31 Mayıs 2018, Perşembe 18:08:31

AnadoluJet yolcularına özel havalimanı transferi

AnadoluJet yolcuları Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanları’nda geçerli, adresten havalimanına, havalimanından adrese transfer hizmetinden yararlanabilecekler.
  • Bunu daha önce yaptı AJ ve 8-10 kişi kullandı. 29.90 a yolcu kullanmaz bunu. Hele “29.90 dan başlayan” ise hiç kullanmaz. Zate bu işe yaramadığı için daha sonra 15 tl olanı yapıp sükse yaratmıştı. AJ iyice silikleşti, ele avuca gelen birşeyler yapmıyor/yapamıyor artık. 15 tl, hadi enflasyon yüzünden 20 tl diyelim, olmazsa bu iş yürümez. ‘dan başlayan söylemi de çökmüş bir strateji. Belli bölgeleri fix ücret yap, onu duyur. Kalan bölgelerin fiyatı mesafeye göre değişsin.
  • Oh bence güzel olmuş darısı atatürk havalimanina insallah şu sarı taksilerden millet illallah etti bence.iyi bir iş yaptı türkhavayollari bütün limanlarda yapmali bu hizmeti millet yani müsteri mağdur edilmemeli atatürk havalimaninada bekliyoruz sayin türkhavayollari yetkilileri
  • Trbrik etmek lazım

AnadoluJet - Alamo iş birliği ile AnadoluJet yolcuları, diledikleri noktadan Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla rahat ve konforlu bir şekilde ulaşabilecekler.

Uçmayan kalmasın sloganıyla yolcularına dört mevsim boyunca uygun fiyatlarla uçma imkânı sunan AnadoluJet, yolcularının havalimanı ulaşımlarını kolaylaştırıyor.

AnadoluJet yolcuları Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanları’nda geçerli,  adresten havalimanına, havalimanından adrese 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla avantajlı transfer hizmetinden yararlanabilecekler.

AnadoluJet yolcularına özel havalimanı transferi

Yorumlar

Bir öneri ~ 6 yıl önce
Bunu daha önce yaptı AJ ve 8-10 kişi kullandı. 29.90 a yolcu kullanmaz bunu. Hele “29.90 dan başlayan” ise hiç kullanmaz. Zate bu işe yaramadığı için daha sonra 15 tl olanı yapıp sükse yaratmıştı. AJ iyice silikleşti, ele avuca gelen birşeyler yapmıyor/yapamıyor artık. 15 tl, hadi enflasyon yüzünden 20 tl diyelim, olmazsa bu iş yürümez. ‘dan başlayan söylemi de çökmüş bir strateji. Belli bölgeleri fix ücret yap, onu duyur. Kalan bölgelerin fiyatı mesafeye göre değişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu ~ 6 yıl önce
Oh bence güzel olmuş darısı atatürk havalimanina insallah şu sarı taksilerden millet illallah etti bence.iyi bir iş yaptı türkhavayollari bütün limanlarda yapmali bu hizmeti millet yani müsteri mağdur edilmemeli atatürk havalimaninada bekliyoruz sayin türkhavayollari yetkilileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 6 yıl önce
Trbrik etmek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000