23 Ekim 2017, Pazartesi 13:09:11

Anadolujet uçağında 'canlı bomba' paniği

Erzurum’da bir yolcunun canlı bomba şakası uçağa rötar yaptırdı.
  • yolcunun yaptığı yanlış ama hostesin çantanızda ne var demesi de yanlış oraya gelene kadar 2 güvenlik noktasından geçiyor
  • Böyle şaka mı olur? İyice cıvık bir millet olduk. Tabi vize vermez, ülkelerine de sokmazlar bu milleti. O değik densizler Türk soyunun adını lekeliyor, farkında değil. Kendini bilmez meczuplar ülkesi.
  • Bu is boyleyse bir daha Anadolu jetten bilet almam, meseleyi takip edecegim
  • Amerikalı havacılık derecelendirme kurumu AviRate International, bu olay sonrası Bomb Threat prosedürler ihlali gerekçesiyle, Anadolujetin güvenlik derecesini düşürecek. Resmî açıklaması 24 ekimde yayımlanacak. Türkiye’nin Havalimanları derecelendirmelerini askıya olmuş olmasından dolayı, Erzurum havalimanının bu olaydan dolayı güvenlik notunun düşürüldüğünü kamuoyuna bildirmiyecek. Bu işin şakası olmaz! Hadi kendini bilmez yapmış bunu, kanun içerisinde tüm gerekeni yapın. CIP’ın yolcuyu üstelik rötara sebeb olmasına rağmen tekrar uçağa alması kesinlikle kabul edilmez bir durumdur!
  • Son karar kaptanın, burda kabin ekibide belki kaptanı daha iyi yönlendirebilirdi tam olarak ne oldu bilemiyoruz ancak derhal kaptanın uçuşları alınıp tekrar eğitim verilmeli çok vahim durum bu yolcu havada ekibede saldırabilirdi , kaos yaratabilirdi, çok emniyetsiz bir uçuş olmuş geçmiş olsun herkese
  • Kim bu ismi aciklanmayan sahis? Kimden torpillide sahisi tekrar ucaga aliyorlar cok kisa sure icinde? Anadolu Jet yetkilileri aciklama yapsinlar.
  • O uçuşu yapan kaptan şirketten atılmalı mı kesin! Böyle gevşeklik olur mu yahu, ben uçuşumu yapayım bitireyim aman olay çıkmasın diye kaptanlık yapılmaz.
  • Bu olay Amerika'da olacak değil o yolcu o uçağa binmek bir daha havayoluyla seyahat edemez ve yargılanır. İyice dandik bir ülkeyiz anlayacağınız.
  • Almanyada olsa adamı içeriye teperler. Hiç caydırıcı seğil cezalar.
  • Yanlış yapılmış,Bomb threat prosecude uygulanması lazım ki 15 dk. tamamlanmasına imkan ihtimal yok,ayrıca yolcuyu tek ucaga kabul etmek ne demek!

Erzurum’da bir yolcunun canlı bomba şakası uçağa rötar yaptırdı.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Erzurum Havalimanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Anadolujet'in Erzurum- Ankara uçuşunu yapan uçak, kalkış için yolcu alımına başladıktan sonra uçağa binen bir yolcuya hostes, çantasının içinde ne olduğunu sordu.

Bu sırada, ismi açıklanmayan yolcunun 'canlı bomba' olduğunu söylemesi üzerine, hostes durumu havalimanı polisine haber verdi. Polise şaka yaptığını söyleyen şahıs, incelenip hakkında tutanak tutulduktan sonra tekrar uçağa alındı.

Uçak, 15 dakika gecikmeli olarak kalktı.

Anadolujet uçağında 'canlı bomba' paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

ilgili ~ 6 yıl önce
yolcunun yaptığı yanlış ama hostesin çantanızda ne var demesi de yanlış oraya gelene kadar 2 güvenlik noktasından geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok cıvıdılar ~ 6 yıl önce
Böyle şaka mı olur? İyice cıvık bir millet olduk. Tabi vize vermez, ülkelerine de sokmazlar bu milleti. O değik densizler Türk soyunun adını lekeliyor, farkında değil. Kendini bilmez meczuplar ülkesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veni vidi ~ 6 yıl önce
Bu is boyleyse bir daha Anadolu jetten bilet almam, meseleyi takip edecegim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Amerikalı havacılık derecelendirme kurumu AviRate International, bu olay sonrası Bomb Threat prosedürler ihlali gerekçesiyle, Anadolujetin güvenlik derecesini düşürecek. Resmî açıklaması 24 ekimde yayımlanacak. Türkiye’nin Havalimanları derecelendirmelerini askıya olmuş olmasından dolayı, Erzurum havalimanının bu olaydan dolayı güvenlik notunun düşürüldüğünü kamuoyuna bildirmiyecek. Bu işin şakası olmaz! Hadi kendini bilmez yapmış bunu, kanun içerisinde tüm gerekeni yapın. CIP’ın yolcuyu üstelik rötara sebeb olmasına rağmen tekrar uçağa alması kesinlikle kabul edilmez bir durumdur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eğitim ~ 6 yıl önce
Son karar kaptanın, burda kabin ekibide belki kaptanı daha iyi yönlendirebilirdi tam olarak ne oldu bilemiyoruz ancak derhal kaptanın uçuşları alınıp tekrar eğitim verilmeli çok vahim durum bu yolcu havada ekibede saldırabilirdi , kaos yaratabilirdi, çok emniyetsiz bir uçuş olmuş geçmiş olsun herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim bu? ~ 6 yıl önce
Kim bu ismi aciklanmayan sahis? Kimden torpillide sahisi tekrar ucaga aliyorlar cok kisa sure icinde? Anadolu Jet yetkilileri aciklama yapsinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık! ~ 6 yıl önce
O uçuşu yapan kaptan şirketten atılmalı mı kesin! Böyle gevşeklik olur mu yahu, ben uçuşumu yapayım bitireyim aman olay çıkmasın diye kaptanlık yapılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık! ~ 6 yıl önce
Bu olay Amerika'da olacak değil o yolcu o uçağa binmek bir daha havayoluyla seyahat edemez ve yargılanır. İyice dandik bir ülkeyiz anlayacağınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almancı ~ 6 yıl önce
Almanyada olsa adamı içeriye teperler. Hiç caydırıcı seğil cezalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M ~ 6 yıl önce
Yanlış yapılmış,Bomb threat prosecude uygulanması lazım ki 15 dk. tamamlanmasına imkan ihtimal yok,ayrıca yolcuyu tek ucaga kabul etmek ne demek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000