08 Şubat 2010, Pazartesi 07:53:58

ANADOLUJET UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ!

Diyarbakır-Ankara seferini yapmak üzere kalkışa hazırlanan yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı.
  • Diyarbakır hattını kapatmak mı?Bu yazıyı yazan arkadaşı kınıyorum.Saçma.
  • Neden sürekli diyarbakırda oluyor bu ihbarlar ?
  • SANA MI DÜŞMÜŞ KARDEŞİM BU HATTI KAPATMAK AÇKMAK.YANI YAPILAN BİR İHBARDIR.BU HER YER DE OLUYOR.YANI BURADA SÖZ KONU YA GERÇEK BİR BOMBA OLSAYDI.ZATEN GÜNÜMÜZ TÜRKİYESİNDE GERGİN GÜNLER GECİYOR
  • Bu aralar özellikle artan bu bomba ihbarları sizce normalmi? Pegasus'a, Anadolu Jet'e ve hemen her şirkete yap bomba ihbarını seyret sonra olanları keyifle. Yok ya! Bu bomba ihbarlarını lütfen halka duyurmayın.Bunun haber alma özgürlüğüyle alakası yok. Siz bunu haber yaptıkça bu ihbarı yapanlar keyifle seyrediyorlar havacılığa verdikleri zararları. Çok basit bu iş ya. Git etrafında kamera olmayan bir kartlı telefona,bas ihbarı. Ondan sonra halk havacılıktan soğumaya başlasın. Bakın ben bu işin altında hepsi demiyorum bazı otobüsçülerin olduğuna kesinlikle inanıyorum. Kim neden yapar sürekli bu bomba ihbarlarını yoksa? Kimin menfaatine?
  • Bu kaçıncı ihbar ? Kapatın şu diyarbakır hattını. Demek ki bu insanlar havacılığa karşılar.

Güvenlik güçlerinin yaptığı arama sonucunda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Havaalanı'ndan saat 21.10'da Diyarbakır-Ankara seferini yapmak üzere kalkışa hazırlanan Anadolujet'e ait TK947 sefer sayılı yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı.

Yapılan ihbarın ardından yolcular uçaktan indirilerek, bomba uzmanı köpeklerle uçakta arama yaptı.

Aramalar sonrası ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Yaşanan olayın ardından yolcular yeniden alındı ve uçak saat 23:00 sularında havalandı.

ANADOLUJET UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Diyarbakır hattını kapatmak mı?Bu yazıyı yazan arkadaşı kınıyorum.Saçma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden sürekli diyarbakırda oluyor bu ihbarlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SANA MI DÜŞMÜŞ KARDEŞİM BU HATTI KAPATMAK AÇKMAK.YANI YAPILAN BİR İHBARDIR.BU HER YER DE OLUYOR.YANI BURADA SÖZ KONU YA GERÇEK BİR BOMBA OLSAYDI.ZATEN GÜNÜMÜZ TÜRKİYESİNDE GERGİN GÜNLER GECİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu aralar özellikle artan bu bomba ihbarları sizce normalmi? Pegasus'a, Anadolu Jet'e ve hemen her şirkete yap bomba ihbarını seyret sonra olanları keyifle. Yok ya! Bu bomba ihbarlarını lütfen halka duyurmayın.Bunun haber alma özgürlüğüyle alakası yok. Siz bunu haber yaptıkça bu ihbarı yapanlar keyifle seyrediyorlar havacılığa verdikleri zararları. Çok basit bu iş ya. Git etrafında kamera olmayan bir kartlı telefona,bas ihbarı. Ondan sonra halk havacılıktan soğumaya başlasın. Bakın ben bu işin altında hepsi demiyorum bazı otobüsçülerin olduğuna kesinlikle inanıyorum. Kim neden yapar sürekli bu bomba ihbarlarını yoksa? Kimin menfaatine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kaçıncı ihbar ? Kapatın şu diyarbakır hattını. Demek ki bu insanlar havacılığa karşılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000