24 Nisan 2016, Pazar 13:50:14

Anadolujet uçağında 'çantamda bomba var' şakası!

THY'nin İstanbul-Sivas seferini yapan uçağında "çantamda bomba var" diyen bir yolcu paniğe neden oldu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan yolcu, ifadesinde şaka yaptığını söyledi.
  • otobüs varken uçağa binersen böyle rezil olur her şey. binsen rahat rahat otobüsüne, ben sana bedava kek kola servisi yapsam, sen önde koltuğunu yatıran yolcuyu şikayet etsen... ne güzel olur ama yok!! illa cüzdanının yarısını uçakta bırakacaksın!!
  • Ya bu bomba sakasi yapan insanlar gerizekali mi ? Hakklarinda yasal islem yapiliyo baslatiliyo gelecegini etkileyecek bir seyi nasi yapiyorlar .. Bu saka isi gerckten cok yapilmaya baslandi ciddi hapis cezasi verilsin ;
  • iyi olmuş ya tırsakları görmüş olduk
  • Biletler bu fiyatlara düşerse bu tipler biner işte.. Eskiden şu havacılığın bir kalitesi vardı özellikle bu ülkede halka inmiyceksin inersen daha neler olucak bakalım? Cahil adama bilet pazarlamanın sonuçları işte
  • Su ucaklarda inanin kabin ekibi ne tiplerle ne insan gorunumlu yaratiklarla ugrasiyor bi bilsenizz..
  • Egitim sart. Bilet aldiginda milyon tane ufacik yazi var. Icinde yer aliyor mu bu uyari sahsen bilmiyorum. Ama sektorun icindeyiz diye haberdariz. Simdi bu konu hakkinda bilgilendirilmemisse biri, sucu yalnizca onda aramak yerine ona bu bilinci vermeyen sistemde de aramak lazim. Mesela kamu spotlari ile havaciliga iliskin konularda, yalnizca bunlarla alakali olmasi sart degil, bikgilendirme yapilabilir. Hatta viral video bile hazirlanabilir. Sosyal medyada doner yayilir. Sahsen hayatinda ilk defa ucaga binen bir cok insanin bir cok seyden bihaber oldugunu dusunuyorum. Bu , yalnizca onlarin kabahati olmasa gerek..
  • Başka ülkede böyle şaka yapsan ne olurdu acaba... Mesela Amerika gibi...
  • Devlet'te kendisine bir şaka yapsın. Şaka olsun diye 15 yıl içeri girsin mesela.
  • .....sokacaksın şaka nasıl olurmuş görecekler.
  • 39.90 a bilet satarsan böyle tipler biner

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen olay Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'in İstanbul-Sivas seferinde gerçekleşti.

İstanbul-Sivas seferini yapmaya hazırlanan TK7374 sefer sayılı yolcu uçağında bulunan M.V isimli bir yolcu "çantamda bomba var" deyince uçakta panik yaşandı.

Anadolujet yetkilileri gerekli prosedürü uygulayarak uçağı boşalttı. Valizler ve uçak uzman ekipler tarafından bomba aramasından geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan M.V ise, şaka yaptığını söyledi.

İfadesi alınan yolcu, savcılığa sevk edildi.

Anadolujet uçağında 'çantamda bomba var' şakası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

muavin ~ 8 yıl önce
otobüs varken uçağa binersen böyle rezil olur her şey. binsen rahat rahat otobüsüne, ben sana bedava kek kola servisi yapsam, sen önde koltuğunu yatıran yolcuyu şikayet etsen... ne güzel olur ama yok!! illa cüzdanının yarısını uçakta bırakacaksın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..! ~ 8 yıl önce
Ya bu bomba sakasi yapan insanlar gerizekali mi ? Hakklarinda yasal islem yapiliyo baslatiliyo gelecegini etkileyecek bir seyi nasi yapiyorlar .. Bu saka isi gerckten cok yapilmaya baslandi ciddi hapis cezasi verilsin ;

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehehe ~ 8 yıl önce
iyi olmuş ya tırsakları görmüş olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NormaL ~ 8 yıl önce
Biletler bu fiyatlara düşerse bu tipler biner işte.. Eskiden şu havacılığın bir kalitesi vardı özellikle bu ülkede halka inmiyceksin inersen daha neler olucak bakalım? Cahil adama bilet pazarlamanın sonuçları işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Su ucaklarda inanin kabin ekibi ne tiplerle ne insan gorunumlu yaratiklarla ugrasiyor bi bilsenizz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamu spotu ~ 8 yıl önce
Egitim sart. Bilet aldiginda milyon tane ufacik yazi var. Icinde yer aliyor mu bu uyari sahsen bilmiyorum. Ama sektorun icindeyiz diye haberdariz. Simdi bu konu hakkinda bilgilendirilmemisse biri, sucu yalnizca onda aramak yerine ona bu bilinci vermeyen sistemde de aramak lazim. Mesela kamu spotlari ile havaciliga iliskin konularda, yalnizca bunlarla alakali olmasi sart degil, bikgilendirme yapilabilir. Hatta viral video bile hazirlanabilir. Sosyal medyada doner yayilir. Sahsen hayatinda ilk defa ucaga binen bir cok insanin bir cok seyden bihaber oldugunu dusunuyorum. Bu , yalnizca onlarin kabahati olmasa gerek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daralıyorum tayfur ~ 8 yıl önce
Başka ülkede böyle şaka yapsan ne olurdu acaba... Mesela Amerika gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Devlet'te kendisine bir şaka yapsın. Şaka olsun diye 15 yıl içeri girsin mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMK ~ 8 yıl önce
.....sokacaksın şaka nasıl olurmuş görecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
39.90 ~ 8 yıl önce
39.90 a bilet satarsan böyle tipler biner

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000