14 Aralık 2014, Pazar 08:10:09

ANADOLUJET UÇAĞINA SİS ENGELİ

Anadolujet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan yolcu uçağı yoğun sis nedeniyle Kars yerine Erzurum’a indi.
  • EVET BENCE PİLOT DOĞRUSU YAPIP DİVRET YAPMISTIR O BÖLGEDEKİ EN İYİ MEYDAN DA ERZURUM AİRPORT TUR ERZURUMDAN DA KARS UÇAGI TEKRARDAN KARS A HAVALANMASI BEKLENİYOR ERZURUM MEYDAN
  • Bu yolcuları anlamak güç. Yahu biraz aklınızı mantığınızı kullanın;uçak kalkamıyor,inemedi,geç gelecek,işte hava şartlarından dolayı şundan bundan dolayı denildiğinde bir düşünün. Hiç bir aciliyet senin canından muhim değil eyy cahil halkım.

İstanbul-Kars seferini gerçekleştiren uçak, Kars Havaalanı’na sis nedeniyle iniş yapamayınca Erzurum Havaalanı’na indi.

İstanbul-Kars seferini gerçekleştirmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yapan uçak, Kars Havalimanı üzerindeki sis yüzünden görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle Erzurum Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

Kars’tan İstanbul’a gidecek yolcular ise havaalanında saatlerce uçak bekledi. Uçaklarının kalkmayacağını öğrenen yolcular ile Havaalanı Terminal Binası’ndaki yetkililer arasında gerginlik yaşandı. 

ANADOLUJET UÇAĞINA SİS ENGELİ

Yorumlar

ERZ MEYDAN ~ 9 yıl önce
EVET BENCE PİLOT DOĞRUSU YAPIP DİVRET YAPMISTIR O BÖLGEDEKİ EN İYİ MEYDAN DA ERZURUM AİRPORT TUR ERZURUMDAN DA KARS UÇAGI TEKRARDAN KARS A HAVALANMASI BEKLENİYOR ERZURUM MEYDAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yolcuları anlamak güç. Yahu biraz aklınızı mantığınızı kullanın;uçak kalkamıyor,inemedi,geç gelecek,işte hava şartlarından dolayı şundan bundan dolayı denildiğinde bir düşünün. Hiç bir aciliyet senin canından muhim değil eyy cahil halkım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000