04 Haziran 2016, Cumartesi 09:11:54

Anadolujet uçağında yolcuların Sabiha Gökçen inadı!

Anadolujet Hava Yolları’nın Adana-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan uçağı hava muhalefeti nedeniyle Atatürk Havalimanı’na iniş gerçekleştirdi. Bazı yolcular uçaktan inmek istemeyince, uçak 3 saat sonra yeniden Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek için havalandı.
  • 3 saat bekleyeceğimize Çoktan evinize gitmiştiniz
  • O ucak zaten sabiha icin havalanacakti.bu garibanlarda zafer kazandik diye seviniyolar.yurdum insani...tiplere bak bikere..:))
  • Ya ne boş yorumlar yapılmış. Memleketin hali kabak gibi ortada. Divert etme nedir önce onu öğrenin de sonra konuşun yorum yazın. Oldu ya AHL de müsait değildi ve uçak İzmir e divert etti, ne olacaktı?
  • İsid zihniyeti dolmuş memleket. Şu yorumlara bakın, asın kesin vatan haini sallandiacan bunları çapulçu gırla gidiyor. Hak hukuk haddini bilmez papağan gibi birilerinin dikte ettiği kelimeleri saymayı marifet sanan dünya nereye gidiyor bi haber dusunmemekten beyinler paslanmis başkasına zerre saygisi 've tahammulu olmayan buyuk bir guruh... yazik cok yazik.
  • Havacılıkta ekipman operasyon tarzı olarak gelişiyor olsakta asil havacılığin sebebi insan, bu yuzden gelişmiyor...
  • Uçuş emniyetinden bihaber, Otobüs bileti fiyatına uçağa binebilme imkanını bulan bu insanlardan; herşey beklenir. Anadolujet iyiniyetli davranmış polis zoruyla indirmeliydi.
  • Hava yolu, bu üç beş çapulcuya boyun eğerek çok büyük bir hata yaptı..! Ne kadar densiz varsa, bundan sonra hava yollarının her zorunlu iniş yaptığı yerde isyan cikaracak.
  • Keşke hava yolu o asileri ve azgınları uçaktan polis zoruyla indirseydi . Çünkü; Bazı asiler ve çapulcular böyle bir terbiyesizliğin pirim yaptığını görünce ,bundan sonra zorunlu olarak başka meydana inen her uçakta olay çıkaracaklar. Buna hak arama değil azgınlık ve edepsizlik denir...!
  • Uçak zaten saw base kalkacak gidecek oraya neyin zaferi lütfen ya... ahl'de inseydiniz umrunuzda olmayan o uçağın geri kalanının da bavulları indirilir herkes zaman kazanırdı. Ama bu sözüm ona devrimci hak arayıcı hareketinizle sadece kendinize zaman kaybettirdiniz. Gidin mecliste arayın hakkınızı, sizin emniyetiniz için uğraşan uçuş ekiplerinde değil.
  • yaptıkları sadece çirkeflik başka bişey değil !!!

Anadolujet Hava Yolları’nın Adana-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan uçağı hava muhalefeti nedeniyle Atatürk Havalimanı’na iniş gerçekleştirdi. Bazı yolcular uçaktan inmek istemeyince, uçak 3 saat sonra yeniden Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek için havalandı.

Anadolujet Hava Yolları’nın Adana-Sabiha Gökçen seferini yapan Boeing 737-800 tipi tarifeli uçağı, İstanbul’da etkili olan hava muhalefeti nedeniyle Atatürk Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı. 183 yolcusuyla Adana’dan havalanan uçak Anadolujet’in tarifeli uçağı, saat 17.55’te Atatürk Havalimanı’na iniş gerçekleştirdi.

YOLCULAR İNMEYİNCE YENİDEN HAVALANDI

Bu sırada bazı yolcular inmeleri gereken havalimanının Sabiha Gökçen olduğunu belirterek, uçaktan inmek istemedi. Görevliler ise inmemekte ısrarcı olan 24 yolcuyu ikna etmeye çalıştı. Yolcular ikna olmayınca uçak, 3 saat sonra 20.55’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek üzere yeniden havalandı.

Anadolujet uçağında yolcuların Sabiha Gökçen inadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (116)

Anadolujet ~ 8 yıl önce
3 saat bekleyeceğimize Çoktan evinize gitmiştiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 8 yıl önce
O ucak zaten sabiha icin havalanacakti.bu garibanlarda zafer kazandik diye seviniyolar.yurdum insani...tiplere bak bikere..:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 8 yıl önce
Ya ne boş yorumlar yapılmış. Memleketin hali kabak gibi ortada. Divert etme nedir önce onu öğrenin de sonra konuşun yorum yazın. Oldu ya AHL de müsait değildi ve uçak İzmir e divert etti, ne olacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zihniyete bak ~ 8 yıl önce
İsid zihniyeti dolmuş memleket. Şu yorumlara bakın, asın kesin vatan haini sallandiacan bunları çapulçu gırla gidiyor. Hak hukuk haddini bilmez papağan gibi birilerinin dikte ettiği kelimeleri saymayı marifet sanan dünya nereye gidiyor bi haber dusunmemekten beyinler paslanmis başkasına zerre saygisi 've tahammulu olmayan buyuk bir guruh... yazik cok yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Havacılıkta ekipman operasyon tarzı olarak gelişiyor olsakta asil havacılığin sebebi insan, bu yuzden gelişmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali öz ~ 8 yıl önce
Uçuş emniyetinden bihaber, Otobüs bileti fiyatına uçağa binebilme imkanını bulan bu insanlardan; herşey beklenir. Anadolujet iyiniyetli davranmış polis zoruyla indirmeliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Hayrettin ~ 8 yıl önce
Hava yolu, bu üç beş çapulcuya boyun eğerek çok büyük bir hata yaptı..! Ne kadar densiz varsa, bundan sonra hava yollarının her zorunlu iniş yaptığı yerde isyan cikaracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çorbacı ~ 8 yıl önce
o uçak öyle böyle sabihaya gidecekti yolcular istedi diye uçakmı gider
Emin ~ 8 yıl önce
Keşke hava yolu o asileri ve azgınları uçaktan polis zoruyla indirseydi . Çünkü; Bazı asiler ve çapulcular böyle bir terbiyesizliğin pirim yaptığını görünce ,bundan sonra zorunlu olarak başka meydana inen her uçakta olay çıkaracaklar. Buna hak arama değil azgınlık ve edepsizlik denir...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 8 yıl önce
Uçak zaten saw base kalkacak gidecek oraya neyin zaferi lütfen ya... ahl'de inseydiniz umrunuzda olmayan o uçağın geri kalanının da bavulları indirilir herkes zaman kazanırdı. Ama bu sözüm ona devrimci hak arayıcı hareketinizle sadece kendinize zaman kaybettirdiniz. Gidin mecliste arayın hakkınızı, sizin emniyetiniz için uğraşan uçuş ekiplerinde değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇİRKEFLİK ~ 8 yıl önce
yaptıkları sadece çirkeflik başka bişey değil !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000