05 Temmuz 2018, Perşembe 23:54:12

Anadolujet uçağı apronda namaz kılan yolcular nedeniyle rötar yaptı

Anadolujet'in Trabzon-Riyad seferini gerçekleştirecek olan uçağı, Arap yolcuların apronda namaz kılması nedeniyle gecikmeli olarak havalandı.
  • yok artik..... alan yonetimi ne yapiyor orda?
  • Benim onerim var kaptanlar da namaz vakti diye her seferinde mescite gidip yolculari bekletsinler. Bakalim mudahele eden cikiyor mu...
  • Uçak beklemiycek böyle gösteriş için namaz kılanı mecburmu millet bu ibneleri beklesin
  • Kul hakkı olmuş :))
  • Kaptan kuzu kuzu bekler. Polis saklanır. Artık beele. İşinğize gelirse ağalar. Bunlar iyi günleriniz. Mini etek giymiş diye kadınları da uçaktan, otobüsten atacaklar yakında. Bekleyin, göreceksiniz. Sayıları tavşan gibi artıyor.
  • Müslüman bi ülkedeysek müslümanlığın gereği olan namazı her şartta kılmalıyız sefer saatlerini ona göre ayarlasınlar baştakiler hangi dine mensupturki acaba iyi yapmışlar
  • yahudi ve araplar kendilerince dinin show dunyasini ele almis kucuk acinasi toplumlar yahudilerin ainindende ucak beklemeye girdi hatirliyorum yazik bunlara
  • apronda namaz kılarsınız ama amerika,avrupalının uçağına,arabasına biner,ilacını,telefonunu,kıyafetini,ayakkabısını,elektronik,elektrik sistemlerini ve daha birçok şeyini bayıla bayıla kullanırsınız,onlara tonla para saçıp,alır onlarla birbirinize hava atarsınız,üretenleri daha da zengin edersiniz ancak.
  • Madem böyle davranışları olabiliyor böyle yolcuların, aprona değil körüğe verirsiniz bundan sonra uçaklarını. Körük boşalana kadar da uçağın içinde beklerler. Körükten girdiğin zaman zaten içerse mescit var. Maksat işler aksamasın.
  • Kendi ülkesindeki gibi namaz saati namaz kılmayınca dayak yeme korkusundandır. Çünkü birbirlerini ihbar edeceklerdir inince.

Anadolujet'in Trabzon-Riyad seferini gerçekleştirecek olan uçağı, Arap yolcuların apronda namaz kılması nedeniyle gecikmeli olarak havalandı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt kuruluşu olan Ankara merkezli uçuşlar düzenleyen Anadolujet'in bu akşam TK4012 sefer sayısı ile gerçekleştireceği sefer rötara girdi.

Trabzon Havalimanı apronunda namaz kılmaya başlayan Arap yolcular nedeniyle TC-JFN kuyruk tescilli Anadolujet uçağı Riyad'a gecikmeli olarak havalandı.

O anlar sosyal medyada paylaşıldı;

Anadolujet uçağı apronda namaz kılan yolcular nedeniyle rötar yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (92)

yuhhhhh ~ 6 yıl önce
yok artik..... alan yonetimi ne yapiyor orda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 6 yıl önce
Benim onerim var kaptanlar da namaz vakti diye her seferinde mescite gidip yolculari bekletsinler. Bakalim mudahele eden cikiyor mu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Drm ~ 6 yıl önce
Uçak beklemiycek böyle gösteriş için namaz kılanı mecburmu millet bu ibneleri beklesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 6 yıl önce
Kul hakkı olmuş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yemez ~ 6 yıl önce
Kaptan kuzu kuzu bekler. Polis saklanır. Artık beele. İşinğize gelirse ağalar. Bunlar iyi günleriniz. Mini etek giymiş diye kadınları da uçaktan, otobüsten atacaklar yakında. Bekleyin, göreceksiniz. Sayıları tavşan gibi artıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferdi ~ 6 yıl önce
Müslüman bi ülkedeysek müslümanlığın gereği olan namazı her şartta kılmalıyız sefer saatlerini ona göre ayarlasınlar baştakiler hangi dine mensupturki acaba iyi yapmışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olcay ~ 6 yıl önce
komiklesme apronda namaz kilinamaz güvenlik ve uluslararasi kurallara var ucagin icinde namazı kilabilir
Show time ~ 6 yıl önce
yahudi ve araplar kendilerince dinin show dunyasini ele almis kucuk acinasi toplumlar yahudilerin ainindende ucak beklemeye girdi hatirliyorum yazik bunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacı fışfış ~ 6 yıl önce
apronda namaz kılarsınız ama amerika,avrupalının uçağına,arabasına biner,ilacını,telefonunu,kıyafetini,ayakkabısını,elektronik,elektrik sistemlerini ve daha birçok şeyini bayıla bayıla kullanırsınız,onlara tonla para saçıp,alır onlarla birbirinize hava atarsınız,üretenleri daha da zengin edersiniz ancak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Alaka? ~ 6 yıl önce
Yahudilerde aynisini yapiyor. Farketmedin mi?
Hadi kış kış ~ 6 yıl önce
Namazla telefonu nasıl bağdaşırtırdın bi izah edermisin. Daha fazla içme istersen
Hacı kış kış'a ~ 6 yıl önce
İşinize gelmedi mi telefonu namazla nasıl bagdaştırdın değil mi ? Ne söylersen söyle hristiyana muhtaçsınız. Sen de olmayan aklınla yorum yapma olur mu şark kurnazı...
G ~ 6 yıl önce
Madem böyle davranışları olabiliyor böyle yolcuların, aprona değil körüğe verirsiniz bundan sonra uçaklarını. Körük boşalana kadar da uçağın içinde beklerler. Körükten girdiğin zaman zaten içerse mescit var. Maksat işler aksamasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koruksuz Havalimani ~ 6 yıl önce
Trabzonda koruk yok.
Arap ~ 6 yıl önce
Kendi ülkesindeki gibi namaz saati namaz kılmayınca dayak yeme korkusundandır. Çünkü birbirlerini ihbar edeceklerdir inince.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000