30 Ekim 2015, Cuma 10:33:23

Anadolujet ve Sunexpress 3 uçağı filosundan çıkarıyor

Anadolujet ve Sunexpress 3 uçağı filosundan çıkarma kararı aldı.
  • ....küçücük uçak metro turizm de gibi hissediyo insan kendini :D
  • Burda firsattan istifa ederek borajet reklami yapmayalim git uc kucucuk ucakla...
  • Ben yapıyorum gardaş.. Hayırdır :)
  • Resimdeki ucak kalkiş yapıyor. .orası piston sonuna yakın. ..ve flaplardan anlaşılıyor. .
  • Geçen hafta VIE-ADB uçuşunda 17 yıllık 738'lerden biriyle geldim. kanatüstü acil çıkışın oradaydım. gerçekten uçak gürültülüydü, normalden fazla sürekli bir sarsıntı vardı. bir de klima suyu akıntısı hala devam ediyordu. yine kötülemek istemiyorum tabi ama sanki biraz daha bakımdan geçseler daha iyi olur.
  • şuan thy den sonra en rahat konforlu uçaklar borajet te diger şirketlerin uçakları hep dar.thy,anadolu jet,sun express,pegasus,freebırd aır,corendon bindim ama borajet teki konfor ve ikram hiç birinde yok.
  • Hadi bilin bakalım? Bu uçak iniyormu kalkıyormu?
  • "filodan çıkarma kararı aldı" yanlış bir cümle. bu uçakların kira sözleşmeleri bittikleri için geri teslim ediliyorlar. ayrıca 700'leri spicejet alıyor.
  • döküntü kiralıklardan kurtuluyorz , bu arada Filo dan çıkış haberleri yaptığınız için teşekkürler Airporthaber devamı gelir inşallah
  • 700'lerde sao ve sap kaldı yakında onlarda gidecek zaten...darısı sürekli sorun çıkaran saj saı ve sak'a olsun. Gerçi sak bakıma girmiş durumda şu an muhtemelen bir sonraki bakıma kadar çalışır

Anadolujet ve Sunexpress 3 uçağı filosundan çıkarma kararı aldı.

Anadolujet bünyesindeki TC-SAZ ve TC-SBB kuyruk tescilli Boeing 737-700 tipi uçakların yanı sıra, Sunexpress'in bünyesinde kiralık olarak bulunan TC-SNL kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipteki uçak da filodan çıkarılıyor.

Uçakların yeni adresinin İngiliz şirket Jet2 Havayolları olacağı öğrenilirken, filoda doğan boşluğun yeni sipariş Boeing 737-800 NG'ler ile doldurulacağı kaydedildi.

©AirportHaber

 

Anadolujet ve Sunexpress 3 uçağı filosundan çıkarıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

1r ~ 8 yıl önce
....küçücük uçak metro turizm de gibi hissediyo insan kendini :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Burda firsattan istifa ederek borajet reklami yapmayalim git uc kucucuk ucakla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 8 yıl önce
Ben yapıyorum gardaş.. Hayırdır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soruya cevap ~ 8 yıl önce
Resimdeki ucak kalkiş yapıyor. .orası piston sonuna yakın. ..ve flaplardan anlaşılıyor. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VIE-ADB ~ 8 yıl önce
Geçen hafta VIE-ADB uçuşunda 17 yıllık 738'lerden biriyle geldim. kanatüstü acil çıkışın oradaydım. gerçekten uçak gürültülüydü, normalden fazla sürekli bir sarsıntı vardı. bir de klima suyu akıntısı hala devam ediyordu. yine kötülemek istemiyorum tabi ama sanki biraz daha bakımdan geçseler daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damsız ~ 8 yıl önce
Bakımını kim yapıyor bu uçakların
İstanbul ~ 8 yıl önce
Bu Rusya uçakları güvenlik açısından çok sorunlu hep kendi içinde tutarsızlık var umarım şeffaf bir biçimde bu konuda bir açıklama yaparak durumu açıklığa kavuştururlar
borajet ~ 8 yıl önce
şuan thy den sonra en rahat konforlu uçaklar borajet te diger şirketlerin uçakları hep dar.thy,anadolu jet,sun express,pegasus,freebırd aır,corendon bindim ama borajet teki konfor ve ikram hiç birinde yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gık ~ 8 yıl önce
Hadi bilin bakalım? Bu uçak iniyormu kalkıyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kira ~ 8 yıl önce
"filodan çıkarma kararı aldı" yanlış bir cümle. bu uçakların kira sözleşmeleri bittikleri için geri teslim ediliyorlar. ayrıca 700'leri spicejet alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok şükür ~ 8 yıl önce
döküntü kiralıklardan kurtuluyorz , bu arada Filo dan çıkış haberleri yaptığınız için teşekkürler Airporthaber devamı gelir inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dokuntu?? ~ 8 yıl önce
SAZ ve SBB 2007 yilinda imal edilmis olan ucaklar, onlara gelene kadar filloda 1998 yapimi 737-800'ler asil dokuntuler. SBZ, SBG, SBJ, SBI... Bunlar dururken 700 lere dokuntu demek haksizlik.
Filo ~ 8 yıl önce
700'lerde sao ve sap kaldı yakında onlarda gidecek zaten...darısı sürekli sorun çıkaran saj saı ve sak'a olsun. Gerçi sak bakıma girmiş durumda şu an muhtemelen bir sonraki bakıma kadar çalışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 ~ 8 yıl önce
SAI SAJ SAK hizmet vermeye devam edecek Anadolujet filosunda.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000