13 Haziran 2013, Perşembe 18:02:11

ANADOLUJET UÇAĞINDA PANİK!

Ankara'ya gitmek üzere Antalya Havalimanı'ndan bindiği uçaktan inmek isteyen yolcu, paniğe neden oldu.
  • pilot ne yapsın hostesler ne yapsın kafası kırık binmiş uçağa uçak kalkacak kapıya yönelip açmaya çalışan akıllı hadi diyelim uçak korkusu var iyi de tam kalkış yaparken kapıyı açmaya kalkışmak nedir açılsa kapıda uçakta kalksa ne olur sizce bir düşünün bakalım..
  • Cok acemi bu uçuş ekipleri...! Hem polis hem doktor hem psikolog hem garson hem halkla ilişkiler uzmanı ... Belki biraz uykusuz, cogu zaman yemek yemeye zaman bulamayan..20 km havada yeri yurdu belli olmayan..belki biraz ağır gelmiştir.. Ama kim olsa yapar canım.. Cok acemiler cok
  • Kendi ucagınla uç o zaman leman
  • Kendi kendine gideceği için durdurulmuştur.kapıyı açıp 5 metreden düşüp ölmesin diye.. Meczup arkadasım ordaysan sen sakince yatıştırsaydın sessizce izleyeceğine..
  • Havada acsaydı o kapıyı görürdük o zararsızz kendi halinde yolcunun kaç kişinin ölümüne yol açacağını ağzı olan konuşmasın..herkes bildiği işi yapsın.
  • Elamanı gördüm , kendi halinde , zararsız , belliki sıyırmış bir arkadaştı.Garibana o kadar bağırıp , çağarmasalardı kendi kendine sessizce giderdi.
  • Lemannn, pahali ucak bileti alip ucanlarida gördük...insanlik parayla ölcülmez...
  • Ben de ayni ucaktaydim adam ruh sagligi bozuk biriydi belli, ancak hostlarin ve ucakta yolcu olarak ucan diger pilotlarin jet mudahasiyle etkisiz hale getirildi gibi ekibe tesekkurler krizi cok iyi yonettiler.
  • Deyilmi değil. Değil mi? Gereksiz insan. Türkçe öğren biraz. Sonra çık meydana ;)
  • pahalıya satınca adam ucuza satınca deyilmi,bu mu senin insanlığa bakış açın?gereksiz insanlarla doldu taştı artık burası.

Antalya-Ankara seferini yapan AnadoluJet'e ait TK 7027 sefer sayılı yolcu uçağına binen H.Ç (38), uçağın Antalya Havalimanı'nda pist başı yaparak havalanmaya hazırlandığı sırada ayağa kalkarak çıkış kapısına yöneldi.

Kapıyı zorlayan ve inmek isteyen H.Ç, kabin görevlileri ve bazı yolcuların müdahalesiyle sakinleştirildi.

H.Ç'nin uçaktan inmek istemesi üzerine uçak yeniden aprona döndü. Güvenlik görevlileri eşliğinde uçaktan inen H.Ç, apronda da kaçmaya çalıştı. Görevliler tarafından kısa sürede yakalanan H.Ç, polis ekiplerince gözaltına alındı.

ANADOLUJET UÇAĞINDA PANİK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

camaroth ~ 11 yıl önce
pilot ne yapsın hostesler ne yapsın kafası kırık binmiş uçağa uçak kalkacak kapıya yönelip açmaya çalışan akıllı hadi diyelim uçak korkusu var iyi de tam kalkış yaparken kapıyı açmaya kalkışmak nedir açılsa kapıda uçakta kalksa ne olur sizce bir düşünün bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dreamwalker ~ 11 yıl önce
Cok acemi bu uçuş ekipleri...! Hem polis hem doktor hem psikolog hem garson hem halkla ilişkiler uzmanı ... Belki biraz uykusuz, cogu zaman yemek yemeye zaman bulamayan..20 km havada yeri yurdu belli olmayan..belki biraz ağır gelmiştir.. Ama kim olsa yapar canım.. Cok acemiler cok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dreamwalker ~ 11 yıl önce
Kendi ucagınla uç o zaman leman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dreamwalker ~ 11 yıl önce
Kendi kendine gideceği için durdurulmuştur.kapıyı açıp 5 metreden düşüp ölmesin diye.. Meczup arkadasım ordaysan sen sakince yatıştırsaydın sessizce izleyeceğine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dreamwalker ~ 11 yıl önce
Havada acsaydı o kapıyı görürdük o zararsızz kendi halinde yolcunun kaç kişinin ölümüne yol açacağını ağzı olan konuşmasın..herkes bildiği işi yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mümkün değil ~ 11 yıl önce
açılmaz o kapı havada. merak etmeyin. isterseniz deneyin. açabilirseniz bütün uçuşlarınınz bedava
MECZUP ~ 11 yıl önce
Elamanı gördüm , kendi halinde , zararsız , belliki sıyırmış bir arkadaştı.Garibana o kadar bağırıp , çağarmasalardı kendi kendine sessizce giderdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 11 yıl önce
Lemannn, pahali ucak bileti alip ucanlarida gördük...insanlik parayla ölcülmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankarali engineer ~ 11 yıl önce
Ben de ayni ucaktaydim adam ruh sagligi bozuk biriydi belli, ancak hostlarin ve ucakta yolcu olarak ucan diger pilotlarin jet mudahasiyle etkisiz hale getirildi gibi ekibe tesekkurler krizi cok iyi yonettiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 11 yıl önce
Çok güzel etkisiz hale getirmişler şahıs apronda 300-400 metre kaçtı
passenger ~ 11 yıl önce
Uçuş ekibi acemice davranmış uçak kapı açmadan kuleye bildirip polis çağırsalardı şahıs apronda kaçamazdı.olayı gördüm adam 300 metre ileride yakalandı
Lemannnnnn ~ 11 yıl önce
Deyilmi değil. Değil mi? Gereksiz insan. Türkçe öğren biraz. Sonra çık meydana ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lemann ~ 11 yıl önce
pahalıya satınca adam ucuza satınca deyilmi,bu mu senin insanlığa bakış açın?gereksiz insanlarla doldu taştı artık burası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000