20 Haziran 2015, Cumartesi 14:15:32

Anadolujet yeni uçağı için gün sayıyor

Anadolujet yeni uçağını filosuna katmak için gün sayıyor.
  • kardesım kazalı olsun olmasın ucakların hangı bakımlardan ve testlerden gectıgını bılıyor musun cahılıyetınden arastırmı bunları ben sana havacılık okuyan bırısı olarak soyluyorum bılmeden yalnıs yorumlama cahılıyetını acıkca sergıleme..
  • Anadolujet'in yeni uçağının çıkması çok güzel olcak. Umarım yurtdışına daha fazla uçar.
  • Evet o tren kazasında hasar gören 737 gövdelerinin tamir ve yama yapıldığını ve kimsenin (hatta pegafoss'un bile) kabul etmediği bu tamirli ve ilerde basınçla bozulmaya ve erken bir hasara açık gövdeleri boeingin adı geçen havayoluna indirim ve bol bahşişle itelediğini duymayan kalmadı.
  • Koskoca boeing o govdeleri yaparda tamir mi edemez ? Yoksa sozde tamir edermi? Anlamadim
  • Senin kafa devrilmiş esas onu düşün... Bu kadar basit mi, kimse kontrol etmiyor mu bu uçakları zannediyorsun, allah akıl versin sana. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş boş teneke ancak bu kadar tın tın ses çıkarabilir...
  • Yasli ucak olmaz, bakimsiz ucak olur arkadaslar
  • Hayırili olsun
  • Yakın zamanda 737 gövdeleri boeing fabrikasına taşınırken tren raydan çıkmış gövdeler ormana, dereye uçmuş, baya hasar görmüştü. Duyumlara göre boeing o gövdeleri sözde tamir edip az bir indirim ve de tabi harçlık karşılığı Anadolu jete kakalamış. Yazık bu ülkenin insanlarına, yapmayın bunu.
  • Bu uçaklar geliyor ama Ankaradan hiçbir parkurda adam gibi sefer artışı yapılmıyor.İzmir -Adana bile günde4-5 frekans ken ankara Adana günde 4 frekans .Ankara Antep İstanbul Atatürkten 12 uçuşu varken ankaradan sadece 3 uçuş var
  • İnşallah bu yeni uçakla bursa destinasyonlarını arttırır Anadolujet. Bursa-Antalya,Bursa-Adana,Bursa-Samsun,Bursa-Antep,Bursa-Van uçuşları bekliyoruz...Bursadan Erzurum,Trabzon,Diyarbakır ve Muş'a olan seferlerin doluluk oranları nasıl yüksekse diğer açılacak hatları da bursalılar doldurmasını bilir.BURSA KESİNLİKLE BASE OLMALI VE ÇAPRAZ UÇUŞLAR ARTARAK DEWAM ETMELİ

Anadolujet yeni uçağını filosuna katmak için gün sayıyor. Bu yıl 4. yeni nesil fabrika çıkışlı uçağını filosuna katacak olan şirketin uçağa TC-SCG kuyruk tesclini verdiği öğrenildi.

Daha önce TC-SCE, TC-SCD ve TC-SCF tescilli uçaklarını filosuna dahil eden Anadolujet'in TC-SCG kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi sky interior kabin özelliğine sahip uçağının test uçuşlarına başladığı kaydedildi. 

Önümüzdeki günlerde teslim edilecek uçakla birlikte Anadolujet bünyesinde kabin interior özelliğine sahip uçak sayısı 4'e ulaşmış olacak.

İşte test uçuşunu yapan Anadolujet'in yeni uçağı:
 



Anadolujet yeni uçağı için gün sayıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

OFCC ~ 9 yıl önce
kardesım kazalı olsun olmasın ucakların hangı bakımlardan ve testlerden gectıgını bılıyor musun cahılıyetınden arastırmı bunları ben sana havacılık okuyan bırısı olarak soyluyorum bılmeden yalnıs yorumlama cahılıyetını acıkca sergıleme..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Anadolujet'in yeni uçağının çıkması çok güzel olcak. Umarım yurtdışına daha fazla uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasarlı gövdeler ~ 9 yıl önce
Evet o tren kazasında hasar gören 737 gövdelerinin tamir ve yama yapıldığını ve kimsenin (hatta pegafoss'un bile) kabul etmediği bu tamirli ve ilerde basınçla bozulmaya ve erken bir hasara açık gövdeleri boeingin adı geçen havayoluna indirim ve bol bahşişle itelediğini duymayan kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Koskoca boeing o govdeleri yaparda tamir mi edemez ? Yoksa sozde tamir edermi? Anlamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devrik gövdeye ~ 9 yıl önce
Senin kafa devrilmiş esas onu düşün... Bu kadar basit mi, kimse kontrol etmiyor mu bu uçakları zannediyorsun, allah akıl versin sana. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş boş teneke ancak bu kadar tın tın ses çıkarabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yasli ucak olmaz, bakimsiz ucak olur arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu02 ~ 9 yıl önce
Hayırili olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devrik Gövde ~ 9 yıl önce
Yakın zamanda 737 gövdeleri boeing fabrikasına taşınırken tren raydan çıkmış gövdeler ormana, dereye uçmuş, baya hasar görmüştü. Duyumlara göre boeing o gövdeleri sözde tamir edip az bir indirim ve de tabi harçlık karşılığı Anadolu jete kakalamış. Yazık bu ülkenin insanlarına, yapmayın bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trolsavar ~ 9 yıl önce
Bunu resmi bir ortamda kimliğin belli iken söyle bence THY, SunExpress ve Boeing sana güzel bir dava açsın donuna kadar neyin varsa alsınlar aklın başına gelsin. Yemez değil mi... Haberlere göre gövdeler hurdaya çevrildi, sırf birileri el altından bileşenleri satmasın diye, e herhalde Boeing bu işlemi kaydetmiştir, inanmıyorsan şansını bir dene belki tutar da ünlü falan olursun.
Fatih ~ 9 yıl önce
Bu uçaklar geliyor ama Ankaradan hiçbir parkurda adam gibi sefer artışı yapılmıyor.İzmir -Adana bile günde4-5 frekans ken ankara Adana günde 4 frekans .Ankara Antep İstanbul Atatürkten 12 uçuşu varken ankaradan sadece 3 uçuş var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBR ~ 9 yıl önce
İnşallah bu yeni uçakla bursa destinasyonlarını arttırır Anadolujet. Bursa-Antalya,Bursa-Adana,Bursa-Samsun,Bursa-Antep,Bursa-Van uçuşları bekliyoruz...Bursadan Erzurum,Trabzon,Diyarbakır ve Muş'a olan seferlerin doluluk oranları nasıl yüksekse diğer açılacak hatları da bursalılar doldurmasını bilir.BURSA KESİNLİKLE BASE OLMALI VE ÇAPRAZ UÇUŞLAR ARTARAK DEWAM ETMELİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000