hatlar cip de business class uçmak için sorun çıkartıyor mu çıkartmıyor mu?? açıklasın da bilsin herkes..(açıklayamaz tabii ki)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3-5 sene önce trabzon dan istanbul a gelen ankaralı şimdinin müdürü o zamanın yolcu hizmetleri memuru bi açıklasın bakalım nasıl o mevkiye gelmiş? kimden torpil koydurmuş? düne kadar business class yolculara kızıyordu şimdi onlar gibi iç hat cip e gelip salonu kullanıp, beni gördüğünüzde niye hemen upgrade etmiyorsunuz diye ortalığı karıştırıp bağırıp çağırıyor..hey gidi kavanoz dipli dünya hey..bir de bunlar müslüman bir de bunların allah ı var öyle mi??? yediğiniz hakların aldığınız ahların yaptığınız yaptırdığınız torpillerin hesaını nasıl vereceksiniz hiç düşünüyor musunz ey yiyiciler??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolujet Sabiha Gökçen - KKTC çıkışlı uçaklara neden Business koltuk koymuyor, Bunada ihtiyaç vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolujet Seyahat Acentelerini düsünmediği ve kabul etmediği için artık zarar etmeye baslamıştır.Kendisi 5 tl acente komisyonu ile ucak bileti sattığı icin acentelerde 5tl komisyon almaktadırlar.5tl acentenin ne vergisini,nede masrafını karşılamadığı icin Anadolujet satmamakta ve 16 tl veren Pegasus satmaktadırlar.Bu yüzdende Anadolujet artık seyahat acenteleri tarafindan tercih edilmemektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AnadoluJET''i çok başarılı buluyorum. Özellikle Ankara'da çok iyiler... Sabiha Gökçen'den daha fazla noktaya sefer istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000